Tesettürlü Annelere Hediye Önerileri

Tesettürlü Annelere Hediye Önerileri

Tesettürlü Annelere Hediye Fikirleri

Anneler gününde fedakâr, sabırlı ve sevgi dolu annelerinize minnetimizi göstermek ve güzel hediyeler vermek isteyenler için birçok birçok hediye seçeneği bulunuyor.  Çiçek, çikolata gibi hızlı tüketilen birçok seçeneğin yanında giydikçe, kullandıkça sizi hatırlayacağı, belki bir ömür saklanabilecek hediyeler her zaman bugünü daha anlamlı kılıyor.

Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan, bu sene de 9 Mayıs tarihine denk gelen Anneler gününde çoğunlukla annelerin ihtiyacı olabilecek ve keyifle kullanabilecekleri bir hediye seçmeye çalışırız. Fakat çıkış noktamız doğru olsa da, seçtiğimiz mutfak veya ev eşyası genelde kişisel ve özel olmaktan çok uzaktır. Bundan dolayı annelerimize hediye seçerken tamamen onların şahsi ihtiyaç ve zevklerini düşünerek karar vermek daha doğru olacaktır.

Hediyenin değerini arttıran bir başka özelliği de annemizin hayat duruşuna uygun markalarla ve stiline uygun seçenekleri aynı noktada buluşturabilmektir. Bu noktada Zühre, annelerimiz için oldukça şahsi ve zevkli birçok seçenek sunmaktadır.

Bej Trençkot

Yukarıdaki görsele tıklayarak ürünümüze ulaşabilirsiniz.

Baharlık Bir Trençkot;

Zühre’nin yeni sezon koleksiyonundan hareketli bir yaşam sahibi, dinamik, genç annelere  Kol Ribanalı Kuşaklı Bej Trençkot önerebiliriz.

Klasik Sevenlere İkili Takımlar;

Çalışan ve klasik bir stile sahip annelere Zühre’nin yeni sezon koleksiyonundan zarif ve yaz renklerinde ikili takım modellerinden hediye edebilirsiniz.

Her Görünümün Anahtarı Tunikler;

Sadeliği tercih eden anneler için Zühre’nin tunik koleksiyonundan spor bir görünüm için ise Cep Detaylı Siyah-Ekru Spor Tunik tercih edebilirsiniz.

Cüzdan ve Çantalar;

Her yaştan annenin severek kullanabileceği Zühre aksesuar koleksiyonu çanta ve cüzdan modelleri arasında tercih edebileceğiniz birçok zevkli seçenek bulunuyor.

En Klasik Hediye İpek Eşarp;

Şüphesiz her annenin dolabında bulunabilecek, anısı için bile saklanacak bir seçenek olarak Zühre eşarp modelleri hediyelerin en klasik ama en değerli seçeneklerinden olacaktır.

Hayatının her anında şık olmayı seven muhafazakar kadınların vazgeçilmez markası Zühre, 2021 İlkbahar/yaz sezonu koleksiyonundaki bir çok farklı kategorideki anneler günü hediye seçenekleri ile annelerinizi mutlu etmek için sizleri bekliyor. Annenizi mutlu edecek, en güzel hediyeyi bulabileceğiniz marka geniş ürün yelpazesi ve kaçırılmayacak fiyatlarıyla sizlere keyifli bir alışveriş tecrübesi yaşatıyor.

Annesini sevindirmek ve ona, stilini en iyi yansıtacak hediyeyi kendi zevkiyle seçip armağan etmek isteyenler Zühre mağazaları veya www.zuhre.com.tr adresinden hediyesini seçebilir. Sosyal izolasyon veya uzak mesafeler nedeniyle anneler gününü annesinden uzakta geçirmek durumunda olanlar da online mağazadan seçtiği hediyeyi hediye paketi seçeneği ile annelerine göndererek tatlı bir sürpriz yapabilirler.

Bir önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/tesetturde-abiye-kombinleri-nasil-olmalidir linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: E-Ticaret,Zühre
Nisan 29, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR