Sonbahar Renkleriyle 8 Faklı Kombin

Sonbahar Renkleriyle 8 Faklı Kombin

Sıcacık yaz günlerini geride bıraktığımız günlerde sonbaharın hafif esintili ve yağışlı zamanlarına geçiş yapıyoruz. Doğaya baktığımızda dökülen yapraklar ile oluşan renk cümbüşünden ilham alıyor, gardıroplarımızdaki bazı kumaş ve renkteki kıyafetlere veda ediyoruz. Ardından sonbahar renkleri arasında bulunan bej, taba, hardal, haki, yeşil ve kahverengi tonlarına yer açıyoruz. Bahsi geçen renklerde tasarlanan kıyafetler, şıklığından ve rahatlığından ödün vermek istemeyenlere hitap ediyor. 

Tuniklerden ikili takımlara, dış giyim ürünlerinden şallara kadar alışılmış tüm trendlerin dışına çıkan ve sizi baştan yaratan kombinlere hazır olun! Zarif, rahat, dikkat çekici ve iddialı kombinler oluşturabileceğiniz sonbahar renklerini sizler için derledik. Siz de bu renklerden ilham alarak stilinizi baştan yaratabilirsiniz!

  • Sonbaharın Vazgeçilmezi: Kahve Tonları

Sonbahar dendiğinde akla, hiç şüphesiz ki, kahve tonları gelir. Böylece birbirinden ağır renk ve tonlarda tasarlanan sonbahar kıyafetleri her detayıyla göz kamaştırmayı başarır. Öte yandan ideal parçalarla eşleştirildiğinde stil sahibi bir tarz çıkar! 

Kahve ve kahve tonlarında tunik, pantolon, trençkot, ikili takım, şal, eşarp ve elbiseler bulunur. Bu da her ortamda her stili tamamlamaya yardımcı olur. Örneğin, sezonun vazgeçilmez parçası olan trençkotu, kahverengi tonlarında seçebilirsiniz. Üzerine bej rengi bir şal takıp altına kahverengi casual ayakkabı giyebilirsiniz. İçerisine isterseniz bej rengi triko bir elbise isterseniz de ikili takım giyerek kombini tamamlayabilirsiniz. 

Kahverengi deri ceketler de iddialı sonbahar kombinleri oluşturmak için mükemmel bir parçadır. Altına siyah deri pantolon ile siyah topuklu bot giyebilirsiniz. Aynı şekilde siyah ipek şal ve siyah şık çanta tercih ederek kahverengi deri gömleği ön plana çıkarabilirsiniz. 

  • Sonbahar Eşittir Bej Rengi 

Her detaya ve tasarıma çok yakışan bej rengi, sizce de çok iddialı değil mi? İster elbise ister ikili takım isterseniz de dış giyim ürünlerinde tercih edin, bej kıyafetler joker bir parça olur. Çünkü bej kıyafetler her renk şal, eşarp, çanta ve ayakkabı ile tamamlanabilir. Sonbahar renkleri arasında bulunan bej rengi ile oluşturabileceğiniz kombinler ise şöyle: 

Bej deri ikili takım hem rengi hem de tasarımı ile sezonun gözdesidir. Bu takımı ofis hayatına, gündelik yaşama ve özel günlere uyarlamak ise çok basittir. Altına stiletto giyip, zincirli çanta takarak özel günlerinizde giyebileceğiniz gibi babet ile kombinleyip iş hayatınıza da uyarlayabilirsiniz. Aynı şekilde kahverengi spor ayakkabı ve pamuklu kahve tonlarında bir şal ile gündelik yaşama uygun bir kombin yapabilirsiniz. Hangi kombini yaparsanız yapın, bahsi geçen renklerle ton sür ton uyumu da yakalamış olursunuz.

Sonbahar Renkleriyle 8 Farklı Kombin

ZÜHRE Düğme Kapamalı Deri Siyah Trençkot 13035 ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

  • Olmazsa Olmazımız: Siyah 

Sonbahar renkleri arasında hiçbir sezonda vazgeçemediğimiz siyah da yer alır. Her tasarımı ve detayıyla hanımlara asalet katan siyah, yeni sezondaki kıyafetlerde ise bir başka duruyor! Özellikle siyah deri trençkot, iddialı ve gösterişli kombinlerin adresi sayılır. Siyah deri trençkot ile hem özel günlerinizde hem de iş hayatında muhteşem kombinler oluşturabilirsiniz.

Asil bir görünüm elde etmek için siyah deri trençkotu siyah parçalarla eşleştirmelisiniz. Siyah deri pantolon, siyah body ve siyah topuklu ayakkabı ile girdiğiniz her ortamda asaleti simgeleyebilirsiniz. Siyah deri ceket veya gömlek de sonbahar renkleri arasında olup, iddialı kombin oluşturmanıza olanak sağlar. 

Sonbahar renkleri arasında bulunan siyah ile iş kombini oluşturmak isteyenler için de seçenekler bitmez. Önden düğmeli siyah ceketler, beyaz bluz, füme kot ve siyah tek bantlı topuklu ayakkabı ile muhteşem olur. Aynı şekilde bu kombin, siyah ince askılı bir çanta ve siyah ipek şal ile tamamlandığında ortaya iddialı bir hanım çıkar! Bahsi geçen Zühre parçalarını incelemek ve satın almak üzere sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 

  • Tarzını Konuştur: Gri ve Füme 

Yeni sezonda dikkat çeken renklerden biri de gri ve tonları oluyor. Söz konusu tonlar modern ve iddialı kombin oluşturmak isteyen kadınlara hitap eder ve her ortamda öne çıkmalarına olanak sağlar. Daha çok ofis hayatında oluşturulan kombinlere renk ve modernlik katsa da gündelik yaşamı da süsler. 

Uzun gri kışlık ceket, sonbahar aylarında ofis kombinlerini süslemek için muhteşem bir parçadır. Altına siyah havuç paça pantolon ve siyah topuklu ayakkabı giyebilir; üzerine ise siyah ipek şal takılıp, içerisine siyah body giyilerek kombin tamamlanabilir. Ofis hayatında da iddialı görünüme sahip olmak isteyen hanımlar, istedikleri ürünleri sitemizde bulabilir!

  • Değişmez Trend: Haki ve Yeşil Tonları 

Sonbahar renkleri dendiğinde akla gelen haki ve yeşil tonları, her kıyafette kendilerine yer edinir. Tuniklerden elbiselere, dış giyim ürünlerinden şallara kadar bütün kıyafetlerde eşsiz görünümleri ile büyülerler. Ayrıca uygun parçalarla eşleştirildiğinde kişinin stiliyle çevresine ilham vermesine olanak sağlarlar. Peki, uygun parçalar neler?

Haki trençkot, bej veya ekru parçalarla bir araya getirildiğinde ortaya çıkan bir parça olur. O nedenle haki trençkotun içine ekru bluz, altına ise bej pantolon ve süvet taba topuklu ayakkabı giydiğinizde oldukça ağır bir görünüme sahip olabilirsiniz. Üzerine ister eşarp isterseniz şal takarak kombini muhteşem bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Bahsedilen ürünleri incelemek üzere sitemize yönelebilirsiniz. 

  • Zarafetin Rengi: Taba 

Sonbahar aylarının olmazsa olmaz bir rengi de taba olup, hemen hemen her parçada kendisine yer bulur. Bu sayede özel günlerinizi, gündelik yaşamınızı ve ofis hayatınızı taçlandırmayı başarır! Örneğin, taba rengi bir trençkot veya dış giyim ürünü, sonbahar aylarında tüm kombinlerinizi iddialı bir görünüme ulaştırabilir. İçerisine bej pantolon ve beyaz body giyebilir, kahve tonlarında modern bir bot ile kombini tamamlayabilirsiniz. 

Sonbahar Renkleriyle 8 Farklı Kombin

ZÜHRE Fiyonk Detaylı Desenli Kırmızı Uzun Elbise E-0298 ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

  • İddialı Görünüm İçin: Kırmızı 

İddialı ve dikkat çekici kombin oluşturmak isteyenler için sonbahar renkleri arasında kırmızıya da yer verilmiştir. Bahsi geçen renk ve tonları tuniklerden gömleklere, elbiselerden çantalara kadar pek çok parçada yer almıştır. Kırmızıyı ister ofis hayatınızda isterseniz özel günlerinizde tercih edin, ortamın en stil sahibi kadını siz olursunuz! 

Kırmızı elbiseler sonbaharda yapılan daha çok nişan, söz, düğün gibi organizasyonlara hitap eder. Bu elbiseleri, ince topuklu bej ayakkabı ve mini el çantası ile kombinleyebilirsiniz. Aynı şekilde kırmızı tunik veya kırmızı gömleği, ofis hayatınızda oluşturabileceğiniz kombinlerde tercih edebilirsiniz. Altına siyah havuç paça pantolon ve siyah babet giyebilir, üzerine siyah şal ve zincirli siyah çanta takabilirsiniz. Böylece kırmızı tuniği ön plana çıkarmış ve iddialı bir tarz oluşturmuş olursunuz. Sonbahar renkleri ile oluşturulan kombinlerdeki parçaları incelemek üzere sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 

  • Mavi ve Tonları 

Sonbahar renklerinin sonuncusu da mavi ve tonları olur. Doğadaki yeşil ve tonlarına muhteşem bir şekilde hitap eden mavi, birbirinden farklı parçalar ile beğeninize sunulur. Mavi tunik altına buz mavisi kot giyebilir, üzerine beyaz şal ve beyaz spor çanta takabilirsiniz. Ardından beyaz spor ayakkabı ile kombini muhteşem bir şekilde tamamlayabilirsiniz. 

Zühre yeni sezonda sonbahar renklerini içeren birbirinden şık ve iddialı parçalar ile göz kamaştırmayı başarıyor. Her tarza ve ten rengine hitap eden bu parçaları incelemek üzere sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 

Önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/kot-pardesu-ile-yapilabilecek-gunluk-kombinler linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: Sonbahar Renkleriyle 8 Faklı Kombin
Ekim 06, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR