Kış Düğünü Kombinleri Nasıl Olmalı?

Kış Düğünü Kombinleri Nasıl Olmalı?

Kış düğün kombinleri, yaz düğünlerine kıyasla daha fazla parçayı bir araya getirmeyi gerektiriyor. Ancak doğru parçalar tercih edildiğinde, ortaya eşsiz görünümler çıktığını da görebiliyorsunuz. Kış mevsiminin soft renkleriyle renkli aksesuarlarını birleştirmeniz, son derece zarif görünümler elde etmenizi sağlayacak. Peki, doğru bir kombin için nasıl bir yol izlenmeli? Kış düğün kombinleri nasıl olmalı? İşte detaylar…

 

Leopar Desenli Uzun Elbise

ZÜHRE Leopar Desenli Uzun Elbise ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

 

Düğün Kombinlerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Düğün kombini yaparken göz önünde bulundurmanız gereken birçok faktör söz konusudur. Ancak öncelikle, düğün zamanına dikkat etmeniz gerektiğini bilmelisiniz. Bu noktada hangi mevsimde hangi kombinleri yapmanız gerektiği konusunda fikir sahibi olabilirsiniz. Eğer kış düğün kombinleri yapmanız gerekiyorsa dikkat etmeniz gerekenler arasında şunlar sayılabilir: 

- Düğünü olan kişiyle yakınlığınız nedir? Örneğin kardeşinizin düğünü ile komşunuzun düğününe giderken tercih edeceğiniz parçalar, birbirinden tamamen farklı olacaktır. 

- Aile yakınlarının düğününde, mutlaka daha gösterişli ve ön plana çıkabileceğiniz kıyafetler tercih edin. Bu, yakınınızın en mutlu günlerinden birinde, onları önemsediğinizi göstermenin doğru yoludur. 

- Yakın akrabalar için abiye elbiseler, mesafeli olduğunuz kişilerin düğünleri için şık parçalar tercih etmelisiniz. 

- Renk seçimlerinde, mutlaka kendinize en çok yakıştırdığınız renklere yönelin. Daha önce kullanmadığınız renklerle kombin yapmak, daha zor olabilir. Ayrıca kış düğün kombinleri için mevsimin öne çıkan renklerini kullanmanız avantaj sağlayabilir.

- Sadece tek parçaya odaklanmayın. Satın alacağınız giyim parçalarına uygun ayakkabı, çanta ve takı alternatifinin fazla olmasına dikkat edin. 

- Takı kullanmaktan hoşlanmıyorsanız, elbiseleriniz gösterişli olmalı, boynunuzu kapatmalı veya boyun bölgesinde detayları olmalıdır. 

- Kolye, küpe gibi aksesuarları seviyorsanız, boyun bölgesi daha sade tasarıma sahip olan elbiseleri veya üst giyim parçalarını tercih edebilirsiniz. 

- Kıyafetlerin kumaşının kalitesine mutlaka dikkat edin. Kalitesiz kumaşlar, elbise ne kadar gösterişli olsa da sönük görünmesine neden olur. 

- Kış düğün kombinleri için en iyi kumaş seçeneği, süet ve poplin kumaşlardır. 

Bu detaylara dikkat ederek elbise modelleri içerisinden ne aradığınızı rahatlıkla bulabilirsiniz. Seçim aşamasından önce gerekli etkenleri belirlemeniz, filtreleme özellikleri ile alışveriş yapmanız, kafa karışıklığı yaşamanızın önüne geçecektir. 

7 Farklı Kış Düğün Kombin Önerisi

Düğün mevsimi denildiği zaman birçok insanın aklına sıcak günler geliyor. Pek de alışık olmadığımız kış düğünlerinde, nasıl seçimler yapacağınızdan emin olamayabilirsiniz. Dilerseniz, birlikte kış düğün kombinleri için önerileri inceleyelim. 

Uzun Elbise ve Ceket Şıklığı

Uzun elbise, her zaman kurtarıcı bir parçadır ve kolaylıkla kombinlenebilir. Üzerine alacağınız tek parça bir ceketle, düğünün en şık kadını olabilirsiniz. Bu kombini yapacağınız elbise modelleri, sade detaylara sahip olmalıdır. Sadece yakasında taş detayları bulunan siyah modellerle, istediğiniz ceketi kombinleyebilirsiniz. İsterseniz, taş ve tüy detaylı siyah elbise modelini inceleyebilirsiniz. Üzerine alabileceğiniz blazer ceket, harika bir görünüm kazandıracaktır. 

Pantolon ve Tunikle Spor-Şık Görünümler Kazanın!

Bayan kumaş pantolonlar, düğün kombini yapmak için en iyi seçimler olabilir. Özellikle tuniklerle uyumlu renkler bir araya geldiğinde, modern görünümler kazanabilirsiniz. Pudra pembesi, kiremit tonları ve mint yeşili gibi onlarca renk arasından seçim yapın ve düğünün kurtarıcı kombinini dilerseniz daha sonra da değerlendirin. 

 

Pantolon ve Tunikle Spor Şık Görünümler Kazanın

Kruvaze Yaka Gizli Cep Detaylı Desenli Gri Ceket ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

 

Blazer Ceket ile Modern Kombinler 

Kadın blazer ceketler, günümüzün en trend modelleri arasında yer alıyor. Düğün şıklığını yakalamak için sadece blazer ceket kullanmanız bile yeterli. Düğmelerini kapatarak altına uygun renklerde bir kumaş pantolon tercih edebilirsiniz. 

Düğünlerin Vazgeçilmezi: Etekler 

Etek, her ortamda kurtarıcı parçalardan biri olarak dolabımızda yer ediniyor. Düğünler için tercih edebileceğiniz etekler arasında kumaş, pileli gibi oldukça farklı model seçenekleri mevcut. Etek üzerine gömlek kombini, tam kış düğünlerine göre bir görünüm kazanmanızı sağlayacak. 

Kış Renklerine Göre Tek Renk Kombini 

Tek renk kombinleri, geçmişte çok da tercih edilen görünümler değildi. Ancak son günlerde popülerlik kazandı ve düğün kombinlerine de çok yakışıyor. Turuncu, kırmızı, yeşil gibi canlı renkleri seçin ve her parçanızı aynı tonlardan kullanın. Uyumlu ve şık görünen parçalarla, son derece kolay kombinler yapacaksınız. 

Düğünlerde Tek Parçayla Şıklığı Yakalayın! 

Düğün denilince aklımıza gelen kıyafet tercihlerinden ilki, elbette ki abiyeler. Eğer yakınlarınızın düğününe gideceksiniz, abiye tercih etmek en doğru seçim olacak. İstediğiniz renk ve desenden bir abiye ile farklı parçalar kullanmayı düşünmenize hiç gerek yok! 

Trend Gömlekleri Değerlendirmeyi Düşünün! 

Gömlek çeşitleri popülerlik kazanmaya başlamışken bu parçaları da mutlaka tercih listenize ekleyin. Kış düğünlerine en yakışan parçalar olduğunu söyleyebiliriz. Bu parçaların altında ister etek ister pantolon tercih edin. Her halükarda star parçanız gömlek olacak ve istediğiniz görünümü elde edeceksiniz. 

Kış Düğünü için Aksesuar Seçimi

Kış düğün kombinleri denildiği zaman sadece kıyafetlerden söz etmek doğru değil. Her kıyafeti tamamlayacak takılar, broşlar, saç ve şal aksesuarları bulunuyor. Günlük kombinlerde değerlendirmesi zor olan desenli şallar, düğün gününde üstüne düşen görevi fazlasıyla yerine getiriyor. Renkli ve desenli şalları, son derece sade elbiselerle tercih etseniz dahi şık görünüm kazanıyorsunuz. 

Kıyafetlerinizi tamamlayacak bir diğer aksesuar, takılardır. Kolye, küpe, bileklik gibi modelleri inceleyin. Tercih edeceğiniz takıların, uyumlu renklere sahip olmasına mutlaka dikkat edin. Örneğin, küpeleriniz gümüşken boynunuzda gold tonlarında parlayan bir kolye pek hoş görünmeyecektir. Bu nedenle takılarda renk uyumu, kıyafetlerden daha önemlidir. 

El çantası da şıklığınıza şıklık katacak bir başka parça! Simli, pırıltılı çantaları kullanmaktan çekinmeyin. Çantaların gösterişi, her kombini kurtarabilir. Bu nedenle seçim aşamasında çantanıza da özen gösterin. Özellikle takılarınızın rengi ile uyumlu bir çanta, harika bir görünüm kazandıracaktır. 

Kış Düğününde Ayakkabı Seçimi

Kış düğün kombinleri için ayakkabı seçimlerini yaparken salonun sıcak olma ihtimalini göz ardı edin. Bir kış kombini yapıyorsunuz ve şıklığınız tam olarak bu yönde olmalı. Uzun çizmeler, süet botlar, pırıltılı topuklara sahip olan şık ayakkabılar, düğünler için eşsiz seçimler! 

Ayakkabınızın topuk boyuna dikkat etmeniz önemli detaylardan bir diğeri. Mutlaka rahat yürüyebileceğiniz bir topuk boyu tercih edin. Eğer yakınınızın düğünü ise uzun süre ayakta olmanız ve misafirleri karşılamanız gerekebilir. Kalın topuklu modelleri tercih ederseniz, daha konforlu bir süreç geçirebilirsiniz. 

Önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/elbise-altina-ayakkabi-secimi linkinden ulaşabilirsiniz.

Labels: Kış Düğünü Kombinleri Nasıl Olmalı?
Ocak 02, 2023
Return to List
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR