Ofis Şıklığınız Zühre’den

Ofis Şıklığınız Zühre’den

Zühre'nin iş kadınlarına özel zamansız tasarımları

Zühre yepyeni ofis koleksiyonuyla, muhafazakar kadınlara özgün tasarımlar sunuyor. Oldukça yenilikçi tasarlanmış bu koleksiyonda pastel ve hardal, gri, taba ve haki renkler ile siyah ön planda.

Zühre'nin 2018 - 2019 kış koleksiyonu şehrin canlı ve özgün çizgileriyle hayat buldu. Zühre koleksiyonda yer alan tunik - ikili takımlar, kürk detaylı hırka ve yeleklerle, günümüz modasını ofis şıklığıyla uyarlıyor. 

Şehrin Ruhu Zühre'nin Zamansız Tasarımlarında Hayat Buluyor

Zühre tasarımlarında şehrin canlı ve dinamik ruhunu yansıtıyor. Giy-çık kombinleri sayesinde hem hızlı hem de şık seçenekler sunuyor. Zühre’nin kış koleksiyonunda yer alan şifon pliseler, ikili takımlar stil ve renk uyumunu bir arada sunuyor. Püsküllerle hareket kazanan yelekli takımlar ve tunikler koleksiyona dinamizm kazandırmış.

Kış romantizmi taş işlemeli ve özgün etnik çizgilerin bulunduğu koleksiyona büyük etkide bulunmuş. Kürk detaylı hırka ve yelekler Zühre'nin ofis koleksiyonunda oldukça ön plana çıkıyor. Bu parçalar, her daim moda ve her kadının dolabında mutlaka bulunması gerekiyor.

Zühre'nin Ofis Koleksiyonunda Özgür Renkler

Zühre ofis koleksiyonunda özgür renkler kullanarak gardroba yepyeni bir soluk kazandırmış. Muhafazakar moda, Zühre ile avangart bir kimlik kazanıyor. Koleksiyonlarında yeşilin ve hardal renginin en güzel tonlarını kullanan siyah severleri de unutmuyor. Siyah kullanmayı severler için hazırladığı işlemeleri, pul ve payetli tuniklerle bir araya getiriyor. Zühre, ofiste sıklığınıza şıklık katıyor.

Zühre çantalarda ise ışıltılı dore, rose gold, lame, mat kırmızı, pastel renkleriyle ön plana çıkıyor. Zühre'nin kış koleksiyonu, kadınların şehrin her türlü havasına uyum sağlaması için özel olarak tasarlandı.

Etiketler: özel renkler, moda, kombin, koleksiyon
Ekim 29, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR