Sevgililer Gününde Her Mod için Kombin Fikirleri

Sevgililer Gününde Her Mod için Kombin Fikirleri

Sevgililer günü için en güzel planlarınızı yaptıysanız, sırada yapılacak tek bir şey kalmış demektir: Sevgililer gününde her mod için kombin fikirleri arasından sizin modunuza uygun olanı seçmek! “Sevgililer gününde ne giysem?” sorusunun sürekli zihninizi oyalaması son derece normal normal durumdur. Çünkü sevgililer günü kombininin nasıl yapılacağı hem erkekler hem de kadınlar için büyük bir sorun haline gelebiliyor.

Çiftler için yılın en romantik günlerinden olan 14 Şubat’ta ne giyeceğinize karar vermek bir hayli zordur. Kalpleriniz bir attıktan sonra sevgililer gününü nerede kutlayacağınızın hiçbir önemi olmasa da kutlamayı günün hangi saatinde ve nasıl bir mekanda yapacağınızı bilmek, işinizi çok kolaylaştıracaktır. İster romantik bir yemek ister kız kıza eğlenme isterseniz de evinizde bir kutlama… Yazımızdaki sevgililer gününde her mod için kombin fikirleri arasından modunuza uygun olanı seçebilir, 14 Şubat’ta çok şık görünebilirsiniz.

Restoranda Aşk Dolu Akşam Yemeği Modu

Sevgililer gününde her mod için kombin fikirleri arasından seçeceğin mod klasikten yanaysa, şık bir restoranda akşam yemeği yemek mükemmel bir tercih olacaktır. Bu özel ve anlamlı geceyi, birbirinden şık Zühre modelleri arasından seçeceğiniz siyah bir elbiseyle geçirebilirsiniz. Elbisenizin altına stiletto giymeyi tercih ederek hem çok zarif görünebilir hem de güçlü ve şık bir stil yansıtabilirsiniz.

Sevgililer Gününde Her Mod için Kombin Fikirleri

ZÜHRE Safari Siyah Elbise ürünümüzü sitemizden inceleyebilirsiniz.

Elbisenizi seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli konu ise vücut tipiniz. Kum saati görünümüne sahip bir vücudunuz varsa; uzun, kısa, bol veya dar fark etmeksizin dilediğiniz tüm elbiselerle şahane görünebilirsiniz. Fakat elma, armut veya dikdörtgen vücut tipindeyseniz, bedeninizi olduğundan daha fit şekilde gösterecek doğru elbiseyi bulmanız şart!

Sevgililer gününde her mod için kombin fikirleri arasından tercihiniz olan romantik akşam yemeğinde giyeceğiniz elbise ve ayakkabıyı seçtikten sonra sıra aksesuar kullanımına geliyor. Gösterişsiz bir Zühre zarf çanta ya da küçük bir cüzdan tercih ederek kombininizi en şık hale getirebilir, minik takılarla görünüşünüze canlılık katabilirsiniz. Bu kombindeki püf nokta ise abartıya kaçmadan yapacağınız ölçülü bir makyaj olacaktır.

Kafede Buluşarak Kutlama Modu

Sevgililer gününde her mod için kombin fikirleri arasında tercihiniz sevgilinizle bir şeyler atıştırmak için bir kafede buluşmak ise; genç ve dinamik olduğu kadar romantik görünen bir kombin yapmalısınız. Uzun süredir oldukça sevilen parçalardan biri olan yüksek bel midi etekler ile bu görünümü kolayca yakalayabilirsiniz. Üstelik seçtiğiniz midi eteği; kazak, bluz, gömlek ve sweatshirt gibi dilediğiniz Zühre üst giyim ürünüyle kombinleyebilirsiniz.

Hangi stile veya bedene sahip olursanız olun, mutlaka kendinize uygun bir model bulabileceğiniz midi etekleri; yüksek tabanlı spor ayakkabı ya da kalın topuklu bir botla tamamlayabilirsiniz. Son dönemde bir hayli revaçta olan tote veya messenger çantalarla tamamlanabilen midi eteklerin üzerine deri bir ceket tercih edebilirsiniz.

Sevgililer gününde her mod için kombin fikirleri dendiğinde akla gelen detaylardan biri de Güney Kore’de başlayarak ülkemize ve tüm dünyaya ulaşan kat kat kolye trendi oluyor. Kat kat kolyeleri rahatlıkla kullanabileceğiniz bu kombinde saçlarınızı sade bir şekilde toplayabilir, etkileyici bir makyaj yapabilirsiniz.

Sinema Salonunda Film Keyfi Modu

Her yıl 14 Şubat’ta olduğu gibi bu yıl da tüm sektörler sevgililer gününe çoktan hazırlanmış durumda! Bu özel günden payını almak isteyenlerin arasında elbette sinema sektörü de bulunuyor. 14 Şubat yaklaşırken film yapımcıları da ellerini çabuk tutarak en romantik filmlerinin vizyona girmesi için hızla çalışıyorlar. Sevgililer günü kutlamasını romantik bir film izleyerek yapmak isteyen çiftler de vakit kaybetmeden soluğu, sinema salonlarında alıyorlar.

Sevgililer gününde her mod için kombin fikirleri arasından ihtiyacınız olan sinemaya gitme kombini ise gösterişli giysilerden uzak durmanız gerekiyor. Fakat gösterişli giysilerden uzak durmak demek, sevgilinizin karşısına günlük, sıradan giysilerle çıkmak demek değil elbette. Yaptığınız kombinin havalı ve ilgi çekici görünmesi için modaya uygun, içinde rahat edebileceğiniz parçaları bir araya getirmelisiniz. Bu kombinde sonbahar ve kış sezonunun en fazla tercih edilen kadın giyim ürünlerinden Zühre hırka ve etek modellerini kullanabilirsiniz. Ayrıca pembe veya kırmızı renklerin ağırlıkta olduğu bir kombin yaparak daha dikkat çekici bir görünüm elde edebilirsiniz.

Evde Romantik Bir Gün Geçirme Modu

Eğer kutlamayı evde yapacaksanız, sevgililer gününde her mod için kombin fikirleri arasından seçim yapmak sizin için çok kolay olacak demektir. Sevgililer gününü daha rahat bir ortamda, daha az bir bütçeyle kutlamak istiyorsanız, evde olmak şahane bir fikir! Evinizde güzel bir masa ile hem fazla masraftan kurtulabilir hem de kendi ellerinizle sevgilinizin hoşuna giden yemekleri hazırlayarak onu çok mutlu edebilirsiniz. Ancak dışarı çıkmayacak olmanız, özenle giyinip süslenmenize engel değil!

Evde olmak isteyenlere, sevgililer gününde her mod için kombin fikirleri sınırsız seçenek sunuyor! Ancak seçiminizi günün özelliğine uygun olarak giyinmekten yana yapmanız en iyisi olacaktır. Bunun için abartıya kaçmadan güzelliğinizi ön plana çıkaracak parçalar kullanabilirsiniz. Son zamanların en sevilen parçalarından olan omuz veya sırt dekolteli kazaklarla yapacağınız kombininizi, etekler ya da jeanlerle tamamlayabilirsiniz. Böylece hem rahatça hareket edip hem de şık bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Daha ağır ve ciddi bir kombin yaratmak istiyorsanız, simsiyah bir elbise size çarpıcı bir görünüm katacaktır. ZÜHRE Fiyonk Yaka Leopar Desenli Siyah Uzun elbise ile kan kırmızı topuklu ayakkabıları kombinleyebilir, minimal şıklığa tek parça ile ulaşmanın konforunu yaşayabilirsiniz.

Sevgililer Gününde Her Mod için Kombin Fikirleri

ZÜHRE Fiyonk Yaka Leopar Desenli Siyah Uzun Elbise  ürünümüzü sitemizden inceleyebilirsiniz.

Kız Kıza Eğlenceli Parti Modu

Sevgililer gününde sevgilinizle vakit geçirirken, kendinizi güzel görünmek zorunda hissedersiniz. Onunla buluşurken saçlarınız özenli olmalı, makyaj yapmalı ve şık giyinmelisiniz... Ancak kız kıza takılırken böyle bir derdiniz yok! 14 Şubat’ı kız kıza evde eğlenerek kutlamayı planlıyorsanız, salaş bir eşofman takımı bile yeterli. Dışarı çıkacaksanız da yalnızca kendiniz için süslenmek, eşsiz bir rahatlık sunacaktır.

Sevgililer gününde her mod için kombin fikirleri arasında en rahat ve keyifli olanı, kız kıza evde takıldığınız kutlamalar için yapacağınız kombindir. Sevgililer gününde en sevdiğiniz arkadaşlarınızla geçireceğiniz bu özel günde eşofman takımınızı giyebilir, günü doyasıya eğlenerek geçirebilirsiniz.

14 Şubat’ta dostlarınızla birlikte dışarıda keyifli bir gün geçirmek istiyorsanız, kendinizi şık ve güzel hissetmek için Zühre gömlek modellerinin asaletinden yararlanabilirsiniz. Simli veya transparan detaylı bir oversize gömlek ile siyah bir taytı kombinleyebilir , daha farklı bir dokunuş katmak için belinize bir kemer takarak kombini renklendirebilirsiniz.

Pudra pembesi de son zamanlarda vitrinlerde en çok görülen renklerden biri haline gelmiş durumda. Temizliği ve sevimliliği çağrıştıran bu büyülü renk, aynı zamanda klas bir görüntüye de kavuşturuyor. Harika bir ZÜHRE Polo Yaka Kemer Detaylı Pudra Tunik ve pantolon ile kombin yaratabilir, bu gündelik kombini harika topuklu ayakkabılarla süsleyebilirsiniz.

Modunuz ne olursa olsun; sevgililer günü kombinleri kadınlar için biraz gösteriş, biraz ışıltı ve biraz da eğlenmek demek! Bu üç unsuru kombininizde yansıtabilmek için Zühre koleksiyonlarına göz atmayı unutmayın.

Önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/oversize-kaban-seciminde-puf-noktalar linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: Sevgililer Gününde Her Mod için Kombin Fikirleri
Şubat 04, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR