Şişme Yelekleri Kombinleyebileceğiniz 6 Farklı Yöntem

Şişme Yelekleri Kombinleyebileceğiniz 6 Farklı Yöntem

Mevsim geçişlerinin vazgeçilmez parçası olan şişme yelekler, dış giyimin zamansız parçaları arasında yer alır. Midi, maxi ve mini boyları ile dikkat çeken ürünler hem gündelik yaşamın hem özel günlerin hem de ofis hayatının iddialı kombinlerine imza atar. Öte yandan spor, klasik, casual ve modern giyim tarzlarından her birine hitap etmeyi başararak hanımların kombinlerini muhteşem bir şekilde tamamlar! 

Şişme yeleklerin kombinlerde tam bir kurtarıcı, hâliyle de joker parça olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü “Mevsim geçişlerinde yazlık mı yoksa kışlık mı giyinmeliyiz?” ikileminde kaldığımız zamanlarda imdadınıza şişme yelekler koşar. Şişme yelek kombini hem şık hem de rahat bir görünüm sunduğu için her kadının dolabında bulunması gereken bir parça olur. Peki, şişme yelek kombini 6 farklı yöntemle nasıl yapılır? Gelin birlikte keşfedelim! 

  • Zamansız Şıklık Arayanlara Şişme Yelek Kombini 

Şişme yelek kombini ile zamansız şıklık elde etmek de mümkün olur. Çok yönlü kullanım sunan bu parça ile hayatın her alanında göz kamaştırıcı, dikkat çekici ve eşsiz görünüme sahip olunabilir. Zamansız şıklık için siyah, bej, gri ve lacivert gibi tek renk modellerin yanı sıra desenli modellere de yönelinebilir. 

Bej şişme yelek ile ton sür ton uyum yakalamaya ne dersiniz? İçerisine triko kahverengi takım, koyu kahverengi spor ayakkabı giyebilirsiniz. Üzerine bej ekose desenli veya düz renk pamuklu bir şal takabilirsiniz. Son olarak ince askılı spor şık çanta takarak kombini muhteşem bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Şişme yelek kombini arasında bulunan en iddialı kombin, ton sür ton diyebiliriz. 

Zamansız şıklık elde etmenizin bir yolu da soft parçaları bir araya getirmekten geçer. Bu noktada ekru veya beyaz bir yelek tercih ederek diğer parçaları mint yeşili, pudra, somon, bej, açık mavi ve gri gibi renklerden seçmeniz gerekir. Örneğin, buz mavisi jean üzerine pudra bir tunik giyebilir, üzerine beyaz yelek tercih edebilirsiniz. Altına ise beyaz spor ayakkabı veya açık tonlarda bir sneakers giyerek kombini tamamlayabilirsiniz. Bahsi geçen kombindeki parçaları incelemek ve satın almak üzere sitemize yönelebilirsiniz. 

 

Şişme Yelekleri Kombinleyebileceğiniz 6 Farklı Yöntem

ZÜHRE Kapüşonlu Ekru Şişme Yelek ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

  • Hem Şık Hem de İddialı Şişme Yelek Kombini 

Şişme yelek kombini ile hem şık hem de iddialı bir görünüme kavuşulabilir. Peki, nasıl? Midi boy, yumuşacık, eşsiz tasarım ve sınırsız hareket kabiliyeti sunan şişme yeleklerden tercih ederek… Bahsi geçen şişme yelek modelleri sitemizde mevcut olup, iddialı kombinler oluşturmanız için sizi bekliyor! 

İddialı kombinler için tercih edebileceğiniz bir yelek modeli de siyah midi boy yelektir. Ne giyerseniz giyin tamamlayacak nitelikte olan bu yelek ile muhteşem kombinlere imza atabilirsiniz. Asil görünüme sahip olmak için diğer parçaları da siyah renkte seçebilirsiniz. Örneğin, siyah havuç paça pantolon, siyah gömlek, siyah spor ayakkabı, siyah şal ve siyah çanta kullanarak asil bir kombin oluşturabilirsiniz. Kombine biraz hareketlilik katmak isterseniz gümüş veya gold takılardan yararlanabilirsiniz. 

Çift taraflı şişme yelek modellerinden tercih ederek çok yönlü kombinler de oluşturabilirsiniz. Örneğin, bir tarafı siyah bir tarafı ise mavi olan şişme yelek ile spor şık şişme yelek kombini hazırlayabilirsiniz. Koyu renk mom jean, beyaz oversize kesim triko tunik ve beyaz ayakkabı giyebilirsiniz. Üzerine mavili beyazlı bir şal ve beyaz sırt çantası tercih edebilirsiniz. Bahsi geçen kombini, üzerine çift taraflı yeleğin mavi kısmını giyerek tamamlayabilirsiniz! 

  • İş Hayatında Tarzını Konuştur: Desenli Şişme Yelek Kombini 

Ofis ortamı, zamanımızın büyük bir çoğunluğunun geçtiği yerler olarak her güne ayrı bir kombin gerektirir. Hanımlar ise kombin yapmakta zorlanarak haftanın çoğu günü “Giyecek hiçbir şeyim yok!” diye düşünmeye başlarlar. Özellikle mevsim geçiş dönemlerinde “Yazlık mı yoksa kışlık mı giymeliyim?” arasında kalan kadınlar, kombin oluştururken epey zorlanmaya başlar. İşte tüm bu anlarda imdadınıza şişme yelek modelleri yetişir. 

Desenli şişme yelek kombini ile hem şık hem de iddialı bir görünüme ulaşarak iş hayatında tarzınızı konuşturabilirsiniz. Örneğin, gri ve beyaz desenlere sahip olan şişme yeleği birkaç türde kombinleyebilirsiniz. Bunlardan ilki spor şık kombin olup mom jean, gri şal, beyaz oversize kesim tunik ve beyaz spor ayakkabıdan oluşur. İkincisi ise füme mom jean, açık gri gömlek ve beyaz spor ayakkabı ile kombinlemektir. Her iki kombin de iş hayatında tarzınızı konuşturmanıza olanak sağlar. Bahsi geçen kombinde yer alan parçaları incelemek üzere sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 

Şişme Yelekleri Kombinleyebileceğiniz 6 Farklı Yöntem

ZÜHRE Kapüşonlu ve Zincir Detaylı Bej Deri Şişme Yelek ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

  • Sonbaharın Vazgeçilmezi: Şişme Yelekler ile İlham Ol! 

Sonbahar dendiğinde akla gelen parçalardan biri, hiç şüphesiz şişme yelektir. Her tarza hitap eden bu zamansız parça ile eşsiz kombinler oluşturarak çevrenize ilham olmanız mümkündür. Peki, nasıl? Şişme yelek modellerinden hangisini tercih ederseniz edin, diğer parçaları deri seçmeniz kombine farklı bir hava katacaktır. Örneğin, siyah şişme yeleğin içerisine isterseniz siyah deri takım isterseniz deri pantolon ve gömlek giyerek göz alıcı bir şıklığa kavuşabilirsiniz. Aynı şekilde bej rengi yeleğin içerisine kahverengi tonlarında ikili takım harika olur. Diğer parçaları da yakın tonlarda seçtiğinizde ton sür ton uyum da elde etmiş olursunuz. 

  • Siyah Şişme Yelek ile Zarif Kombin 

“Her kadının dolabında mutlaka bulunması gereken şişme yelek rengi nedir?” derseniz, hiç şüphesiz olarak “siyah” deriz. Kurtarıcı bir parça olan siyah şişme yelek, adeta her kombininizi tamamlamayı başarır. İster spor ister klasik ister modern bir kombin oluşturun, üzerine siyah şişme yelek giydiğinizde kombin bütünleşir. O nedenle mevsim geçişlerinde hem şık olmak hem de soğuktan korunmak için siz de siyah şişme yeleğe dolabınızda yer vermelisiniz. 

Siyah şişme yeleği sportif kombinlemeye ne dersiniz? İçerisine gri eşofman takımı, altına beyaz spor ayakkabı giyip, üzerine siyah spor çanta ve gri şal takarak spor şık kombin elde edebilirsiniz. Bahsi geçen kombin ile yürüyüşe, pikniğe, kahve içmeye, alışverişe ve daha pek çok hafta sonu aktivitesine katılabilirsiniz. Bahsi geçen kombindeki parçalara sitemizi ziyaret ederek ulaşabilirsiniz. 

  • Olmazsa Olmaz: Bej Şişme Yelek Kombini 

Sonbahar renkleri feyz alınarak tasarlanan bej şişme yelek, her kadının dolabında mutlaka yer alması gereken bir parçadır. Özellikle sezonun modasına ve renklerine uyum sağlayan kadınların kombinlerinde bulunması gereken joker bir üründür. Öte yandan bej şişme yelek modelleri, modern ve ton sür ton kombinlerin olmazsa olmazıdır. 

Kahverengi deri ikili takım, bej ipek şal, kahverengi çanta ve beyaz spor ayakkabı kombininin üzerine bej şişme yelek tercih edilebilir. Aynı şekilde bej deri pantolon, kahve tonlarında oversize kesim tunik, kahverengi şal, beyaz fakat kahverengi detayları bulunan spor ayakkabı ve kahverengi spor çanta kombininin üzerine de bej şişme yelek mükemmel durur. Bej şişme yelek kombini bunlarla da sınırlı kalmaz. Buz mavisi mom jean, beyaz şal, ekru oversize kesim tunik ve kahverengi ince askılı çanta üzerine de bej şişme yelek tercih edebilirsiniz. 

Zühre, yeni sezonda muhteşem tasarım ve renklere sahip olan şişme yeleklere ev sahipliği yapıyor. Dış giyim kategorimizde yer alan yelek modellerine göz atarak, “Mevsim geçişlerinde ne giyeceğim?” derdinden kurtulabilirsiniz. 

Önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/spor-kombinlerinde-canta-secimi linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: Şişme Yelekleri Kombinleyebileceğiniz 6 Farklı Yöntem
Ekim 27, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR