Kış Modasında Spor Şıklığı Zühre'den

Kış Modasında Spor Şıklığı Zühre'den

Zühre 2020 Kış modelleri kış döneminin soğuk havalarında spor şık olma fırsatını sunuyor! Zühre spor kabanlar, tunikler ve ikili takımlar ile bu kışa damgasını vuruyor.

Kış moduna özel spor ürünler

Kış mevsimi soğuk, karlı, dondurucu havalar ve ne giyileceğini uzun uzun düşündüren havaları hatırlatıyor. Muhafazakâr giyimde tarzıyla öne çıkan Zühre, kış sezonunda spor giyim modellerin adı oluyor. Zühre 2020 kış koleksiyonunda bulunan spor kabanlar, spor tunikler ve spor ikili takımlarla kadınların ne giysem derdini sona erdiriyor.

Spor parçalar ile şık görünüm

Kadınlar şıklık denildiğinde kendilerine gömlek, pantolon ve topuklu ayakkabı gibi parçaların dayatılmasından yorulabiliyor. Özellikle kışın sürekli değişen hava durumlarında Zühre spor parçaları kadınlar rahatlığa kavuşturuyor. Zühre 2020 kış modelleri arasında Ribana ve şerit detaylı yelekler, fermuarlı, kapüşonlu spor takımlar, kapitone yelekler-montlar, işlemeleri spor takımlar, spor kabanlar ve daha pek çok model yer alıyor.

Gençler kareli kaşe ve kürk detaylı kaban montlarla kış modasında hem spor hem şık bir tarz elde ediyorlar. Özellikle spor tarzı öne çıkaran pelüş kabanlar ve parka montlar Zühre’nin her sezon koleksiyonlarında bulanan özel parçalar arasında bulunuyor.

Modellerle canlanan spor şıklığı

Özellikle spor ikili takımlarda aranan düz ve şık kesimleri bulmak zor olabiliyor. Her tarzdan kadının spor şık olabileceği Zühre spor ikili takımlar, düz paça ve havuç kesim alt grubu ve dökümlü uzun oversize üstleri ile kışın spor bir rahatlık sağlarken, aynı zamanda şık bir görüntü veriyor.

Gün içinde rahat etmek gece de şık olayım giymesi hızlı bir takım oluşturayım diyen kadınlara özel Zühre tunik takımlarının birçok renk ve modeli bulunuyor.Tunik modellerinde Zühre, kaliteli  ve rahat gömlekleri pul, işleme ve kemer detayları ile süslüyor.

Zühre, renk konusunda klasikten sezonun trend tonlarına kadar pek çok renk aralığı bulunan, her tarzın moduna uygun seçenek sunuyor. Kiremit, tarçın ve hardal gibi sıcak toprak tonları, ton sür ton tarzın simgesi siyah, vazgeçilmez griler, saflığın aynası krem ve beyazlar ile renk konusunda özgürlük sağlıyor.

Önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/zuhre-kaban-koleksiyonu-ile-kisa-stil-kat linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: E-Ticaret,Zühre
Aralık 21, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR