Zühre, Jakarta Modest Fashion Week İle Asya’nın Yıldızı Oldu

Zühre, Jakarta Modest Fashion Week İle Asya’nın Yıldızı Oldu

26-29 Temmuz 2018 tarihlerinde düzenlenen Jakarta Modest Fashion Week, moda sektörünün profesyonellerini bir araya topladı. İstanbul, Londra ve Dubai'deki başarının hemen ardından bu sefer Jakarta’da modaya yön veren bu fuarın açılış defilesine muhafazakar giyim sektöründe öncü bir marka olan Zühre imzasını attı.

Modanın kalbi Jakarta’da attı

Muhafazakar modaya ilginin gün geçtikçe artması ile, modanın devleri ve tekstil sektöründe öncü markaları bir araya getirecek etkinlikler ve moda haftaları organize edilmeye başlandı. Muhafazakar moda haftası denildiği zamansa akla ilk gelen etkinliklerden Modest Fashion Week oldu.

İstanbul, Londra ve Dubai'deki başarısının arkasından bu sefer Asya’nın merkezi Jakarta Gandaria City'de organize edilen Modest Fashion Week, muhafazakar modanın en önemli fuarlarınden biri olarak gösteriliyor. 26 -29 Temmuz 2018 tarihlerinde gerçekleşen bu fuarda Zühre, 2018 ilkbahar- yaz koleksiyonu içerisinde birbirinden şık ve kaliteli tasarımlarını düzenlemiş olduğu açılış defilesiyle ziyaretçilerine sundu.

40 defile, 50 marka standı, söyleşiler ve atölye çalışmaları ile çevrelenmiş bu fuarda; sektörün liderleri ve moda sever kişiler buluştu. Fuar içerisindeki en önemli etkinlikler; ‘This is modest fashion’ konusunda talkshow, Leena Asad, Vogue Italy yazarı ve ünlü tasarımcıların muhafazakar moda konusunda görüşlerini beyan ettiği moda paneli oldu. 10 talks how ve bir çok panelin düzenlenmiş olduğu bu fuarın açılışınıysa Zühre, 2018 ilkbahar- yaz defilesiyle yaptı.

Zühre 2018 ilkbahar yaz koleksiyonunda renkler ön planda

Jakarta Modest Fashion Week’te düzenlediği açılış defilesi ile moda severlerden tam puanı alan Zühre, yeni sezonda hit renk ve modellerini sergilemiş oldu. Zühre’nin 2018 ilkbahar yaz tesettür giyim koleksiyonlarının içerisinde pastel tonlarında düz kesim modellerin yerini floral çiçek desenli renkler ve pullu tül detayları alıyor. Geçmiş olduğumuz yıllarda öne çıkan pastel tonlarının etkileri geride kalırken, muhafazakar moda dünyasında bu sezon floral çiçeklerin etkisi hissedilmekte. İlkbahar yaz sezonu içerisinde özellikle bayanların en renkli kombinlerine şahit olacağız. Pul, payet ve taş detaylı elbiseler, dişi formlarla yarışırken siyah renk de her zamanki gibi asaletini korumaya devam edeceğe benziyor.

Zühre, Asya’da tesettür giyim sektörüne açıldı

2004 senesinden bugüne muhafazakar giyim sektörü içinde öncü tasarımlara imza atmış olan Zühre, muhafazakar modanın en önemli etkinliğinde de başrolü üstlendi.

Zühre, 2018 ilkbahar-yaz koleksiyonuyla Jakarta Modest Fashion Week’in açılışını gerçekleştirerek etkinliğin yıldızı haline geldi.

Jakarta’da buluşmuş olan moda yazarları, moda tasarımcısı, blogger ve bir çok moda sever kişiden tam puan alan Zühre, yeni koleksiyonuna dair ilk defilesini organize ederek Asya’nın kalbi Jakarta’da bilinirliğini yükseltti.

Jakarta Modest Fashion ile Asya pazarında bilinirliğini daha da arttıran Zühre, yeni tasarımları ile artık parlayan bir yıldız olacağa benziyor.

Kurulduğu günden bugüne muhafazakar giyim sektörü içinde büyüyerek faaliyetlerine devam eden Zühre, Asya’nın kalbi Jakarta’da Modest Fashion Week’te yer alarak Endonezya ve diğer Asya ülkeleri üzerindeki hedeflerine yaklaşmada olumlu bir ilerleme ve bilinirlik kaydetti.

Jakarta Modest Fashion Week’te yurtdışından gelmiş 100’den fazla uluslararası alıcı ile buluşma şansı yakalayan ve bu gelişmelerle markayı global ölçekte de büyüme hedeflerine bir adım daha yaklaştıran Zühre, ilkbahar yaz koleksiyonu ile de beğenileri topladı.

Bir önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/tesettur-modasinda-yukselen-trend-floral-tasarimlar linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: zühre,tesettür giyim
Nisan 19, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR