Modern Ceketler Zühre Kadınının Olmazsa Olmazı! - Zühre

Modern Ceketler Zühre Kadınının Olmazsa Olmazı! - Zühre

Sofistike ve modern kadınların stiline yakışan, zarif ve şık bir giysi dolabının vazgeçilmezleri: Ceketler ve trençkotlar… Muhafazakar giyimin modasını yakından izleyen kadınlar için şıklığın olmazsa olmaz parçası olan ceket modelleri, resmi görünüşleri ve iddialı desenleriyle her kadının kesinlikle sahip olması lazım olan parçalar içerisindedir. Muhafazakar giyim modası içerisinde şıklığınızın tamamlayıcısı olacak modern ceket ve trençkot modelleri, muhafazakar giyimde öncü olan Zühre’nin tasarım ve kalite farkları ile hanımefendilerin beğenisine sunuldu. Gece şıklığı için organze kaplar, ofis şıklğı içinse bu sezonun modası kareli ceket koleksiyonun en popüler parçaları arasında yerini aldı.

Modern Ceket Kombin Önerileri

Oduncu gömlek stilinde kareli ceketleri gündüz jean’lerle, gece ise zarif eteklerle kombinleyebilirsiniz. Yağmurun başladığı, rüzgarların serinlik getirdiği sonbahar günlerinde ve adım adım yaklaştığımız kış günlerinde üstümüzde çoğunlukla ceketler ve trençkotlar var. Dize ve Bileklere kadar uzanan kesimleriyle, bizi soğuk günlere hazırlayan modern trençkotlar ve sonbahar kombinlerinin vazgeçilmezi olan modern ceketler Zühre kadınlarının da kombinlerinin en hit parçaları arasında. Sonbaharda trençkotlar ve ceketler toprak renkleriyle geçiş mevsimine uyumuyla bir bütünlük sağlıyor. Son birkaç sezondur özellikle düğme ve kemer detaylı trençkotlar revaçta. Deseni, kumaşı ve duruşundaki asaleti ile sezonun en iddialı ve en şık ceketleri Zühre kadınlarının gardırobunda yerlerini alıyor.

Bu sezon ZÜHRE Kemer Detaylı İndigo Trençkot ile Zühre kadınının farkını ortaya koyuyor ve trençkotlarınızın beline kemer takarak kombinimizin havasını da yükseltiyoruz. Yalnızca bir Jean, bir düğmeli ceket ve bir beyaz gömlek ile tarzınızın hem modern hem sade olmasını sağlayabilirsiniz. Düğmeli ceketler etek uçlarındaki detaylarla kombininize hareket katıyor. İlham veren tarzınız için renkleri ve detayları kullanmayı ihmal etmeyin. Camel ve siyah trençkot’lar koyu renk sevenler için, sarı, mavi ve soft renklerdeki trençkot’lar ise “Hayatımda renksiz bir tarz asla olmaz!” diyen kadınlar için ideal. Yakalardaki hareketler, manşet’lerdeki biye ve aksesuarlar modanın güzellikleri arasında sunuluyor.

 

Bir önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/2020-2021-sonbahar-kis-modasinda-zamansiz-tonlar linkiden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: E-Ticaret,Zühre
Aralık 02, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR