Zühre’den Çiçek Açan Baharlık Dış Giyim Koleksiyonu

Zühre’den Çiçek Açan Baharlık Dış Giyim Koleksiyonu

Zühre’den çiçek açan baharlık dış giyim koleksiyonu

2019 İlkbahar – Yaz  sezonuna koleksiyonu ile iz bırakacak Zühre, baharlık pardesü ve dış giyime uyum veren çantalarla bahar modasına son dokunuşunu yapıyor. Doğadan ve kadından esinlenerek tasarlanan koleksiyonda Pantone Renk Enstitüsü’nün belirlediği 2019 yılı rengi papaya, dönemin canlandırıcı güneş sarısı, gök mavisi, toz pembe ve pastel renkleri göze çarpıyor. 

Baharın gelişiyle doğanın uyanışını canlı renklerde, değişimini de günlük stilimizden ev dekorasyonuna birçok alanda görüyoruz. Baharı sembolize eden dokuları ürünlerine yansıtan Zühre’nin 2019 İlkbahar – Yaz döneminde, canlı tasarımlar ile sezonun renkleri modern tarzdaki modellerle ön plana çıkıyor.

2004 yılından beri muhafazakar giyime izini bırakan Zühre, yeni sezon koleksiyonunda gök mavisi, toz pembe, rengi papaya, güneş sarısı, gök mavisi, toz pembe ve pastel tonları öne çıkararak çeşitli yaş gruplarına ve farklı vücut şekillerine uyan modeller sunuyor. Her dönemin vazgeçilmezi pardösüler rahatlığı ve zarafeti ile seçilirken, renkli renkli Z patern çantalar koleksiyonun bitirici modelleri oluyor.

Baharlık Dış Giyime Uygun Şık kombinler

Kombinlemenin önemli noktası model ve renk seçimine karar verilmesi oluyor. Bahar dönemine heyecanlı ürün alternatifleriyle son dokunuşu Zühre dış giyim mevsimlik pardösüleriyle yapıyor. Floral detayların eklendiği modelleri muhafazakar giyimin bahar tarzıyla buluşturuyor. Zühre’nin baharlık pardösü koleksiyonunda, bütün vücut tiplerine uyan klasik ve modern modelleri deneyimleyebilirsiniz.

Baharın Enerjisine Uyan Çantalar

Baharın gelmesiyle  clutch ve klasik çantalar ağır modellerin yerini alıyor. Kışa kırmızı ile iz bırakan Zühre, bahar için hazırladığı Z patern çantalarda renkleri özgür bırakıyor. Klasik tarzdan ayrılamayanlara rengarenk çantalarla muhteşem bir bahar kombini sunuyor.

 

Etiketler: baharlık dış giyim,dış giyim,baharlık,sezon
Nisan 19, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı