Bayram Tatili için Rahat ve Şık Kombin Önerileri!

Bayram Tatili için Rahat ve Şık Kombin Önerileri!

Pandeminin gölgesinde geçen ikinci Ramazan’dan sonra yine evlerimizde geçireceğimiz bir bayrama yine aynı tatlı telaşlarla hazırlık yapıyoruz. Baklavalar, Ramazan Bayramı için alınan şekerlemeler, aile içerisinde içilecek kahveler ve sohbet yine bayramın neşesini evlerimize dolduracak. Yanımızdakilere şükredecek, uzaktakilere hasretle “merhaba” diyeceğiz. Belki zorlayıcı bir dönemden geçiyoruz ama bayramların bizim kültürümüz, geçmişimiz, geleneğimiz olduğunu unutmamamız ve çocuklarımıza da yaşatmamız gerekir.

Mümkünse yeni ve temiz kıyafetler giymek, küçükleri sevindirmek, ailece toplanarak birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek bayramların en önemli özellikleridir. Ancak içinde bulunduğumuz pandemi koşullarında birçok aile için bu bayramın en değerli noktaları hepimizin dilediği gibi yaşanamayacak. Sokağa çıkma yasağının devam edeceği bayram günlerinde evlerimizde bayram ruhunu yaşatmaya ve değerli anlar yaratmaya çalışacağız.

Hepimiz eski bayramlarımızın coşkusunu ve neşesini tekrar yaşatabilmek için daha da hevesle çabalıyoruz. Umutla, kendi çekirdek ailemizle geçireceğimiz bu bayramda, gelenekleri yaşatmalı ve çocuklarımıza da öğretmeliyiz. Bayram sabahı erkenden kalkılan evlerde yeni ve temiz bayramlıklar giyilmeli, sofralar kurulmalı, aile büyüklerine bir telefonla veya mobil cihazlarla yapacağımız görüntülü görüşmelerle bayramı yaşatmalıyız.

İşte bu yüzden bu bayram yine bayram sevinci ile bir çocuk gibi yeni kıyafetlerimizle moral bulacağız. Bu bayram morallerimizi bozmuyoruz, bayram coşkusunu sizlere tekrar yaşatacak ve yeniden hatırlatacak kombin önerileri sunuyoruz:

1. Evde Spor Rahatlık Kombini

Muhtemelen çoğumuzun evde olacağı bu bayramda rahatlık esas olacak gibi görünüyor. Ev koşullarında hareket kabiliyetimizi kısıtlamayan, mutfak da güzel sofra hazırlıkları yapmamıza imkan veren kombinler en çok tercih edilenler olacak. Ama tabi spor dediysek şıklık ve uyum Zühre kombinleri ile her zaman ona eşlik edecek. Örneğin, Zühre ikili takım modellerinden parlak garni detaylı siyah spor takım tercih ederek bu tarzı kolaylıkla yakalamış olacaksınız.

2. Her Zaman Şık Olmak İsteyenlerin Kombini

Her daim şıklık diyenler, evde de olsam elbisemi giyerim diyenler için elbisenin akışkan görünümü bayram için zarif ve elegan bir görünüm oluşturacaktır. Bunun için, Zühre yeni sezon koleksiyonundan Işıltılı Balon Kol Siyah Elbise tercih ederek kendinizi uzun zamandır en şık halinizle görmenin keyfini yaşayabilirsiniz. Aksesuarlarınızda da ışıltı kullanarak bayram sevincinizi pırıltınızla yansıtabilirsiniz.

3. Bahar Havasını Eve Getirelim Diyenler Kombini

Baharda yeni açan çiçekleri, yeşeren dalları göremediğimiz dönemlerden geçerken bahar havasını evlerimize taşıma fikri bahar sevincinizi tekrar yeşertecek. Elbiselerin, tulumların en rahat formları bu bayram kendimizi daha iyi hissetmemizi sağlayacak. Uçuk renkler, tiril tiril kumaşlar ile içimize bayram heyecanını taşıyacak. Zühre tulum ve elbise modellerinden pul payet detaylı ürünler ile aynada kendinize gülümseyeceksiniz.

4. Klasik Sevenler İçin Bayram Kombini

Bayram deyince aklınıza nostaljik bir yolculuk geliyorsa, özel ve unutulmaz günler geliyorsa bayram kombininizi klasik dantellerden, zarif pliselerden veya şifonlardan yana tercih edebilirsiniz. Her daim klasik şıklık için Çiçek Desenli Uzun Elbise bayram için şık ve zarif bir tercih olabilir bu şık elbiseyi yine siyah ayakkabılarla tamamlayabilirsiniz.

5. İkili Takım Şıklığı ile Bayram Kombini

İkili takımların şıklığının oldukça tercih edildiği bir sezonda bayram kombininizi de bu parçalardan yana kullanabilirsiniz. Zühre yeni sezon ikili takım koleksiyonundaki ürünlerimiz, rengiyle genç ve modern bir görünüm verecektir. Bayram sonrası güzel günlere hazırlık yaparken de gardırobunuza kurtarıcı bir ikili eklemiş olacaksınız.

Bir önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/tesetturlu-annelere-hediye-onerileri linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: E-Ticaret,Zühre
Mayıs 11, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR