Zühre Rengarenk Çantalarla Baharı Getiriyor

Zühre Rengarenk Çantalarla Baharı Getiriyor

 

2018 ilkbahar-yaz koleksiyonundaki çeşitli şık çanta modelleri ile Zühre, kadınların kombinlerinin tamamlayıcısı olmaya devam ediyor. Senenin ve sezonun moda trendlerini koleksiyonlarındaki tasarımlara yansıtan Zühre, çanta modellerini zarif çizgilerle buluşturuyor. 2018 ilkbahar-yaz koleksiyonunda günlük kullanıma uygun çantaların yanında özel günlerde de kullanabileceğiz çantalar da bulunuyor.

 

Kombinlerin Vazgeçilmezi: Çantalar

 

Özgün ve şık modellerden oluşan yeni ilkbahar-yaz çanta koleksiyonu ile her zevke ve tarza sahip kadınlara hitap eden Zühre, modaya imzasını atmaya devam ediyor. Bu koleksiyonda altının temsil ettiği ihtişamdan esinlenilerek doreye, gümüşün ışıltısından yola çıkılarak lameleye, asilliği temsil eden siyaha ve pastel renklere yer veriliyor.

Kullanım kolaylığı ve sağladığı rahatlık ile öne çıkan büyük ebatlı omuz çantaları, kova ve tote çanta modelleri bu koleksiyonda yerlerini alıyor. Klasik çantaların şıklığından vazgeçemeyenler için ise çeşitli küçük ebatta çanta modelleri mevcut. Her tarza ve her zevke uygun çanta modelleri Zühre sayesinde bu bahar da kadınların kombinlerinin vazgeçilmezi olacak.

Bir önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/tuniklerde-bahar-esintisi linkinden ulaşabilirsiniz.

 

Etiketler: çanta,bahar sezonu çantalar,rengarenk çantalar
Nisan 19, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR