Sonbaharın Kurtarıcı Parçaları: Trikolar

Sonbaharın Kurtarıcı Parçaları: Trikolar

Sizce de en sevdiğimiz havalar gelmedi mi? Evet, sonbahar geldi! Hem esintili havası hem muhteşem renkleri hem de atmosferi ile dikkat çeken sonbahar, içimize heyecan da getirdi. Söz konusu sonbaharda yapılacak kombinler olduğu için heyecanlanmamak ve abartmamak elde değildi çünkü. Bej, kahverengi, ekru, taba, gri, mavi, indigo, kiremit, haki ve yeşil tonlarının yer aldığı sezona bir de sonbaharın kurtarıcı parçaları eklendi! 

Tuniklerden pantolonlara, elbiselerden hırkalara ve kabanlardan ikili takımlara kadar pek çok giyim ürününde bulunan triko, her kadının dolabında bulunması gereken parçalar olarak dikkat çeker. Öte yandan ofis hayatında şıklığı ve konforu bir arada arayan hanımların da imdadına yetişmeyi başarır. Peki, sonbaharın kurtarıcı parçaları arasında neler var? Gelin birlikte bakalım!

Örgü Detaylı Uzun Gri Triko Elbise

ZÜHRE Yarım Balıkçı Yaka ve Kol Örgü Detaylı Uzun Gri Triko Elbise E-0296 ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

Sonbahar Eşittir Triko Elbise 

Tek parça şıklığı ve konforu sunan triko elbiseler de sonbaharın kurtarıcı parçaları arasında yer alır. Her dolapta bulunması gereken bu elbiseler, acil çıkılması gereken ve spontane hareket edilen anlarda kişilerin kurtarıcı parçası olur. Her sabah ofis için hazırlanırken hem konforlu hem de şık bir parça isteyen hanımlar hemen triko elbiselere yönelebilir. 

Triko elbise modelleri arasında oversize kesim siyah, bej, haki, indigo ve kahve tonları gibi daha pek çok renk yer alır. Bahsedilen renklerin her biri sonbahar tonları arasında yer aldığından her cilt tonuna hitap etmeyi başarır. Siz de dolabınızda bir triko elbiseye yer vererek sonbahar aylarının modern kombinler ile geçmesine olanak sağlayabilirsiniz. 

Triko İkili Takım 

Sonbaharın kurtarıcı parçaları listesinde yer alan ikili takımlar, her kadının dolabında mutlaka bulunması gereken bir parçadır. Her ortama uyum sağlayan bu takımlar, şıklığından vazgeçemeyenlere ve konforunu önemseyenlere hitap eder. Öte yandan sonbahar renkleri ile tasarlandıkları için hem sezona hem de kadınların ten rengine hitap ederek muhteşem bir bütünlük oluştururlar.

Triko ikili takımlar arasında bej, indigo, siyah gri ve kahve tonları ön plana çıkar. Tam sezon renkleri oldukları için farklı renklerle veya yakın tonlarla bir araya getirildiklerinde ortaya stil sahibi bir kadının çıkmasına olanak sağlarlar. Örneğin, bej rengi ikili takımı kahve tonları ile bir araya getirdiğinizde ton sür ton uyum yakalamış olursunuz. Öte yandan zıt renklerden olan siyah veya yeşil ile bir araya getirdiğinizde ise modern bir görünüm elde edebilirsiniz. 

Olmazsa Olmazımız: Triko Tunik 

Kadınların vazgeçilmez parçası olan tunik, sonbaharın kurtarıcıları arasında da kendisine yer edinir. Üstelik ince ve has triko kumaştan elde edildiği için hem konforu hem de zarafeti ile göz kamaştırır. Siz de dolabınızda muhteşem ötesi renklere ve tasarımlara sahip olan triko tuniklere yer vererek stiliniz ile çevrenize ilham olabilirsiniz.

Yeni sezonda öne çıkan triko tunik renkleri arasında lila, gri, indigo, bej, siyah ve lacivert yer almakta. Midi boya sahip olan bu tunikler hem etek hem de pantolonlarla bir araya getirilebilir. Öte yandan klasik, spor şık ve modern kombinler oluşturulabilir. 

Bel Bağlamalı Uzun Hırka

ZÜHRE Bel Bağlamalı Uzun Kiremit Hırka HRK-0004 ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

Triko Hırka 

Sonbaharın kurtarıcı parçaları listesinde kendisine yer edinen triko hırkaların da her kadının dolabında bulunması gerekir. Kombinlerin en güzel tamamlayıcısı olarak dikkat çeken bu parçalar hem gündelik yaşamda hem de ofis hayatında tercih edilmeye uygundur. Maxi boy tasarımı ve kuşaklı detayı ile spor şık görünüm sunduğu için takılarla zenginleştirilebileceği gibi spor ayakkabı ile sportif görünüme de ulaştırılabilir. 

Sezonun gözde rengi kiremitten üretilen triko hırka, stiliniz ile çevrenize ilham vermenize olanak sağlar. İçerisine tüm parçaları siyah tercih ettiğiniz zaman hırkanın ön plana çıkmasını sağlar ve böylece modern bir kombin oluşturmuş olursunuz. Örneğin siyah body, siyah havuç paça pantolon, siyah topuklu ayakkabı, siyah ipek şal ve siyah askılı çanta ile kombini asil bir görünüme ulaştırabilirsiniz. 

Sonbaharın kurtarıcı parçaları arasında bulunan triko hırkayı, sportif olarak da kombinleyebilirsiniz. İçerisine siyah tunik, füme veya antrasit bir mom jean giyebilirsiniz. Siyah spor ayakkabı ve siyah spor çanta takarak kombini muhteşem bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Hem triko hırkayı hem de diğer parçaları satın alarak muhteşem kombinlere imza atmak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 

Kol Detayı Triko Kaban 

Hafif esintili, zaman zaman yağışlı ve akşamları soğuk geçen sonbahar aylarında kadın kabanlara da ihtiyaç duyulur. Ancak böyle havalarda kabanın ne kışlık ne de ince olması gerekir. İşte bu noktada, orta kalınlıkta üretilen ve kol detayı triko olan kabanlar imdadınıza yetişir. Sonbaharın kurtarıcı parçaları arasında yer alan bu kabanın her gardıropta bulunması gerekir. 

Bej, gül kurusu ve mavi gibi soft tonlara sahip olan kabanlar, kombinlerinize renk katar. Aynı tonlarda parçalar ile eşleştirildiğinde ortaya modern ve cool bir kombin çıkar. Örneğin gül kurusu kabanı; buz mavisi jean, beyaz şal, beyaz tişört ve ekru spor çanta ile tamamladığınızda son derece fresh bir kombin elde etmiş olursunuz. Siz de dolabınızda sonbaharın kurtarıcı parçaları listesinde yer alan triko detaylı kaban modellerine yer vererek sezona uygun kombinler oluşturabilirsiniz.

Bej kol detayı triko olan kaban ile ton sür ton uyum yakalayabilirsiniz. Üzerine kahve tonlarında şal ve bej monogram desenli çanta takabilirsiniz. Kabanın içine bej tunik ve altına kahve tonlarında bir deri pantolon giyerek kombini tamamlayabilirsiniz. 

Her Kombini Tamamlar: Triko Pantolon 

Sonbaharın kurtarıcı parçaları listesindeki son sırada ise triko pantolonlar yer alır. Her kombini tamamlayan, ekstra konfor ve rahatlık sunan bu parçaların her kadının dolabında mutlaka bulunması gerekir. Bej, siyah ve kahve tonları başta olmak üzere daha pek çok rengine dolabınızda yer vererek kombinlerinize şıklık ve konfor katabilirsiniz. 

Triko pantolonlar yalnızca tunikler ile kombinlenmeye değil; sportif ceketler, trençkotlar ve süveterler ile de tamamlanmaya uygundur. Öte yandan bu parçalar, spor, klasik ve modern giyim tarzına hitap ettiği için her tarza uyarlanmayı başarır. Siz de dolabınızda bir triko pantolona yer vererek konforu ve şıklığı bir arada yaşayabilirsiniz! 

Şık ve iddialı giyim ürünlerinin adresi olan Zühre, yeni sezonda sunduğu triko parçalar ile kombinleri süslemeye geliyor! Sonbaharın muhteşem renkleri ve tasarımları ile hazırlanan bu ürünler, zamansız parçalar arayanlara hitap ediyor.

Önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/sonbahar-renkleriyle-8-farkli-kombin linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: Sonbaharın Kurtarıcı Parçaları: Trikolar
Ekim 12, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR