Modası Geçmeyen Kıyafetler Hangileri?

Modası Geçmeyen Kıyafetler Hangileri?

Mevsim geçişleri geldiğinde, dolabınızı yeniden düzenlemek güzel bir seçenek olabilir. Bu noktada, kıyafetlerin kalınlık derecesinin yanı sıra değişen moda akımlarına da yetişmeye çalışan kişiler için kurtarıcı parçalar bulunur. Her mevsim ve zaman diliminde kolayca kombin yapılabilen modası geçmeyen kıyafetlerle dolabınızı güncelleyebilirsiniz. Böylece, hızlı değişen moda akımlarına rağmen yeniden kıyafet satın alma süreniz uzayabilir.

Hem şık hem de ekonomik kombinler yapmak için dolabınızda daha çok modası geçmeyen kıyafetlere yer vermelisiniz. Trençkot modelleri, fırfırlı bluzlar, gömlekler, bol paça pantolonlar, ikili takımlar, elbiseler trendlere göre değişim göstermeyen ve yıllar geçse de modası geçmeyen kıyafetlerdendir.

Sektörün öncü markalarından biri olan Zühre Giyim, zamansız parçaları müşterilerinin beğenisine sunar. Kaliteli kumaş dokusu, çeşitli renk ve desen seçenekleri sunan marka, farklı beğeni tarzlarına da hitap eder.

Kruvaze Yaka Kol Detaylı Taş Deri Trençkot

Yukarıdaki görsele tıklayarak ürünümüze ulaşabilirsiniz.

Yaz Kış Vazgeçilmez Parçalar: Trençkot Modelleri

Mevsimler, beğeniler, moda, bulunulan ortam ve günlük yaşam temposu gün içerisinde tercih edilen kıyafetleri belirler. Diğer kıyafet türlerine nazaran dış giyim parçaları, dolaplarda daha az seçenek barındırır. Giyilme süresinin kısalığı sebebiyle birçok kişinin dış giyime ayırdığı bütçe sınırlıdır. Bu sebeple seçilen parçaların kullanım ömrü daha uzun olmalıdır.

Modası geçmeyen kıyafetlerden biri olan trençkot, soğuk yaz günlerinde ve ılık kış günlerinde tercih edilebilir. Ayrıca, mevsim geçişlerinde ve özellikle soğuk geçen bahar günlerinde kullanıma uygundur. Trençkot, bir dış giyim parçası olmanın yanı sıra kombinlere şıklık katan bir tamamlayıcıdır. Farklı uzunluk ve kalınlıklarda üretilen trençkotlar, düğme ve kemer detayıyla estetik bir görünüm oluşturur.

Genellikle bej ve kahverengi gibi pastel tonlarda üretilen trençkotların Zühre Giyim farkıyla tasarlanan mavi rengi de bulunur. Yüz yılı aşkın bir tarihe sahip olan trençkot ile uzun yıllar kombin yapabilirsiniz.

Her Beğeniye Uygun Elbiseler

Moda severlerin bildiği gibi, moda kendini tekrar eden bir kavramdır. Elbiseler, en eski zamanlardan beri kullanılan bir kıyafet türüdür. Yüzyıllar boyu farklı uzunluk, kalınlık, renk ve desende üretilen elbiseler, modası geçmeyen kıyafetler arasında ilk sıralardadır.

Bu bilgiden yola çıkarak müşterilerine zamansız parçalar sunmayı hedefleyen Zühre Giyim, bünyesindeki profesyonel tasarımcı ekip ile hem günlük olarak tercih edebileceğiniz hem de özel günlerde kullanabileceğiniz elbiseler tasarlar. Modası geçmeyen kıyafetler sayesinde aksesuar ve çanta değişikliği yaparak çok hızlı bir şekilde çeşitli kombinler oluşturabilirsiniz.

Eski zamanların zarafeti ve anın trendlerini bir araya getiren Zühre Giyim farkıyla her mevsimde şık bir görünüm oluşturabilirsiniz. Farklı kumaş türleri ile tasarlanan elbise modelleri arasından kullanım amacınız ve bütçenizle orantılı olan modeli kolayca bulabilir, tek elbiseyle birçok kombin yapabilirsiniz.

Klasik ve Estetik Gömlekler

Gömlekler, farklı kesim tarzları ve geniş renk çeşitliliği ile modası geçmeyen kıyafetler arasındadır. Okul yaşamında ve profesyonel hayatta sıklıkla tercih edilen gömlekler, günlük kullanım için de uygundur. En klasiklerden biri olan beyaz gömlek, iş görüşmeleri, mülakatlar ve resmi davetler için kurtarıcıdır. Şık ve klasik bir parça olduğu için klasik bir pantolon ve ceketle özel günlerde de tercih edebilirsiniz.

Kadın giyim markası Zühre, sunduğu çeşitli renk seçeneği ile farklı zevklere sahip müşteriler de kendi giyim tarzlarına uygun parçalar bulabilirler. Ayrıca, markanın sunduğu geniş beden aralığı sayesinde modası geçmeyen kıyafetlere farklı formlardaki bünyeye sahip kişiler de rahatlıkla ulaşabilir. Gömlekler hem etekle hem de pantolonla kolayca kombinlenebilir. Bunun yanı sıra soğuk günlerde gömleğin üzerine süveter ya da triko giyerek şıklığınızı korumaya devam edebilirsiniz. Temiz ve özenli bir görünüm oluşturan zamansız gömleklerle estetik bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Her Anın Kurtarıcısı Bol Paça Pantolon

Kıyafet seçimi sırasında dikkat edilen birçok faktör bulunur. Uzun ve yoğun günlerde hem şık hem de özenli bir görünüm oluşturmak zordur. Böyle yüksek tempolu anlarda bol paça pantolonlar tercih ederek hareket özgürlüğünüzü artırabilir, rahatça günü tamamlayabilirsiniz.

Bol paça pantolonlar, geçmişten bu yana tercih edilen modası geçmeyen kıyafetlerdendir. Temel mantığında rahatlık bulunan bu pantolonlar, şalvar tarzı geniş kıyafetlerden evrilerek günümüzdeki halini alır. Bele oturan ve bacaklarda rahatlık sunan bu pantolonlar, hem iş hem de okul yaşamında güzel bir kombin oluşturmanıza yardımcı olur.

En popüler renk seçeneği siyah bol paça pantolon, farklı kullanıcıların beğenisine hitap edebilmek adına çeşitli renklerde de üretilir. Ofis yaşamı için beyaz ve siyah renkte bol paça pantolon tercih edebilirsiniz. Gömlekle kombinlediğiniz bol paça pantolonları iş yaşamında, tişörtle kombinlediğiniz bol paça pantolon modellerini günlük yaşamda tercih edebilirsiniz. Modası geçmeyen kıyafetler sayesinde hazırlanma süreniz kısalır, böylece zamandan tasarruf edebilirsiniz.

Kol Detaylı Lila Gömlek

Yukarıdaki görsele tıklayarak ürünümüze ulaşabilirsiniz.

Modası Geçmeyen Kıyafetler: Fırfırlı Bluz Çeşitleri

Kıyafetlerde zarafeti artırmak adına birçok motif ve detay kullanılır. Fırfır, bu detaylardan en eski olanlarından biridir. Özellikle fırfırlı bluz modelleri eski zamanlardan günümüze estetiğinden hiçbir şey kaybetmeden ulaşan kıyafetlerdendir. Fırfır detayı kıyafetin boyun, gövde ve kol kısmında tercih edilir. İş yaşantısına şıklık katmak isteyen kişilerin dolaplarında mutlaka bulunması gereken fırfırlı bluz, modası geçmeyen kıyafetlerdendir.

Zamansız parçaları özenle tasarlayarak müşterilerine sunan Zühre Giyim, kalitesi ile kıyafetlerin kullanım ömrü artar. Çeşitli renk seçenekleri barındıran fırfırlı bluz modelleri farklı ortamlar için kullanılabilir. Günlük yaşam için şık bir tercih olan bluzlar, hava alan yapısı sayesinde konforlu bir gün geçirmenize olanak sağlar.

Dar ve bol kesimlerde tasarlanan fırfırlı bluzları beğenilerinize göre değerlendirebilirsiniz. Volan yaka ve şal yaka çeşitleri olan fırfırlı bluzları kullanım alışkanlıklarınıza bağlı olarak satın alabilirsiniz. Fırfırlı bluzları kumaş pantolonlarla kombinleyebilirsiniz. Ayrıca, bluzların üzerine takacağınız zincir kemerlerle şıklığınızı artırabilirsiniz.

Eşsiz Tuniklerle Zamansızlığı Yakalayın

Tunikler boy alternatifleriyle günlük tarzı şık bir tarza döndürüyor. Rahat ve uzun modelleri, rengarenk desenlerle her günün moduna özel bir tunik ile gece gündüz şık tarzlar yaratmak mümkün. Rahat bir pantolonla şık bir ikili olan tunikler toplantılarınızda, kısa yürüyüşlerinizde, misafirlikte ve davetlerde en hızlı kurtarıcınız. Siyah şifon dökümlü bir tunik ve altına salaş bir pantolon vazgeçilmez davetlerin kombinlerini oluştururken, beyaz tunik altına giyeceğiniz şık bir kot pantolon ile gündüz zarafetinizi ortaya çıkarabilirsiniz. 

Püsküllü, şifon, pamuklu ve daha pek çok tarzda tunikler her günün hissini yansıtabilir. Tunik ve pantolonla yaratacağınız monokrom bir kombinle her zaman en şık tarza sahip olacaksınız. 

Monogram Desenli Bej Seher Şal

Monokrom Eşarplar ile Stilini Tamamla

Monokrom tarz denilince akıllara bir tek renk kuralı olarak siyah giyim gelse de beyaz her dönem favori sokak tarzınızı etkileyecek. Her dönem siyah, gri, beyaz, kırmızı, bordo veya pastel renkleri monokrom stile elit bir dokunuş veriyor. Sokak tarzını monokrom tonlarla yaratmak gece gündüz şıklık verir. 

Zevk sahibi tarzların ilk monokrom giyim kuralı gece gündüz şık yaparken, günlük koşuşturmaca esnasında şık görünüm yaratılmasına da katkı sağlar. Monokrom tarzı geliştiren eşarplarla bütün renkler siz ve stilinizin göz kamaştıran parçası olacak. Siyah monokrom tunik ve pantolon ikili kombini tarz bir eşarpla yaratılırken tamamen pastel renk bir giyimle zarif bir güne başlayabilirsiniz.

İster Ayrı İster Birlikte: İkili Takım Modelleri

Modası geçmeyen kıyafetlerden biri de ikili takımlardır. İkili takımlar, müşterilerin kullanım alışkanlıklarına bağlı olarak birçok farklı kombinasyonla oluşturulmuş hazır ve şık kombinlerdir. Zühre Giyim, çeşitli giyim tarzlarına hitap eden anlayışıyla ikili takımları çeşitlendirir.

Tunik ile pantolon, tunik ile eşofman altı, etek ile triko, gömlek ile pantolon, tunik ile etek, yelek ile tunik popüler ikili takımlardandır. Farklı kumaş yapılarına sahip bu ürünler hem klasik hem şık hem de spor giyime imkan tanıyan parçalardır. Zamansız kıyafetler ile tasarlanan bu takımlar sayesinde her an dışarıya çıkmaya hazır olabilirsiniz.

İkili takımlar birlikte kullanılabildikleri gibi ayrı da tercih edilebilirler. Takım halinde giyerek şıklığınızı koruyabilir, farklı parçalarla kombinleyerek kıyafetinizi günün temposuna uygun hale getirebilirsiniz. Dolabınızda bulunduracağınız birkaç takım sayesinde rahatlıkla çeşitli kombinler oluşturabilirsiniz. Takımlar aynı renklerde olabildiği gibi alt ve üst parçanın farklı renkte olduğu ikili takımlar da vardır.

Eşofman rahatlığı sunan ikili takımların yanı sıra özel günlerde tercih edebileceğiniz takımlar da bulunur. Eski zamanların nostaljik havasını modaya yansıtan ve estetik bir görünüm oluşturan ikili takımlar sayesinde konforlu bir gün geçirebilirsiniz. zamansız kıyafetler sayesinde dolabınızı kendi belirlediğiniz aralıklarla güncelleyebilirsiniz. Bu parçalar sayesinde şıklığınızdan ödün vermeden ve bütçe aşımı yaşamadan dolabınızı yenileyebilirsiniz.

Bir önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/sade-elbise-kombini-seciminde-sik-dokunuslar linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: Modası Geçmeyen Kıyafetler Hangileri?
Eylül 07, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için tıklayınız.