Tesettür Kaplarda Yeni Trendler

Tesettür Kaplarda Yeni Trendler

Muhafazakar giyimde tamamlayıcı parçalardan bir tanesi olan kap, genellikle dış giyim ürünü olarak kullanılmaktadır. Pardösü ve feraceye göre boyu daha kısa olan tesettür kap modelleri, her geçen gün moda dünyasındaki değerini artırmaktadır. Her yaştan kadının kendi zevkine uygun bulabileceği modellerde tasarlanan kaplar, mevsime uygun renkleriyle özgün bir şekilde tasarlanmaktadır. Her vücut tipine ve her zevke göre tasarlanan kaplar, çıtçıtlı, fermuarlı, düğmeli detayları ile süslenmiştir.

Tesettür kap modellerinde tercih edilen renkler ile istediğiniz görüntüyü elde edebilirsiniz. Özellikle camel ve pastel tonlarının oldukça fazla yükselişe geçtiği bu yeni sezonda tesettürlü kadınlar çok fazla bu renge rağbet göstermektedir. Zühre kap modellerimize göz atabilir ve bu tarzın en şık ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Kaplarla Dört Mevsim

Tesettür giyimde olmazsa olmazlar arasında bulunan kap modellerini her mevsim çeşitli kumaş modelleri ile kombinleyebilirsiniz. Özel olarak mevsim geçişlerinde sizi kurtaracak tesettür kap modelleri, değişik kombinler yaratmak istediğinizde imdadınıza yetişir. Her zaman çeşitli hava koşullarında yanınızda olacak zamansız bir parça bulmak kolay değildir. Zühre’de uzun zamandır aradığınız o zamansız ve şık parçaları bulabilirsiniz.

Zühre Fermuarlı Kemer Detaylı Uzun Kap gibi kıyafetler ile renk ve beden yelpazesini geniş tutan Zühre’yle her koşulda şık ve zarif bir görünüme sahip olursunuz. Farklı, özgün ve özgür stilin bir savunucusu Zühre, sizler için tesettür kap modelleri dendiğinde taba renginden siyah rengine, lacivertten hakiye, krem renginden bej tonlarına varan bir çok renk seçeneği sunmaktadır.

Zevkinize Uygun Kap Modeli İle Kendi Stilinizi Oluşturun

Kombinlenmesi basit olan kaplar sayesinde çok şık ve elegan görünebilirsiniz. Hem eteklerde hem de pantolonlar üstünde giyilebilen tesettür kap, dar ve geniş modelleriyle birçok seçim karşınıza çıkarmaktadır.Tüm vücut şekillerine ve herkesin zevkine göre modeller ve renkler içinden istediğiniz kap’ı seçip kombin yaparak kendinize özgü tarzınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Klasik model ve spor modelleri olan kaplardan hem günlük hem de özel bir davet kullanımına uyumlu modeller tercih edebilirsiniz. Sezonun en popüler modelini tercih ederek, size uygun kombini rahatlıkla oluşturmanız mümkündür.

Taş Spor Kap

Yukarıdaki görsele tıklayarak ürünümüze ulaşabilirsiniz.

Kap Çeşitleri:

  1. Kemer Tokalı Uzun Kap Modelleri

Kemer tokalı uzun kap modelleri şık kemer aksesuarı detayıyla öne çıkıyor. Yağmurlu havalarda tercih edilenkap modelleri, sezonun trendine uygun olarak tasarlanmıştır ve sezonun renklerine uygun ilgi çekici tonlara sahiptir. ZÜHRE Kapşonlu Tokalı Kemerli Uzun Kap İndigo modelindeki ürün, yağmurda bile sizlere şıklık katacaktır.

  1. Şerit ve Fermuar Detaylı Kap Modelleri

Şerit ve fermuar detaylarına sahip kap modelleri, günlük kullanım için ideal parçalardır. Zühre Fermuarlı Kemer Detaylı Uzun Kap kalıbının rahatlığı ile hareket halinde bulunan kadınları sınırlandırmaz. Kombinlerinizde kullandığınız parçalarda bulunan şerit ve fermuar detaylar, görüntünüzü spor ya da daha elegant bir bütünlükte tamamlayabilir.

  1. İki Renkli Kap Modelleri

Yaz mevsiminin en sevilen kap modellerindendir. Bu model; siyah ve kırmızı, siyah ve saks veyahut başka iki rengin bir araya gelmesiyle tasarlanmıştır. Zühre Fermuar ve Baskılı Yazı Detaylı Bej - Somon Kap bu örneğin en iddialı modellerinden biridir. Vücut şekline uygun olmayan model seçimleri ve yanlış aksesuar seçimleri kombinin şık görüntüsünü bozabilir. Bu yüzden bedenimize ve vücut tipimize uygun modellerin seçimini yaptıktan sonra doğru parçalarla kombinlerimizi tamamlamaya dikkat etmeliyiz. Aksesuarlar ve başörtüsü konusunda sade seçimler yapmak kombinlerinizde daha kolay şekilde şıklığa ulaşmanızı sağlayabilir.

Ürün tercihi yapmadan önce kullanacağınız mevsim, hava koşulları ve giyilecek alanlar önemli detayladır. Yağmur ve soğuk kış aylarında ince kap ürünleri tercih etmenizi önermiyoruz. Soğuk olmayan sonbahar aylarında ise kalın, içi astarlı ya da kürk detaylı ürünler tercih edilmeyip bu kalın kumaşlı kışlık ürünleri daha soğuk aylarda kullanmanızı öneririz. Bu yüzden ürün seçimi yaparken bu konulara dikkat etmeniz kendi stilinizi yansıtırken rahat ve şık giyimde size destek sağlayacaktır.

Bir önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/bayram-tatili-icin-rahat-ve-sik-kombin-onerileri linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: E-Ticaret,Zühre
Mayıs 21, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR