Soft Kombinler İle Sadeliği Yakalayın

Soft Kombinler İle Sadeliği Yakalayın
Sezonun yükselen trendlerinden olan soft tonlarla sade ve şık kombinler yapmak kolaylaşır. Bej ve kahvenin her tonu, canlı renklerin pastel versiyonları ile geniş bir renk skalasına sahip olan Zühre Giyim’in soft parçalarıyla birbirinden güzel soft kombinler yapabilirsiniz. Modası geçmeyen kıyafetlerden olan takımlarla hem spor hem de abiye kombinler oluşturabilirsiniz. Bej tonlarındaki takımları hem ofis yaşantısında hem de günlük yaşamda tercih edebilirsiniz. Kombin yapma süresini kısaltan takımlarla her daim sade ve şık bir görünüm oluşturabilirsiniz. İkili takım birlikte kullanılabildiği gibi farklı parçalarla birleştirilerek ayrı olarak da tercih edilebilir. Zühre Giyim’in birbirinden şık ikili takımlarıyla soft kombinler yapmak her zamankinden daha kolay bir hal alıyor. Spor takımların yumuşak dokusu, hareket özgürlüğü sunan kesimiyle rahatlıkla en zorlu günleri bile atlatabilirsiniz. Klasik takımları hem profesyonel yaşamda hem de özel günlerde kullanabilirsiniz. İkili takımlar tek renk olabildiği gibi farklı renk ve desen seçenekleri de barındırır. Uygun renkte tercih edeceğiniz Zühre başörtüsü modelleri de kombininizi tamamlayacaktır. Modaya, mevsime ve beğeninize göre onlarca ikili takım arasından seçim yapabilirsiniz. Bu yazımızda sizlere soft kombinler ile sadeliği yakalamanızın püf noktalarından bahsedeceğiz.

Zühre Giyim Şıklığı ile Soft Kombinler

Günlük yaşamda tercih edilen kıyafetler kişinin psikolojisine etki eder. İyi giyinmek temiz bir görünüm sunmasının yanı sıra olumlu hisler oluşturulmasına da yardımcı olur. Güne açık renk tonlarına sahip olan soft kombinlerle başlamak iyi bir tercih olabilir. Buz mavisi bluz ve bol paça pantolonun üzerine şık bir pardesü ile kombininizi oluşturabilirsiniz. Topuklu ayakkabı ve gümüş bileklikle şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Beyaz gömlek ve kot pantolon üzerine tercih edeceğiniz bej tonlarında kap modelleriyle sade bir görünüm oluşturabilirsiniz. Ekru renk bol paça pantolon ve açık renk bir bluz üzerine pardesü ile soft bir kombin oluşturabilirsiniz. Sıcak alt tonlara sahip renklerde çanta tercih ederek kombininizi hareketlendirebilirsiniz. Kumaş pantolon ve gömlek üzerine tercih edeceğiniz kahverengi trençkotla sonbahar esintileri içeren soft kombinler yapabilirsiniz. Kombininizi gümüş yüzüklerle tamamlayabilirsiniz. Açık renk bir etek üzerine tercih edeceğiniz kahve tonlarındaki pardesü ile şık bir görünüm sağlayabilirsiniz. Topuklu ayakkabı tercih ederek daha uzun gözükebilir ve kombini zarifleştirebilirsiniz. Modest giyim kalitesiyle soft kombinler yapmak için onlarca alternatif arasından beğenilerinize ve bütçenize uygun olan parçaları kolayca bulabilirsiniz.

Soft Kombinler İle Sadeliği Yakalayın

ZÜHRE Gizli Düğme Detaylı Ekru Tunik ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

Sade ve Şık: Minimalist Giyim Nedir?

Son yıllarda oldukça popülerleşen minimalizmin kökeni 60’lı yıllara uzanır. Bir yaşam biçimi olmasının yanı sıra hayatın farklı alanlarıyla da entegre olmayı sürdüren minimalizm, moda üzerinde de etkisini gösterir. Minimalist giyim, abartıdan uzak, sade giyim tarzıdır. Aşırı ışıltılı ve süslü kıyafetler bu tarzda görülmez. Minimalist giyim estetik değeri yüksek bir sadeliği ifade eder. Minimalist giyimin temel amacı, sade parçalarla şık görünüm elde etmektir. Tek parça olduğu için elbiseler bu akımın favori parçalarındandır.

Zühre Giyim’in sunduğu elbise modelleri ile sade ve güzel bir tarz oluşturabilirsiniz. Göz yormayan tasarımlarla hem yalın hem de şık bir görünüme sahip olabilirsiniz. Soft kombinleri merkezine alan minimalist giyim tarzında yazı, desen, taş ve işleme gibi detaylar olmayan parçalar tercih edilir. Minimalist giyim tarzıyla bütünlük sağlayabilmek için seçilen aksesuarların da aynı oranda yalınlığa sahip olması gerekir. Ayrıca, takı konusunda nicelik olarak aşırıya kaçılmamalıdır. Minimalist tarzı korumak için soft renkler tercih edilmelidir. Beyaz, siyah, mavi ve tonları, bej ve tonları, kahve ve tonları tercih edilebilir. Tek rengin hakim olduğu kombinlerle yalın ve şık bir görüntü oluşturabilirsiniz. Kıyafetlerde mat renkler tercih edilerek sadelik yakalanabilir. Minimalist giyim tarzını yakalamak için bir kombinde ikiden fazla renk tercih edilmemelidir.

Soft Kombinler Oluşturmak İçin Mutlaka Edinmeniz Gereken Beş Parça

Soft kombinler oluştururken ne kadar az kıyafet kullanılırsa kombin o kadar şık gözükecektir. O yüzden üst üste giyinmekten ve renkleri birbirine karıştırmaktan kaçınmalısınız. Soft kombinler oluşturmak için dolabınıza birkaç temel kıyafet edinebilirsiniz. İlk olarak camel renk bir kaban, trençkot, pardesü ya da kap edinmelisiniz. Hangi parçayı daha sık kullanıyorsanız tercihinizi ondan yana yapmalısınız. Dış giyimde tercih edilen camel renk, kombininizi düzenlemenize yardımcı olur.

Sadelikten yana olan soft stilini midi etek ve kazakla kolayca yansıtabilirsiniz. Kazak ve uzun eteklerle oluşturulan kombin oldukça uyumludur. Böylece, hem sportif hem şık hem de minimalist bir kombin oluşturabilirsiniz. İki parça arasında eteği açık renk seçmek kombininizi güçlendirir. Modası geçmeyen parçalardan olan bol paça pantolonlar gündelik tarzınıza şıklık katan bir parçadır. Bacak boyunu daha uzun gösteren bol paça pantolonlar, topuklu ayakkabıları da kamufle ederek kurtarıcı bir rol üstlenir. Zamansız parçalardan olan takımlar sayesinde hem güzel görünürsünüz hem de hızlıca kombin yapabilirsiniz. Zühre Giyim’in birbirinden şık parçalarıyla dolabınızı yenileyebilirsiniz.

Soft Kombinler İle Sadeliği Yakalayın

ZÜHRE Bol Paça Bej Pantolon ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

Minimalist Giyim Tarzı Nasıl Oluşturulur?

Soft kombinlerle oluşturulan minimalist giyim tarzına geçerken yapılması gereken bir dizi eylem bulunur.

 

Dolabınızı Ayıklayın

İlk adım dolabınızı ayıklamaktır. Dolabınızı ayıklarken dikkat etmeniz gereken ilk nokta göz yoran renk ve desenlerden uzaklaşmaktır. Belirli bir zamana ait olan ve modası geçmiş kıyafetleri de bir kenara ayırmalısınız. Kişinin kendi güzelliğini örten, abartılı tasarımlara sahip kıyafetleri ayırmalısınız. Bu ayıklamanın temel amacı kişinin kendi cildini, gözlerini ve gülüşünü ön plana çıkaracak ve sadelikten yana olan kıyafetleri seçip geriye kalan kıyafetleri ayırmaktır. Ayrılan kıyafetleri bir müddet bekletip kullanılmadığından emin olduktan sonra geri dönüşüme bağışlayabilirsin.

 

Yeni Tarzınızı Belirleyin

Dolabını fazlalıklardan ayırdıktan sonra edindiğin yeni görüntüyü düzenleyerek dolabını oluşturabilirsin. Minimalist bir tarz oluşturmak için gerekli olan parçalar dolabınızda yoksa alışveriş planı yaparak gerekli olan kıyafetleri edinebilirsiniz. Kaliteli ve zamansız parçalar seçerek dolabını uzun ömürlü hale getirebilirsiniz. Siyah, beyaz, pastel tonlar, kahve tonları içeren renklerde bluz, gömlek, kazak, hırka veya tişört seçebilirsiniz. Kıyafet seçimi sırasında desen, baskı ya da çizgi gibi detaylardan uzak durmalısınız.

Kahverengi ya da camel renk bir ferace, siyah deri ceket, gri renk mont, pardesü gibi kış aylarına uyum sağlayan parçalar edinebilirsiniz. Bol paça pantolonlar, toprak tonlarında kumaş pantolonlar, koyu lacivert kot pantolonlar tercih edebilirsiniz. Kombinlerinizi bu parçalarla oluşturduğunuzda sade ve şık bir görüntü elde edebilirsiniz.

 

Soft Renklerle Üst Giyim ve Elbiseler

Özellikle yaz aylarında tek kat giyim tercih edildiğinden üst giyim oldukça büyük önem taşır. Soft kombinler oluşturmak isteyenler için açık renk fırfırlı bluzlar oldukça şık bir tercih olabilir. Bebek mavisi, pudra, bej gibi tonlarda tasarlanan bluzlar farklı kol kesimleri ile öne çıkar. Zühre Giyim’in tasarladığı gömlek ve bluz modelleri çeşitli darlık seviyelerine göre üretilir. Kombininizi tercih edeceğiniz zamana ve ortama göre üst giyimde kesim tercihi yapabilirsiniz.

Yazı kurtaran tek parça kıyafetlerle soft kombinler oluşturmak oldukça kolaydır. Farklı kesimlerde ve farklı renklerde tasarlanan elbise modelleriyle şık bir görüntü yakalarken konforlu bir gün geçirebilirsiniz. Bel kısmına takabileceğiniz zincir tarzındaki kemerlerle kombininizi hareketlendirebilirsiniz. Ayrıca, elbise üzerine takılan kemerler kişiyi olduğundan daha ince ve uzun gösterir. Yaz günlerinde tercih edilen soft renkler ferah bir görüntü oluşturur.

Bu yazımızda sizlere soft kombinler ile sadeliği yakalayın konusundan bahsettik. Bir önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/kap-ve-pardesu-farklari-nelerdir linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: Soft Kombinler İle Sadeliği Yakalayın
Eylül 28, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR