Kot Pardesü ile Yapılabilecek Günlük Kombinler

Kot Pardesü ile Yapılabilecek Günlük Kombinler

Tek parça şıklığı ve konforu sunan parçalardan biri olan pardesü, kadınların olmazsa olmaz kıyafetleri arasında yer alır. Her tarza ve mevsime hitap edebilmek üzere çeşitli modellerden elde edilir.

Bu modeller arasında en çok dikkat çeken ise kot pardesü tasarımları olur. İnce ve zarif bir şekilde üretilen kot pardesüler, giyildiklerinde üzerinizde yokmuş hissiyatı verir. Bu durum, üstün konfor sağlamanın yanı sıra kullanıcıya zarafet de kazandırır. Ayrıca birçok farklı modele sahip olmaları, kot pardesü ile yapılabilecek günlük kombinler için sizlere birçok şık seçenek sunar.

Fermuarlı, fermuarsız, düğmeli, kuşaklı, cepli, kapüşonlu gibi daha pek çok detaya sahip olan pardesü modelleri vardır. Üstelik buz mavisi, koyu mavi ve bebe mavisi gibi birçok renk seçeneğine de sahiptir. Bunun yanı sıra tam boy ve ara boyda üretilerek her kadının beklentisini karşılar.

Kot pardesü tasarımları, gündelik yaşamda birçok kombininizi taçlandırmayı da başarır. Yürüyüşe çıkarken, pikniğe giderken, alışveriş yaparken ve daha pek çok durumda kot pardesü konforundan yararlanabilirsiniz. Peki, kot pardesü ile yapılabilecek günlük kombinler nelerdir?

Arkadaşlar ile Buluşurken Modern Kombin 

Kot pardesü ile yapılabilecek günlük kombinler arasında birçok seçenek vardır. Bunlardan biri, arkadaşlar ile buluşma kombinidir. Arkadaşlar ile kahve içmeye, yemek yemeye, yürüyüşe, sahile, sinemaya ve daha pek çok yere giderken kot pardesü giyebilirsiniz. Özellikle acil çıkmanız gereken anlarda kot pardesü ile hem zamandan tasarruf edebilir hem de istediğiniz zarafete sahip olabilirsiniz. 

Spor ikili takımların, uçuş uçuş elbiselerin, tunik ve pantolon kombinlerinin üzerine pardesü oldukça modern durur. Önünü ister açık isterseniz de kapalı kullanın, pardesü her zaman muhteşem bir tamamlayıcıdır. Kot pardesü içerisine ise beyaz veya ekru ikili bir takım tercih edebilirsiniz. Üzerine de ten renginize hitap edebilecek bir pamuklu şal takabilirsiniz. Ayrıca altına renkli bir spor ayakkabı giyebilir, beyaz spor el çantası ile kombininizi tamamlayabilirsiniz. 

Uçuş uçuş elbise modelleri de kot pardesülerin içerisine oldukça yakışır. Kot pardesüler tek renk ve küçük detaylardan oluştuğu için hem renkli hem de desenli elbiseler uyum sağlar. O nedenle tarzınıza uygun düz kesim bir elbise tercih edebilirsiniz. Özellikle gittiğiniz yerde pardesünüzü çıkaracaksanız daha iddialı elbise modellerine yönelebilirsiniz. Örneğin bej elbise tasarımları, kot pardesülerin içerisine muazzam olur. Üzerine turuncu bir şal ile bej mini askılı bir çanta takabilir ve ekru babet ayakkabı ile kombininizi tamamlayabilirsiniz. Kot pardesü ile yapılabilecek günlük kombinler bu sayede hem modern hem de konforlu olacaktır. 

Alışverişe Çıkarken Yapılabilecek Pardesü Kombini 

Alışverişe çıkarken de kot pardesü ile yapılabilecek günlük kombinler vardır. Hareketli ve keyifli geçen alışverişlerde konforunuz önemli olduğu kadar yaptığınız kombininiz de önem arz eder. Neticede alışveriş merkezlerinde stilinizle çevrenize ilham vermeniz gerekir. İşte bu noktada kot pardesü modelleri imdadınıza yetişir. 

Alışverişe çıkarken eşofman takımlarının veya ikili takımların zarafetinden ve konforundan yararlanabilirsiniz. Hem desenli hem de sade modellerde tasarlanan iki takımlar, kot pardesülerin içerisinde oldukça şık durur. Sneakers ayakkabı, pamuklu sade veya desenli şal ve spor bir çanta, kombini tamamlamanıza yardımcı olur. 

Tüm bu kombinlerde pardesünün önünü açmanız daha cool bir görünüme sahip olmanızı sağlar. Bu sayede kot pardesü ile yapılabilecek günlük kombinlerinizi hem konforlu hem de iddialı bir şekilde oluşturmuş olursunuz.

Pikniğe Giderken Modern ve Konforlu Kombin 

Yaz ve bahar aylarında sıklıkla gerçekleştirilen organizasyonlardan biri pikniktir. Bu organizasyonda sıra dışı ve modern kombinler oluşturmak isteyen hanımlar, kot pardesü ile yapılabilecek günlük kombinlere yönelir. Bu noktada fermuarlı kot pardesü modelleri hem kullanışlı hem de cool durur. 

Pikniğe giderken gömlek ve pantolon kombini yapabilir, üzerine de ara boy kot pardesü tercih edebilirsiniz. Bol paça veya havuç paça pantolon üzerine ise turuncu, pembe veya mavi bir gömlek giyebilirsiniz. Ayrıca bej veya ekru tonlarda bir jazz şal takabilir ve ister mini işlemeleri bulunan ister sade olan bir kot pardesü giyerek kombininizi tamamlayabilirsiniz. 

Kot Pardesü ile Yapılabilecek Günlük Kombinler

ZÜHRE Bel Kuşaklı Jean Pardesü 12912 ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

Jean pantolon ve tunik kombinleri de pardesüler ile giyilmek için muhteşem seçeneklerdir. Buz mavisi veya koyu renk bir jean üzerine açık tonlarda bir tunik tercih edebilirsiniz. Yalnız tunik boyunun uygun olmasına özen göstermelisiniz. Çünkü üzerine giyeceğiniz pardesü de uzun olacağı için buna dikkat edilmezse karışık bir görünüm elde edebilirsiniz. Bahsi geçen ürünleri sitemizi ziyaret ederek inceleyebilir ve kot pardesü ile yapılabilecek günlük kombinler oluşturabilirsiniz. 

“Her Daim Tarzımdan Ödün Veremem” Diyenlerin Kombini 

Kot pardesü ile yapılabilecek günlük kombinler, her daim stilini yansıtmak isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer alır. Hayatın koşuşturmasında, evden hemen çıkılması gereken anlarda ve ofis hayatında kurtarıcı olurlar. İçerisine ne giyilirse giyilsin o kombini tamamlayarak fresh ve şık bir görünüm sunarlar.

Kot pardesüyü açık renklerde tercih ettiğiniz zaman diğer parçaları da onun rengine yakın tonlarda seçebilirsiniz. Bu sayede “ton sür ton” uyum elde etmiş olacak ve modern bir görünüme kavuşacaksınız. Örneğin içerisine buz mavisi bir jean, ekru tonlarda tunik veya gömlek giyebilirsiniz. Bahsi geçen renkleri içeren eşarp veya şal takarak kombininizi tamamlayabilirsiniz. 

Kot pardesü modellerinin içerisine her tarz elbise uyum sağlar. Özellikle oversize kesim penye veya ketenden üretilen elbiseler çok iddialı durur. Bu noktada bilekte duran elbise modellerinden tercih ederek kot pardesünün içerisine giyebilirsiniz. Babet ayakkabı, tek renk veya desenli eşarp ve bej çanta ile şık bir kombin oluşturabilirsiniz. Bahsi geçen kot pardesü ile yapılabilecek günlük kombinler sayesinde çevrenize de ilham olabilirsiniz. 

Kot Pardesü Tasarımı ve Modelleri 

Spor giyim tarzını benimseyen kadınların ilk tercihleri arasında bulunan kot pardesü, çeşitli tasarımlarda üretilir. Bu durum, her kadının tarzına ve zevkine hitap etmeyi başarır. Fermuarlı, düğmeli, kuşaklı, büzgülü gibi detaylar kot pardesüye şıklık katar. Alışılmışın dışında tasarlanan ürünler, kadınların gündelik yaşamda dahi stil sahibi olmalarına olanak sağlar. 

Klasik tarza yakın kadınlar tarafından da sıklıkla tercih edilen kot pardesü, hemen hemen her stile uyarlanır. İçine ister spor kıyafet ister klasik kıyafet giyin, önünü kapattığınız zaman bir bütünlük oluşur. Pardesü modelleri farklı detaylar ile süslenmiş bir şekilde beğeninize sunulur. Kollarında ve farklı yerlerinde bulunan nakışlar, bu tasarımlar arasında en çok dikkat çekenlerdir. 

Kot Pardesü ile Yapılabilecek Günlük Kombinler

ZÜHRE Nakış Detaylı Bej Pardesü 12477 ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

Nakış detaylı kot pardesü modelleri daha çok spor giyim tarzına hitap eder. Bu tarz ürünlerin üzerine daha sade eşarp veya şalın yanı sıra sade çanta ve ayakkabı tercih edilmelidir. Bu sayede kot pardesü ile yapılabilecek günlük kombinlerden biri oluşturulmuş olur.

Düz kesim ve minimal detaylı pardesü modellerini ise onlarca başörtü, şal veya kıyafetle kombinlemek mümkündür. Mesela spor tarz için kapüşonlu kot pardesü modelleri ilgi çeker. Bu tarz pardesüler hem tarzınıza tarz katar hem de işlevselliği ile boyun kısmınızı rüzgârdan korur. Kapüşonlu pardesü modellerine sitemizi ziyaret ederek ulaşmanız mümkündür. 

Zühre bünyesinde üretilen kot pardesü seçenekleri her kadının tarzına hitap etmeyi başarır. Üstün kalitede üretilerek beğeninize sunulan ürünler, birçok beden ölçüsüne ve boya uygunluk gösterir.  

Önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/2022-sonbahar-modasini-belirleyen-10-parca linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: Kot Pardesü ile Yapılabilecek Günlük Kombinler
Eylül 27, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR