Tesettür Giyimin Vazgeçilmezi “Pastel Tonlar”

Tesettür Giyimin Vazgeçilmezi “Pastel Tonlar”

Her tarza kolayca adapte olan ve tonlarıyla gardırobumuzun kurtarıcı parçalarını oluşturan pastel ürünler, farklı renklerle kombinlenebilmesiyle gönülleri feth ediyor. Tesettür giyimin vazgeçilmez rengi olan pastel, 2018 ilkbahar- yaz modasında farklı renk kombinasyonlarına alternatif stil önerileri sunuyor.

Pastel Tonlarla Kombinlenen Renkler

2018 ilkbahar- yaz modasında renkli dokunuşlarla zenginleştirilebilen koleksiyonlar artık pastel tonlarla da uyum içerisinde ve günlük kullanımdan özel günlere kadar pek çok alanda muhafazakâr kadınların farklı alternatiflerle seçim yapmalarına imkân tanıyor.

Bu yıl tesettür modasının getirileri arasında pastel tonları farklı renklerle kombinleyebilmek yer alıyor. Sadeliğin ön planda olduğu koleksiyonlarda toprak tonları, soluk yeşiller, gül kurusu, lavanta, toz pembe ve bebe mavisi ile eşleştirildiği kombinler ön planda çıkıyor.

Tesettür Giyimde Pastel Tonlarının Kullanıldığı Aksesuarlar

2018 tesettür giyim modasında aksesuar seçimi de en az kıyafet kombini kadar önemli bir yere sahip. Çanta ve eşarp seçiminden kıyafetlerde yer alan floral desenli detaylara kadar her şey tesettür giyimin bir bütün olmasında etkili rol oynuyor. Eşarptan çantaya pek çok üründe yer alan çiçek ve çizgi detayları pastel tonlu ürünlerin üzerine özenle işlenerek tesettür giyimin en önemli parçalarını moda severlere sunuyor.

Pastel Tonlarla Bezeli Pardesü Modelleri

Tesettür giyen kadınlar yaz aylarında tercihlerini pastel tonlarda hazırlanan pardösülerden yana kullanıyor. Renkli eşarplarla tamamlanabilen pardesüler hem günü kurtarıyor hem de sıcaktan koruyor. Sade ve kolay kullanımı ile her daim tercih edilen pastel pardesüler bu yaz farklı desen ve model seçeneğiyle kalıpları yıkıyor. Tam boy, midi ve oversize seçeneklerinin yer aldığı Zühre Pardesü modelleriyle kadınlar pastel tonlarında pek çok alternatifi bulabiliyor. Tesettür giyimde gardırobun vazgeçilmez parçası olan pardesüler, floral desenli işlemeler, renkli çiçek motifleri ve etnik desenlerle hareketlendirilerek kadınların beğenisine sunuluyor.

Yaz Davetlerinin Kurtarıcısı: “Pastel Tonlarla Zenginleşen Abiyeler”

Günlük giyimde kullanmaya alışkın olduğumuz pastel tonları, Zühre abiye modelleriyle  yeni sezon tesettür modası içinde yerini alıyor. Sade modellerin yanı sıra işlemeli ve tül detaylı pastel tonlarda abiye modellerin yer aldığı koleksiyonda seçim yapmak zor oluyor.

Gideceğiniz davet için zarif bir seçenek arıyorsanız tercihinizi dantel ve inci detaylarla bezeli pastel tonlarda boy elbiseden yana kullanabilirsiniz. Elbisenizi lavanta renginde kadife ayakkabı ve çanta ile hareketlendirebilir, gül kurusu bir eşarpla kullanarak zarif bir görünüme bürünebilirsiniz.  

Zarafetin Simgesi Zühre

Tesettür giyim modasına yön veren Zühre, özgün çizgileri ile klasik hale gelen tasarımları yeniden yorumluyor. Zühre yıldızından aldığı ismiyle güzellik ve zarafet dolu koleksiyonlarını her yaştan muhafazakâr kadına hitap edecek şekilde zenginleştiriyor ve muhafazakâr giyimde parlamaya devam ediyor.

Tesettür moda ve trendlerini yakından takip etmek, zevkinizi yansıtan parçalarla dolabınızı zenginleştirmek istiyorsanız Zühre'nin sizin için hazırladığı koleksiyonları inceleyebilir, her zaman ve her yerde şık olmanın keyfini yaşayabilirsiniz. 

Bir önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/romantik-davetlere-ozel-kiyafet-secimi linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: tesettür giyim,tesettür
Nisan 19, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı