Zühre, Kahire Fashion & Tex Fuarı’yla Arap Yarımadası’ndaki Atağına Devam Ediyor

Zühre, Kahire Fashion & Tex Fuarı’yla Arap Yarımadası’ndaki Atağına Devam Ediyor

“Orta Doğu’nun en köklü fuarlarından biri olmaya devam ediyor”

 

Kurulduğundan beri muhafazakar tarzda orjinal ve zarif parçalara damgasını basmaya devam eden Zühre Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Yazıcıoğlu, “Zühre’yi muhafazakar giyim alanındaki benzersiz çizgimizle ve dünya pazarındaki konumumuzla güçlendirmeyi hedefliyoruz. Başta Kahire ve Orta Doğu pazarı olmaz üzere ihracatımız açısından giderek büyüyen ve önem kazanan bir moda ve tekstil fuarına ev sahipliği yapıyor. İhracat oranımızı genişletmemizde 64. kez gerçekleşen Uluslararası Kahire Moda ve Tekstil Fuarı, Zühre için çok etkili bir platform oldu. Fuarda birçok ülkeden gelen alıcı ile karşılaşma fırsatını bulduk. Hazırda 4 kıta 24 ülkede ve 150 farklı satış noktası ile hizmet veriyoruz. Zühre olarak yeni koleksiyonlar ve ürünler üzerine yoğunlaşıp, global pazardaki yerimizi ve şube sayımızı artırarak büyümeye devam ediyoruz ve edeceğiz’’ dedi.

64. Uluslararası Kahire Moda ve Tekstil Fuarı, moda alanındaki profesyonellerin network kurması ve olan bağlantılarını güçlendirmesini etkiledi. Bu etkinliğe birçok ülkeden toplam 30 bin kişi katıldı. Başta Asya, Avrupa ve Afrika kıtalarındaki ülkeler olmak üzere birçok ziyaretçi çeken 64. Uluslararası Kahire Moda ve Tekstil Fuarı, Zühre’nin büyüme oranını genişletti.

Bu yazımızda Zühre, Kahire Fashion & Tex Fuarı’yla Arap Yarımadası’ndaki Atağına Devam Ediyor konusuna değindik. Bir önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/ofis-sikliginiz-zuhre-den linkinden ulaşabilirsiniz.

 

Etiketler: Zühre,tekstil,fashion,elbise
Nisan 19, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı