Romantik Davetlere Özel Kıyafet Seçimi

Romantik Davetlere Özel Kıyafet Seçimi

Genç kadınların en büyük hayallerinden biri de düğün gününün kusursuz olmasıdır. Her detay en ince ayrıntısına kadar düşünülür,ve tercihler her zaman en iyisinden yana olur. Düğüne gelecek davetlilerin bir listesi dikkatlice hazırlanır ve davetlilerin konsepte uygun giyinmesi istenir ve beklenir. Modaya uygun biçimde trend kombin tercih edenler için alternatifler fazlayken, sadeliği tercih eden hanımlar için yeni bir kıyafet bulmak zor bir hale gelebilir. Zühre 2018 davet koleksiyonu içerisinde modaya uygun olan trend abiyeler, her zevk ve bedene göre seçenekler öne çıkarıyor.

Siyah Tülün ve Dantelin Asil Şıklığı

Denge, hayatın birçok alanında olduğu gibi kıyafet seçerken de çok önemli bir unsurdur. Dengenin doğru uygulanmadığı bir kombin şık olmak yerine rüküş bir görünüşe sebep olabilir. Siyah ve beyaz her kadının bildiği gibi kombin için dengeleyici iki renktir.

Özellikle düğün gibi özel davetlerde parıl parıl parlayan kırmızı payet detaylı abiyeler yerine siyah bir abiye seçmek, kombininizi şık, ince ve asil hale getirecektir. Pullu, payet detaylardan hoşlanmayan şık ve ince hanımlar siyah tül ve Fransız dantel detayının olduğu bir kombinle romantik bir görünüşe sahip olacaktır.

Zaman ya da mekan fark etmeden her durumda zarifliğinizi tamamlayacak olan Zühre ilkbahar- yaz abiye modelleri, eşsiz tasarımlarıyla hanımefendilerin davetin yıldızı olmasına olanak tanıyor. Özel davetler içerisinde ışıl ışıl parlamanıza yarayan parçalar, güçlü ve kendine güvenen kadınların tarzını öne çıkarıyor. Abiye modellerinde siyahın büyülü özelliğini kullanan Zühre, tül ve ince dantel detaylar ile kombinlere özellik katıyor. Kaliteli kumaşların, kupür, nakış ve asimetrik kesimlerle bir araya geldiği tasarımlar özel olarak davetler için zarif ve şık bir alternatif yaratıyor.

Davetlerde Çiçekli Desenlerin Tercihi

Konu düğün davetleri olduğunda pek çok tesettürlü kadın siyah ve krem tonlarını tercih ederken renkli bir kişiliği yansıtmayı sevenlerin tercihi buz mavileri, mint yeşilleri, leylak renkleri olmaktadır. Kombinlenmesi daha basit olan renkler arasında yer alan floral tonlar tül ve şifon seçenekli abiyeler ile davete şık bir kombinle katılmanıza olanak sağlıyor. Ten rengi bir rugan ayakkabı ve yanında parlak bir çantayla tamamlanabilen floral abiyelere son vuruşu açık renk bir eşarp ile tamamlamak mümkündür.

Davetlerin Tesettür Modasında Zühre Işıltısı

2018 modasının yıldızı olan Zühre’nin; İlkbahar – Yaz davet koleksiyonu içerisinde göz alıcı parçalar kendini öne çıkarıyor. Bu koleksiyon içerisindeki pastel ve floral renkli abiyeler davetlerin olmazsa olmazı oluyor. Renk skalası içinde birçok alternatifi görmek mümkünken özel olarak siyahın tüm zamanların en vazgeçilmez rengi olarak ön plana çıkyor oluşu, koleksiyonun farklı modellerinde dikkati çekmekte. Tasarımlara, özel günlere duyulan özenlilik, heyecan ve neşe ilham oluyor. Siz de davetlerde parlamak ve fark yaratmak istiyorsanız Zühre’nin 2018 davet koleksiyonuna bir göz atmalısınız.

 

Bir önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/zuhre-den-romantik-davet-koleksiyonu linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: davet,romantik davet,tesettür
Nisan 19, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı