Tuniklerde Bahar Esintisi

Tuniklerde Bahar Esintisi

Kaliteli ve özgün tasarımlarını müşterilerinin beğenisine sunan Zühre, yeni tunik koleksiyonunda nefes aldıran keten ve poplin ağırlıklı kumaşlarıyla ön plana çıkıyor. Muhafazakâr dış giyime farklı bir anlayış getiren Zühre’nin, hem spor hem de klasik giyim tarzına uygun, rahat hissettirirken şıklıktan da ödün vermeyen tunikleri bu bahar kadınların gardıroplarının vazgeçilmez parçalarından olacak.

Çiçek detaylarıyla gelen şıklık

Sürekli değişen moda trendlerine uyum sağlayan ve tesettür modasına yön veren Zühre, kadınların şık görünümü için farklı alternatifler sunuyor. Her yaşa hitap eden modellere sahip; soft renklerin ağırlıklı olduğu koleksiyonda asil siyahları da görmek mümkün. Baharın temsilcisi çiçeklerin birbirinden farklı renkleri ve desenleriyle harmanlanmış Zühre tunikleri, baharı tüm ışıltısıyla yaşamanızı sağlıyor.

Modern tasarımlar

Zühre yeni tunik koleksiyonundaki tasarımları ile modernliğini gözler önüne seriyor. Asimetrik kesimlerin ağırlıklı olduğu modellerde; arkası uzun önü kısa tasarımlar, eteklerinin yanları uzun ön ve arka kısımları biraz daha kısa tasarımlar mevcut. Özellikle pantolon modelleri ile rahatlıkla kombinlenebilecek hem şık hem rahat, uçuş uçuş tasarımlar da koleksiyonun gözde parçalarından. İnce dantel ve kupürlerin nakışlarla süslendiği tunikler ise şıklığından ödün vermeyen kadınların tercihi olacak.

Bir önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/zuhre-den-cicek-acan-bahar-koleksiyonu linkinden ulaşabilirsiniz. 

 

Etiketler: tunik,bahar sezonu
Nisan 19, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR