Kış Trendinde Kabanların Yeri

Kış Trendinde Kabanların Yeri

Kış mevsimi, şıklığı ve konforu bir arada sunan dış giyim seçenekleriyle ön plana çıkıyor. Özellikle kadın kaban kombinleri, soğuk havalarda sıcak tutmanın yanı sıra dış görünüşünüze de zarafet katıyor. Bu nedenle kış trendlerinde bu parçaların yeri oldukça önemli. Modası geçmeyen bu ürünler, maddi yatırım yapmaya değer. Gardırobunuzda yenilik yapmayı düşünüyorsanız, değişikliğe dış giyimle başlamak iyi bir fikir olabilir. Kadifeden kaşe kumaşlara, şişme modellerden klasik kesimlere kadar birçok kaban kombinleri yapabileceğiniz model mevcut. Hangi tarzın size uygun olduğuna karar verirken, bu yazıdaki öneriler ve kombin fikirleri işinizi kolaylaştıracak. Şimdi, kışlık kombinlerinize dair ipuçları ve trend önerileriyle bu konuyu daha detaylı inceleyelim.

 Ekoseli ve Kürk Yakalı Bej Kap

Yukarıdaki görsele tıklayarak ürünümüze ulaşabilirsiniz.

Kış Modasında İçinizi Isıtacak Kaban Kombinleri

Olumsuz hava koşullarının hakim olduğu kış trendinde kaban kombinlerinin yeri oldukça büyüktür. Kış mevsiminin soğuğundan korunabilmek için vazgeçilmez olan farklı stil ve kumaşlardaki Zühre dış giyim ürünleri, her kadının gardırobunda mutlaka bulunması gerekmektedir. Birbirinden farklı stil ve zevklere hitap eden bu modeller, genellikle üretildikleri kumaşın adıyla bilinir. Yün, keçe, kürk ve kaşe kaban modelleri, isimlerini üretildikleri malzemeden alan dış giyim çeşitleridir. Bazı dış giyim ürünlerinde ise isimlendirme tasarım detaylarına göre yapılır. Örneğin; kapüşonlu ve kruvaze modeller, kapüşon ve kruvaze detaylarından dolayı bu isimleri almışlardır. 

Farklı Olmayı Sevenler için Özel Tasarım Kabanlar

Her zevke ve stile hitap eden modellerinin olması ile kış trendinde kaban kombibkerinin yeri bambaşkadır. Fermuarlı, düğmeli ya da kuşaklı gibi birbirinden farklı şekillerde tasarlanan bu modeller; hem spor tarzı benimsemiş hem de klasik giyimi tercih eden kişiler için son derece uygun modellerdir. Kaşe, kruvaze ya da yün çeşitlerinin yanı sıramfarklı stiller denemeyi seven kadınlar için birbirinden özel tasarımlar da mevcuttur.

Trençkot Gibi Görünen Kabanlar

Her dönem sezonun en trend parçalarından olmayı başaran zarif Zühre trençkot modelleri, modanın adeta zamansız parçalarından biri olmuş durumda. Trençkot tutkusu ve kış trendinde bu dış giyim ürünlerinin yeri düşünüldüğünde, trençkot modellerine olan ilgi de haliyle bir hayli artıyor. Trençkotların ilkbahar ve sonbahar için uygun olduğunu fakat kışın ince kalarak üşümenize yol açacağını düşünebilirsiniz. Fakat kışın giyilecek trençkot kaban kombinlerinin, bahar mevsiminde giyilen kumaşlardan daha kalın olduğunu bilmenizde fayda var. Üstelik bu modeller, renk olarak da yalnızca bej ve camel gibi açık tonlarla sınırlı kalmıyor. Farklı model ve renk seçenekleri bulabileceğiniz trençkot görünümlü bu dış giyim ürünleri sizlerin gözdesi olmaya aday.

Akılda Kalan Zarafet: Kadife Kabanlar

Şıklığı ve zarafeti ile göz alan kadife, yumuşacık dokusuyla yeni sezonda en çok sevilen kaban kombinleri arasındaki yerini aldı. Kadife kumaş hem romantik hem asil hem de karakteristik duruşu ile görenlerin hafızasında silinmeyen bir etki yaratıyor. Üstelik bu kumaş artık sadece dış giyimde değil, elbise, gömlek ve etek gibi pek çok parçada daha kullanılıyor. Mont ve ceketlerde sıkça karşımıza çıkan kadife kumaş aynı zamanda zengin bir duruşa da sahip. Bu yanı ile gece kıyafetleri ya da özel gecelerde elbiselerinizle çok rahat kombinleyebileceğiniz modellerden biri olarak ön plana çıkıyor.

Bu Kış Renklere Şans Vermeye Ne Dersiniz?

Kış ayları geldiğinde çoğu kişinin içine bir karamsarlık çöküyor. Bu yüzden kış trendinde kaban kombinlerinin yeri de tek renk bir hale dönüşüyor. Vitrinler başta olmak üzere hemen hemen her yerde tek renk dış giyim ürünleri ve kıyafetler görülüyor. Neyse ki son dönemlerde bu algı oldukça değişti ve artık vitrinlerde daha renkli, taşlı ve çiçekli modeller de görebilmek mümkün hale geldi. Özellikle de kamuflaj gibi renkli detaylar son derece revaçta. Eğer siz de renkli bir tarza sahip olduğunuzu düşünüyorsanız ya da klasik tarzınızın dışına çıkarak yenilikler denemek istiyorsanız, gardırobunuzda mutlaka renkli bir dış giyim ürününe yer vermelisiniz.

Deri Kabanların Hızla Yükselen Trendi

Her zaman dikkat çeken ve göz alıcı bir etkiye sahip olan deriler, kış aylarında da kaban kombinleri üzerinde kendini gösteriyor. Hem iddialı hem de feminen bir duruş yakalamanıza yardımcı olan deri parçalar, her sezon olduğu gibi bu sezonda popülerliğine hızla devam ediyor. Özellikle kadın ceket modellerinde görmeye alışık olduğumuz deri, pantolon, etek, elbise ve takımlar gibi birçok giyim ürününde kullanılıyor. Siz de dilerseniz bu kış baştan aşağıya derilere bürünebilirsiniz. İlk başta kulağa çok iddialı gibi gelse de bu kış mutlaka ton sür ton etkisini kullanarak baştan aşağı deri kombinler yapabilirsiniz.

Kaban Seçerken Bunlara Dikkat Etmeyi Unutmayın!

Kış trendinde kaban kombinlerinin yeri çok önemli olduğundan, dış giyim modelleri arasından doğru seçimi yapmak da önemli konulardan biri haline geliyor. Çünkü seçtiğiniz model, kış sezonu boyunca üzerinizden neredeyse hiç çıkarmayacağınız parçalardan biri oluyor. Bu yüzden hem vücut yapınıza hem de tarzınıza en uygunu dış giyim ürününü seçme noktasında son derece dikkatli davranmanız gerekiyor. İşte size bu modelleri seçerken çok yardımcı olacak önemli noktalar.

Kürk Detaylı Beli Kemerli Gri Kap/Kaban

Yukarıdaki görsele tıklayarak ürünümüze ulaşabilirsiniz.

Kaban Kombinlerinizde Tarzınızı Net Olarak Belirleyin

Eğer alacağınız kabandan beklentiniz her ortama ve genel giyim tarzınıza uyum göstermesi ise fosforlu renklerde veya yakası kürklü modelleri tercih etmemeniz gerektiğini bilmelisiniz. Bunun için dış giyim ürünlerini satın alırken çok uç noktalarda gezmemenizde fayda var. Alacağınız modelin markete, ofise ya da bir davete giderken uyum sağlayabilmesi, hem şık olmanızı sağlayacak hem de her ortam için ayrı bir kıyafet almanıza gerek bırakmadan ekonominizi olumlu etkileyecektir.

Kumaşın Cinsine Dikkat Edin

Kış trendinde kaban kombinlerinin yeri düşünüldüğünde, kumaş cinsine dikkat etmeniz çok önemlidir. Eğer almayı düşündüğünüz model polyester ya da naylon gibi materyallerden üretilmişse, bu sizi iyi ısıtmayacağı anlamına gelir. Bu yüzden acilen başka seçeneklere yönelmeniz gerekir.

Cepleri Olan Modellerine Öncelik Verin

Kış mevsimi, pek çok zaman fazla yük taşımak anlamını çağrıştırabilir. Yanınıza yedek olarak bir hırka, şemsiye hatta belki ayakkabı almanız gerekebilir. Bunun için her ne kadar yanınızda çeşitli çantalar taşısanız da bu olması gereken konforu sağlamayabilir. Her an hızlıca ulaşmanız gereken cüzdan ve telefon gibi eşyalara oldukça dolu olan çantanız içinde ulaşmakta zorluk yaşayabilirsiniz. Kış trendinde kaban kombinlerinin yeri bu kadar değerliyiken, alacağınız modelin telefon ve cüzdan gibi eşyaların sığacağı kadar cepleri olmasına dikkat etmelisiniz. Zühre modelleri arasında yer alan cepli dış giyim ürünlerini satın almak, size kış boyunca büyük kolaylıklar sağlayacaktır.

Renk Konusunda Hassas Davranın

Eğer ki satın alacağınız kaban tüm kıyafetlerinizle uyum göstersin istiyorsanız, sizin için en iyi tercih nötr renklerden yana olacak demektir. Bunun için gardırobunuzda baskın olan renklerin neler olduğunu belirlemeli, dış giyim ürünü seçiminizi buna göre yapmalısınız.

Altına Bir Şeyler Giyecek Kadar Mesafe Bırakın

Kış trendinde kaban kombinlerinin yeri bu denli büyük olduğundan, giyilen ürünün bedeni konusunda çok dikkatli davranmanız gerekir. Kış boyunca dışarıya yalnızca bu modelleri giyip çıkmayacağınızı ve altına ince tişörtler değil; kalın kazak veya hırkalar giyeceğinizi unutmamalısınız. Eğer satın alacağınız modelin üzerinize tam olarak oturacak bedende olursa, içine kalın bir kıyafet daha giymenize izin vermeyecektir. Bu yüzden satın alırken olduğunuzdan bir beden daha büyük olanı satın almayı düşünmelisiniz. 

Bir önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/retro-giyim-tarzi-ile-dolabinizi-cesitlendirin linkinden ulaşabilirsiniz.


 

Etiketler: Kış Trendinde Kabanların Yeri
Kasım 05, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR