Tesettür Kap Kombinleri

Tesettür Kap Kombinleri

Tesettür Kap Kombinleri

Tesettür kap modelleri genellikle tesettür giyimi bilmeyen kadınlar arasında sıklıkla karıştırılan bir terimdir. Tesettür giyiminde kap; diz altına kadar uzanan ve ince kumaşlardan üretilen bir tür dış giyim ürünüdür. İnce olması nedeniyle yazlık olarak kullanılan giyim türü, çok çeşitli renkleri ve tasarımlarıyla kapalı giyime özen gösteren kadınların dikkatini her zaman çekiyor. Düğmeli veya fermuarlı olarak piyasada satışa sunulan bu modeller, tesettürlü kadınların dolaplarında özel bir yeri bulunmaktadır. Sıklıkla pardesü ile karıştırılması ve kıyaslanmasına karşın, kış mevsiminde öne çıkan pardesü kullanımına karşı kap modelleri yaz mevsimine uygundur. Kıyafetlerin üzerine giyilen bu tür giyim, terleme yapmayı engeller ve yaz mevsimini destekleyici bir unsur oluşturabilir. Tasarım bakımından daha yönlü olması nedeniyle pardesü ve tunik karışımından yaratılan bu giysi türü, yeni bir modanın kapılarını araladı. Zemini güçlendiren parlak fikirler, şimdilerde tesettür kap modelleri olarak dergilerin ön kapaklarını süslüyor.

Kap Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Tesettür kap modelinizi seçerken dikkat edilmesi gereken belirli maddeler vardır. Özellikle henüz kap modellerine yabancı biriyseniz, satın alacağınız kap modelini, pardesü modelleriyle karıştırmanız olasıdır. Diz altına kadar uzanan, yaz mevsiminde kullanıldığını daha önce söylediğimiz kap modelleri, yazlık pardesü modellerinin de üretimiyle birlikte karışıklığa neden olabiliyor. Ancak bu işi çözmenin belirli usuller barındırdığı profesyonel kullanıcılar tarafından bilinmektedir.

Kişi, kap alırken satıcının ürün açıklamasına veya bizzat satıcıya sorarak, aldığı ürünün doğruluğunu test edebilir. Seçilen modelde mutlaka ve mutlaka beden numarasına gerekli özen gösterilmeli. Ürün kişinin üstünde ne çok bol durmalı ne de tamamen dar gelmelidir. Beden numarasına uygun yapılacak her alışveriş, ürünün kesim şekline göre devam eder. Eğer internet alışverişi yapmıyorsanız tesettür kap modelleri arasından incelemenizi sıkı bir şekilde yürütmeli ve dikiş hatalarının olup olmadığına dikkat kesilmelisiniz. Fakat internet üzerinden yapılan bir alışverişi devam ettirmek istiyorsanız, mutlaka ‘iade’ kısmına önem verilmelidir.

Parçalı Giy-Çık Bej/Ekru

Yukarıdaki görsele tıklayarak ürünümüze ulaşabilirsiniz.

Kap Modelleri

2021 yılında birbirinden şık seçenekleriyle tesettür giyimin gözbebeği olmaya devam eden kap modelleri; fermuar, nakış, kuşaklı, önden çıtçıtlı, broş detaylı, şeritli ve fileli detaylarla tasarlanmıştır. Koyu renklerin yanı sıra pastel tonlarına ağırlık vermeyi seçen modacılar, kişilerin arzusuna göre kullanımı günlük veya özel günlere özgü geliştirmeye devam ediyor. Yaza özel tasarlanan ve bu nedenle ağırlığını yaz aylarına uygun olarak canlı renklere ayıran kap modelleri, işleme, baskı ve kapşon modelleriyle de genç kesime hitap etmektedir. Kullanımında herhangi bir yaş sınırlayıcı etmenin bulunmadığı bu giysi türünde, yaza şıklık katmak için model seçimlerine erkenden başlanmalıdır.

Kemer Tokalı Uzun Kap Modelleri

Başlı başına bir aksesuar olarak öne çıkan modellerin arasında kemer tokalı her zaman ön sıralara oynuyor. Yağmurlu havalarda kadınlarımız tarafından kullanılan bu özel tasarım, sezonun trendine uygun olarak dikkat çekici tonlara sahiptir. Kişiye yağmurda bile şıklık katan görünüm, belirli ürünlerle kombinlendiğinde ortaya daha iddialı bir görüntü atacaktır. Satın alım sırasında ‘Kap Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?’ sorusuna uygun olarak beden numarasına uygun alınan bu model, siyah dar paçalı bir kot pantolon veya İspanyol paça bir kot pantolon ile tamamlanabilir. Eğer paçaları ayak bileklerinden biraz yukarıda ise ayakkabıyı öne çıkarmak ve kap modelinin uzunluğunu vurgulamak için sizlere önemli bir şans yaratılmaktadır. Üstelik pantolonun biraz yukarıda olan görüntüsü minyon kadınlarda kap uzunluğunu ortalama bir görüntüye sokacak ve modeli bir yakınınızdan alıyormuş görüntüsü çizmeyecektir. Seçilen ilk kap modelinin kışlık yapısı, isteğe uygun olarak yaz mevsimine özel üretime sokulmuştur. Bu nedenle ürünün sevenleri, yaz kış demeden tercih ettiği kap modelinden geri kalmayacaklar.

Şerit ve Fermuar Detaylı Kap Modelleri

Günlük kullanım için oldukça ideal olan bu model, renkli dikiş kullanımı ve spor şeritleri nedeniyle girilen her ortama şıklık getirir. Çoğunlukla kalıbı rahat olan modelin kullanımı, hareket halinde bulunan kadınları sınırlandırmaz. Başlangıçta sıklıkla kap seçimini tamamlayanlar, ürünü modaya uygun bir şekilde nasıl kombinleyebileceğine karar veremiyor. Günlük kullanımı daha şık bir görüntüye kavuşturmak için, ZÜHRE Şerit ve Fermuar Detaylı Uzun Kap Siyah model bir örnek yaratabilir. Ürün görsellerinde öne çıkan modelin üzerinde kullanılan her bir parça kişinin görüntüsüne tamamlayıcı bir unsur yaratmıştır. Alt kısma giyilen dar kesim, açık renkli bir kumaş pantolon seçimi ve yüksek topuklu ayakkabı tabloyu bütünleştiriyor. Seçimde kullanılan aksesuar, giysi vb. elemanlar şerit ve fermuar detaylı modelde kişisel zevklere göre değiştirilerek, görüntü spor ya da daha elegant bir bütünlükte tamamlanabilir.

Gömlek Yaka ve Kemer Detaylı Mavi Giy-Çık

Yukarıdaki görsele tıklayarak ürünümüze ulaşabilirsiniz.

İki Renkli Kap Modelleri

Yeri bakımından çıtır çıtır olan kumaşı ve görsel tasarımı nedeniyle yaz mevsiminin en sevilen kap modelidir. Yılına özel olarak geliştirilen bu model; siyah ve kırmızı, siyah ve saks veyahut başka iki rengin bir araya gelmesiyle satışa sunuluyor. Çiçek desenlerini ortaya çıkaran renklerin seçimi bir o kadar önem sağlarken, görüntünün başlı başına bir süs unsuru olduğu hatırlanmalı. Modele uygun olmayan seçimler daima görüntüyü bozacak ve ortaya karmaşık bir imaj çıkaracaktır. Bu nedenle kişi kendi beden ölçülerine tam gelen modeli satın aldıktan sonra, kombin işini daha sade elemanlarla tamamlaması gerektiğini anımsamalı. Tıpkı Zühre Blossom Kap Siyah-Kırmızı ürününde olduğu gibi yazın kullanılan beyaz renk, üzerinizdeki modeli karşı tarafa doğru yansıtır. Tamamen kaliteden oluşan bir ürünü yanlış seçimlerle geri plana itmek, son derece yanlış bir uygulama çeşidi sayılıyor. Bu yüzden modeli bir ressamın elinden çıkmış değerli bir eser olarak hayal eden kullanıcı, eseri öne çıkarmak için yapılması gereken tek şeyin belirli oranda sadeliği yakalamak olduğunu bilmektedir. Tesettür seçimi de en az kıyafet kadar sade olduğunda ürün kendini yeteri kadar öne atacaktır.

Bilinmesi gereken kombin kuralları:

Alışveriş sepetine ürünleri atmadan önce hangi detaylara dikkat edilmesi gerektiğini öğrendik. Tüm bunların bileşiminde, tesettür kap modellerinin tamamlayıcı ya da başlı başına bir şaheser sayılabileceğini artık daha iyi biliyoruz. Modayı yakından takip etmenin her şeyi çözdüğümüz anlamına gelmediği, kişinin kendine yakışan parçaları bulması gerektiğini kavradıktan sonra, kombin yaratmada bir modacı ustalığına erişebiliriz. Bedene uygun yapılan seçim, ten rengine yakışan renk tercihi ve tasarımı detaylandıran aksesuarların yeterli geldiğini kavramak ve seçimleri farklı renk ya da aksesuarla karıştırmamak önemlidir. Seçiminizi kolaylaştıracak farklı renk ve modellerle ilgili Kap kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Bir önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/kis-modasinda-spor-sikligi-zuhreden linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: E-Ticaret,Zühre
Ocak 20, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR