Spor Kombinlerinde Çanta Seçimi

Spor Kombinlerinde Çanta Seçimi

Göze hitap eden ve bütünlük sunan her kombinin olmazsa olmazlarından biri çantadır. Çanta, kadınların ihtiyacı olan eşyaları içinde taşıyabildiği gibi şıklığın ve zarafetin de tamamlayıcısıdır. Kombine uyum sağlamayan ve tarza hitap etmeyen bir çanta seçimi yapmak, çoğu zaman kötü bir görünüm oluşturur. O nedenle hem işlevsel hem de kombine uygun bir çanta seçmeniz oldukça önemlidir. 

Kadınlar için her kombine uygun bir çantanın olması kombin yaparken büyük bir avantajdır. İş hayatı, gündelik hayat, düğün, davet, tatil ve sosyal hayat gibi daha pek çok aktivite için oluşturulan kombinlere hitap eden bir çantanın olması gerekir. Bu kombinlerden biri de spordur ve doğru bir çanta ile desteklendiğinde ortaya mükemmel bir görünüm çıkar. Peki, spor kombinlerinde çanta seçimi nasıl olmalıdır? 

Spor Kombine Uygun Çanta Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler 

Spor kombinlerinde çanta seçimi yaparken tarzı ve beklentiyi göz önünde bulundurmakta fayda var. Her ne kadar çanta sayısı diğer aksesuarların sayısından fazla olsa da mevcutta bulunan çantalar, kıyafetinize uyum sağlamayabilir. O nedenle yapılan spor kombindeki kumaşa, desenine ve rengine uyum sağlayan çantanın seçilmesi önemlidir. 

  • Çanta seçimi yaparken öncelikle tarzınızı göz önünde bulundurun. 
  • Ayakkabınıza uygun bir çanta olup olmadığından emin olun.
  • Kombinde yer alan renk, desen ve kumaş uyumuna yakışan bir çanta alın. 
  • İhtiyaca ve konsepte uygun parçaları taşıyabilecek işlevsellik sunan bir çantaya yönelin. 
  • Spor kombinlerde çantanın bir tık büyük olması gerektiğini göz önünde bulundurun. 

Spor Kombine Uygun Çanta Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler 

ZÜHRE Püskül Detaylı Monogram Antrasit El Çantası ZH024 ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

Spor İkili Takımlara Uygun Çanta Seçimi 

Spor giyim kıyafetleri arasında bulunan ikili takımlar, hemen hemen her kadının dolabında yer alır. Bu takımlar yürüyüşe giderken, piknik yaparken, alışverişe çıkarken ve daha pek çok gündelik aktiviteyi yaparken tercih edilir. O nedenle takımlara hem işlevsel bakımdan hem de şıklık açısından uygun bir çanta seçiminin yapılması gerekir. 

Spor ikili takımlar üzerine daha büyük çanta modellerinden seçmek gerekir. Bu çanta modeli sırt çantası olabileceği gibi askılı çanta da olabilir. Çantanın tasarımının ise ikili takımın rengine, kumaşına ve detaylarına uygun olması önem taşır. Eğer sade tasarım ve renkte ikili takım giyildiyse monogram desenli askılı çantalardan takılabilir. Örneğin, beyaz spor ikili takım üzerine fermuar detaylı askılı monogram çanta seçimi yapılabilir. 

İkili takımın hangi organizasyonda giyileceği de çanta seçimini etkiler. Pikniğe gidiliyorsa hem işlevsel hem de spor şık bir çantanın seçilmesi gerekir. Orta boy askılı veya el çantaları piknik organizasyonları için ideal seçeneklerdir. Bahsi geçen ürünleri, spor kombinlerinde çanta seçimi yapmak üzere sitemizde bulabilirsiniz. 

Jean Tunik Kombinine Uygun Çanta Seçimi 

Gündelik yaşamın vazgeçilmez kombinlerinden biri de jean tunik kombinidir. Hem cool hem de kullanışlı olan bu kombin üzerine uygun bir çanta seçildiğinde bütünlük sağlanmış olur. Ancak önce kombindeki parçaların cinsini ve rengini göz önünde bulundurmak gerekir. Buz mavisi jean, beyaz oversize kesim tunik ve sneakers giyilip, toz pembe pamuklu şal takıldığında kalın askılı orta boy bir çanta tercih etmeniz gerekir. Eğer tunikte desen veya bazı detaylar bulunuyorsa çanta seçiminin tamamen sade olmasına özen göstermelisiniz. 

Koyu mom jean üzerine gri spor tunik, desenli eşarp ve beyaz spor ayakkabı tercih ettiğinizde ise gri spor çanta takmaya özen göstermelisiniz. Bu çanta, askılı veya el çantası olabileceği gibi sırt çantası da olabilir. Spor kombinlerinde çanta seçimi yaparken çantanın askı boyu da önem arz eder. Mesela çok uzun ve dizlere kadar inen çantalar kombini zedeler. Bel veya karın etrafında duran çantalardan tercih etmeniz veya çanta askısını o şekilde ayarlamanız daha faydalı olur. Bahsi geçen çantaları incelemek üzere sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 

Oversize Kesim Elbise Üzerine Çanta Seçimi 

Spor kombinlerinde çanta seçimi yaparken giydiğiniz kıyafetin tasarımı da son derece önemlidir. Örneğin, oversize kesim bir elbise modeli üzerine her tarz çanta hitap etmez. Salaş ve modern duran elbisenin üzerine kalıp gibi duran çantalardan almamalısınız. Aksine yumuşak kumaşa ve görünüme sahip olan çantalardan seçmeniz gerekir. 

Örneğin, bej rengi triko elbisenin üzerine kahve ve kahverengi tonlarında spor bir çanta takabilirsiniz. Mesela püskül detaylı el çantası bu kombin için ideal bir çanta olur. Beyaz çanta üzerinde bulunan kahverengi askı ve detaylar, oversize kesim bej elbiseyi mükemmel bir şekilde tamamlar. 

Oversize kesim elbiselerin üzerine askılı çantalar da mükemmel olur. Örneğin, ekru elbise üzerine istediğiniz renk çanta takabilmeniz için ayakkabı ve şal seçiminizi de göz önünde bulundurmanız gerekir. Doğal bir görünüm elde etmek isterseniz nude tonlarda bir şal takabilir ve beyaz spor ayakkabı tercih edebilirsiniz. Bu noktada çantayı da nude tonlar arasında bulunan toz pembe, gri veya bej renklerden seçebilirsiniz. Çanta tasarımı askılı olabileceği gibi el çantası da olabilir. Bahsi geçen çanta modellerini incelemek üzere sitemizi inceleyebilirsiniz. 

Eşofman Takımı Üzerine Çanta Seçimi 

Eşofman takımları, gündelik yaşamda sıklıkla kullanılan ve kendisine spor kombinlerde yer edinen bir parçadır. Yürüyüşe giderken, piknik yaparken, arkadaşlarla buluşurken, kahve içmeye giderken ve daha pek çok aktiviteyi yaparken bu takımlardan tercih edilir. Sıklıkla kullanılan takımların üzerine ise doğru çantanın takılması büyük önem taşır. O nedenle spor kombinlerinde çanta seçimi yaparken birtakım detayların göz önünde bulundurulması gerekir. 

Spor kombinlerinde çanta seçimi için askılı veya sırt çantalarına yönelmek büyük önem taşır. Aksi durumda seçilen çantalar, eşofman takımları ile bir bütünlük oluşturmayarak kombini tamamlamayacaktır. Eşofman takımı renkli veya desenli bir modele sahipse tek renk çanta modellerinden seçmek gerekir. Örneğin, beyazlı grili bir takım üzerine tercih edilen beyaz askılı çanta muhteşem duracaktır. 

Eşofman Takımı Üzerine Çanta Seçimi 

ZÜHRE Carmen Siyah Kol ve Omuz Çanta ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

Günlük Kombinlere Uygun Çanta Seçimi 

Her kıyafet için farklı renk, tasarım ve kumaştaki çantaya ihtiyaç duyulması zaman zaman güçlük çıkarır. Bu noktada her kıyafete uyum sağlayacak spor kombinlerinde çanta seçiminin yapılması gerekir. Peki, nasıl?

Her spor kombinini tamamlayacak çanta seçimi yapmak oldukça kolaydır. Öncelikle evde sıklıkla giyilen parçaları ve zevkinizi göz önünde bulundurmanız gerekir. Mesela açık renklerde ve sade tasarımlarda kıyafetler tercih ediliyorsa beyaz yumuşak kumaştan elde edilen orta boy çantanın takılması gerekir. Bu tip çantalar hemen hemen her spor kombininin üzerine uyum sağlar. 

Desenli ve koyu renkler tercih ediliyorsa askılı bej çanta modelleri aşırı kurtarıcı olur. Örneğin kahve, taba, kiremit gibi renklerde yapılan günlük kombinlerin üzerine bej askılı çanta takılabilir. Bu noktada çantanın orta boy ve askılı olmasına özen göstermeniz gerekir çünkü büyük veya küçük çanta modelleri kombin ile bütünleşmeyerek estetik görünümü zedeler. 

Zühre, yeni sezonda birbirinden iddialı ve gösterişli çanta modellerine ev sahipliği yapıyor. Spor giyim tarzını benimseyenlere spor şık çantalar sunarken, şıklığından ödün vermek istemeyen hanımlara ise ihtişamlı çanta modelleri sunuyor.

Önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/sonbaharin-kurtarici-parcalari-trikolar linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: Spor Kombinlerinde Çanta Seçimi
Ekim 20, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR