Üst Giyimde Kol İşlemeleri: Kombinde Zarif Detaylar

Üst Giyimde Kol İşlemeleri: Kombinde Zarif Detaylar

Kombin yaparken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunur. Kombin yaparken alt giyim ve üst giyim uyumu önemlidir. Genellikle alt giyim parçaları, üst giyim parçalarına oranla daha sade ve hareketsizdir. Bu sebeple iyi bir kombin için üst giyime daha büyük rol düşer. Bluz, gömlek, kazak ve tişörtlere eklenen kol işlemeleri kıyafete zarif bir hava katar.

Kol işlemeleri ve desenler kombini renklendiren detaylardan biridir. Zühre Giyim’in müşterileri için tasarladığı onlarca gömlek ve bluz kol işlemeleriyle ön plana çıkar. İşleme detaylarının yanı sıra fırfır detayıyla süslenen bluzlar kombine şıklık katar. Geçmişten şu ana değin popülerliğini sürdüren bluzlar kadın giyim modasındaki yerini korur. Çeşitli ortamlarda tercih edilebilen bluzlar farklı kesim tarzlarına sahiptir. Kullanım alışkanlıklarınıza ve beğenilerinize göre dar ya da bol kesim bluzlara yönelebilirsiniz.

Farklı kumaş türleriyle tasarlanan bluzlarla her ortama uygun bluzu kolayca bulabilirsiniz. Hem günlük yaşamda hem de özel günlerde tercih edebileceğiniz fırfırlı bluzlar ile stilinizi yansıtabilirsiniz. Bluz kombinlerken kumaş pantolon tercih etmek kombini ciddileştirirken, etek ve şortlarla kombini daha sportif bir hale getirebilirsiniz.

Kumaş pantolon ve belden oturan bluzlarla özel günlerde estetik bir görünüm oluşturabilirsiniz. Bluz pantolon takımları tercih ederek kombinde uyumu yakalayabilirsiniz.  Zühre Giyim’in birbirinden şık bluz modelleriyle her güne farklı şıklık katabilirsiniz.

Kol İşlemeleri İle Güzelleşen Gömlekler

Kıyafetler tarz, kesim, detay ve çizgileriyle birbirinden ayrılır. Modası geçmeyen kıyafetlerden biri olan gömlekler her mevsimde ve her ortamda kullanılabilen tamamlayıcı parçalardır. Gömleklere eklenen fırfır ve kol işlemeleri ile gömlekler estetik bir görünüme kavuşur.

Gömlekler, kolay kombinlenmesi, temiz ve şık bir görünüm sağlaması nedeniyle dolaplarda farklı çeşitleriyle yer edinen parçalardandır. Akademik hayatta ve profesyonel yaşamda sıklıkla tercih edilen gömlekler günlük yaşantıda ve özel günlerde de rahatlıkla kullanılabilir. Zühre Giyim kalitesiyle farklı renk ve desende tasarlanan gömlekler dolapları süslemeye devam ediyor. Hem klasik hem spor hem de abiye olarak kullanılabilen gömleklerle tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Klasik gömleklerin altına kumaş pantolon tercih edebilirsiniz. Spor gömlekleri kot pantolonlarla ve spor pantolonlarla kombinleyebilirsiniz. Abiye tarzda kullanacağınız gömleğin altına kumaş tarz pantolonlar ya da Zühre bol paça pantolonlar tercih edebilirsiniz. Aksesuar ve ayakkabıyla destekleyerek kombininizi özel güne hazırlayabilirsiniz.

Kol Detaylı Ekru Gömlek

Yukarıdaki görsele tıklayarak ürünümüze ulaşabilirsiniz.

Dolapların İncisi: Beyaz Gömlek

Herkesin dolabında giydiğinde daha iyi hissettiren pek çok kıyafet bulunur. Bu kıyafetlerden biri de beyaz gömleklerdir. Beyaz gömlekler sayesinde stil sahibi olmak için saatlerce kıyafet seçmeye gerek yoktur. Sayısız modeli tasarlanan beyaz gömlekler, farklı ortam ve farklı kullanım amaçları için uygundur. Zühre Giyim’in sunduğu beyaz gömlek modelleri sayesinde havalı ve şık kombinler oluşturabilirsiniz. Özellikle kol işlemeleri ve fırfır detayıyla öne çıkan gömlekler, her kombine uyum sağlayabilir.

Kol işlemeleri olan beyaz gömlekler sade, şık ve zamansızdır. Bu da kıyafeti uzun ömürlü yapar. Dolapların en popüler parçalarından biri olan beyaz gömlek her ortamda rahatlıkla giyilebildiği için her giyim tarzına uygundur. Giyim stiliniz fark etmeksizin dolabınızda muhakkak beyaz gömlek bulundurmalısınız. Daha hızlı kombin yapmanıza olanak sağlayan beyaz gömleklerle her an hazır olabilirsiniz.

Birbirinden Şık Gömlek Kombinleri

Gömlekler farklı stillere bağlı olarak çeşitli şekillerde kullanılabilir. Gömleğinizi bir fular yardımıyla kombinleyebilirsiniz. Aksesuarlar kıyafetlerin ayrılmaz tamamlayıcısıdır. Her mevsim tercih edebileceğiniz fularlarla gömleğinizi tamamlayabilir, zarif bir görüntü elde edebilirsiniz. Fuları gömleğin üzerine kravat gibi bağlayabileceğiniz gibi, gömleği pantolonun içerisine katıp kemer yerine de kullanabilirsiniz.

Gömlek ve kot pantolonla spor kombinler oluşturabilirsiniz. Farklı kesimlerdeki kot pantolon çeşitleriyle oluşturmak istediğiniz görüntüye yaklaşabilirsiniz. Gömlek, pantolon ve trençkotla yakalayacağınız uyumla sade ve günlük bir kombin oluşturabilirsiniz. Ofis kombini dendiğinde ilk akla gelen beyaz gömlek ve siyah pantolon ikilisiyle her ortamda şıklık ve resmiyet sağlayabilirsiniz. Pratik ve hızlı bir kombin olduğundan birçok kişi günlük yaşantısında da bu kombini tercih eder.

Kol işlemeleri olan beyaz gömlek ve siyah pantolon ikilisi topuklu ayakkabı ve el çantasıyla özel günlerde tercih edilebilir. Desenli pantolonlarla tek renk kombinler renkli ve havalı bir görüntü oluşturabilir. En klasik gömlek kombinlerinden biri de kazak altına giyilen beyaz gömlektir.

Gömlekler giyim konforu sağlamak adına çoğunlukla ince yapılı kumaşlardan tasarlanır. Bu sebeple kış mevsiminde tek başına gömlek kullanımı mümkün değildir. Soğuk havalardan korunmak için beyaz gömleğin üzerine kazak tercih edilir. Yıllar içerisinde bu ikili ayrılmaz bir takım olur. Hem pantolonlarla hem de eteklerle tercih edilebilen kazak gömlek ikilisi kış günlerinde de güzel gözükmenize yardımcı olur. Klasikleşen kombinlerden biri olan etek beyaz gömlek kombinin birçok ortamda tercih edebilirsiniz. Kol işlemeleriyle bezenmiş beyaz gömlek modelleriyle şıklığınızı artırabilirsiniz. Kalem etek ve stiletto model ayakkabı ile kombinlediğiniz gömleğinizle estetik bir görünüm oluşturabilirsiniz. Zühre Giyim’in farklı renk ve desen seçenekleriyle tasarladığı gömleklerden beğenilerinize uygun olanı seçebilir, dolabınızı yenileyebilirsiniz.

Gömlek ve Bluz Bakımı Nasıl Yapılır?

Bir kıyafetin ömrü onu kullanma sıklığınız ve doğru bakımı uygulamanızla orantılı olarak değişir. Gömlek ve bluzların bakımı sırasında yıkama talimatlarına uygun hareket edilmelidir. Ancak lekeli kıyafetler ön yıkama gerektirebilir.

Öncelikle temizlemek istediğiniz kıyafetlerin ceplerini boşaltmalısınız. Kıyafetin üzerinde lekeler bulunuyorsa çamaşır makinesine atmadan önce leke çıkarıcı yardımıyla lekelere müdahale etmelisiniz. Özellikle gömleklerde bulunan yaka bandı gibi kir tutan bölgeleri çamaşır sabunu ile ovmalısınız. Gömlek kuruyken bu bölgelerdeki kirlerin çıkması için elde ön yıkama yapabilirsiniz. Lekeler yine çıkmazsa çamaşır makinesine atmadan önce soğuk su ve deterjan yardımıyla yıkamalısınız.

Kurutma işlemine geçmeden iyice duruladığınızdan emin olmalısınız. Bu işlemlerin sonunda makinenin hassas ayarında kısa yıkama yapabilirsiniz. Özellikle kol işlemeleri ve fırfırlara sahip olan gömlekler ütü istediğinden kuruturken askıya asabilirsiniz. Böylece daha az kırışıklık problemi yaşarsanız. Ütüye gerek duymayan gömlekleri elde deterjan köpüğü ile ya da makinenin kısa programında ön yıkama yaparak yıkayabilirsiniz.

Renk Bloklu Peluş Detaylı Camel Tunik

 

Yukarıdaki görsele tıklayarak ürünümüze ulaşabilirsiniz.

Tunik Nasıl Kombinlenir?

Stili yansıtmanın en ideal yollarından biri vücut ölçüleriyle dengeli olarak giyinmektir. Uyumlu renk ve tasarım alternatifleriyle oluşturulan kombinlerle dikkat çeken bir şıklık elde edebilirsiniz. Üst giyimin gözde parçalarından biri olan tunikle hem sportif hem de şık kombinler yapmak mümkündür. Popüler giyim tarzlarından biri olan monoblok, tek renk ya da benzer renkler giyinerek oluşturabileceğiniz bir tarzdır.

Tunik ve pantolon, tunik ve etek, tunik, pantolon ve ceketle oluşturabileceğiniz monoblok kombinlerle rahat ve şık bir stil oluşturabilirsiniz. Kol işlemeleri olan tunik kombinlerken sezon trendlerini takip edebilir, en trend renklerle etkileyici kombinler elde edebilirsiniz. Tunik seçerken ürünün kumaş yapısına ve kesimine dikkat etmelisiniz.

Kumaş yapısı kıyafeti kullanacağınız mevsime, kesimi de kullanacağınız amaca uygun olmalıdır. Örneğin; spor yaparken tercih edeceğiniz tunik takımın hareket özgürlüğü sağlamasına özen göstermelisiniz. Tunik kombini oluştururken beden seçimine dikkat etmelisiniz. Aşırı bol ya da aşırı dar tunikler vücudunuzu olduğundan farklı gösterecektir. Kombinde uyum yakalamak önemlidir. Üst giyimi bol seçiyorsanız alt giyimi daha dar tercih edebilirsiniz.

Bir önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/modasi-gecmeyen-kiyafetler-hangileri linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: Üst Giyimde Kol İşlemeleri: Kombinde Zarif Detaylar
Eylül 15, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR