Kış Bitmeden Şans Vermeniz Gereken Parçalar

Kış Bitmeden Şans Vermeniz Gereken Parçalar

Kış aylarında moda olan birbirinden güzel tasarımlarda kıyafetler ön plana çıkıyor. Bu tasarımların hem sıcak tutması hem rahat olması hem de şık durması kadınlar için önem arz ediyor. Çünkü kadınlar konforu ve şıklığı bir arada hissetmek istiyorlar. Kış aylarında da şıklığından ödün vermek istemeyen kadınlar için binlerce çeşide sahip Zühre ürünleri bulunuyor. Kış bitmeden şans vermeniz gereken parçalar arasında bulunan triko elbiseler, alt üst takımlar, kabanlar, ceketler, yelekler ve daha birçok parça kış kombininizi oluşturmanız için sırada bekliyor. Kış aylarını geride bırakmadan bir şans vereceğiniz kıyafetleri sizler için seçtik!

Kış Sezonunun En Önemli Parçalarından Dış Giyim

Kış aylarında kombinimizi yansıtan ve tamamlayan en büyük parçalardan biri dış giyim ürünleridir. Bundan dolayı, dış giyim ürünlerinin birkaç parçayla sınırlı kalmasını istemeyiz. Her ortama uygun ve kombinlerimize uyan çeşitli dış giyim ürünlerimizin olmasını isteriz. Yelek, kaban, şişme mont, trençkot, manto ve kap seçeneklerinden her alana uygun çeşitlerinden dolabımızda olmalıdır.

Kış bitmeden şans vermeniz gereken parçalar arasında bulunan bir parça da renkli kabanlardır. Pembe, mavi, gri gibi renk seçeneklerine sahip olan bu kabanlar, şıklığınızı yansıtacaktır. İster gündelik yaşamda isterseniz de resmi ortamlarda giyebileceğiniz bu parça, adeta kurtarıcı kabanınız haline gelecektir. İster spor ayakkabılarla isterseniz klasik ayakkabılarınızla kombinleyebilir, kış bitmeden eşsiz stilinizi yansıtabilirsiniz.

Günlük ve spor tarza uygun olan şişme montlarda kış bitmeden şans vermeniz gereken parçalar arasında yer alıyor. Fermuarlı, çıtçıtlı ve kuşaklı modellere sahip olan bu montlar hem sıcak tutuyor hem de sportif bir görünüm sunuyor. Özellikle düz taban bot ve jeanlarla kombin yapıldığında çok hoş bir görüntü ortaya çıkıyor. Uzun veya kısa şişme montlara göz gezdirebilir, kış bitmeden bu montlara şans verebilirsiniz.

Hem spor hem de klasik bir şekilde kombinlenebilen mantolarda her tarz giyime yakışan parçalardandır. Özellikle günlük dışarı çıkmak zorunda kalan kadınların kurtarıcı parçası haline gelen bu mantolar sıra dışı tasarıma sahiptir. Bu mantoları ister elbiselerin isterseniz triko alt üst takımların isterseniz de triko elbiselerinizin üzerine giyebilirsiniz. Altına topuklu veya düz bir bot giyerek sıra dışı bir tarza kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Kış Bitmeden Şans Vermeniz Gereken Parçalar

ZÜHRE V Yaka Siyah Channel İç Dış İkili Takım TK-0856 ürününe sitemizden ulaşabilirsiniz.

Yakası kürk detaylı olan kabanlar, kış aylarında şık ve iddialı görünüm için vazgeçilmez parçalardandır. Örneğin, iş hayatında veya resmi alanlarda bu tarz kabanlar harika bir tercih olacaktır. Şık bir davet için oluşturduğunuz kombinizin üzerine giyeceğiniz kürklü kabanlar ile gecenin yıldızı siz olabilirsiniz. Kış bitmeden şans vermeniz gereken parçalar arasında bulunan kürk yakalı kabanlar ile iddialı görünebilirsiniz.

Şık ve İddialı Bir Görünüm İçin Triko Giyim

Kış aylarının olmazsa olmaz parçalarından biri de triko ürünlerdir. Triko kazak, hırka, alt üst takım gibi parçalar hem kurtarıcı hem de konforlu kullanım sunuyor. Yün, pamuk gibi birçok farklı elyaftan üretilen bu parçalar, hemen hemen her kadının dolabında bulunuyor. Doğal malzemelerden elde edilen bu ürünler kış aylarında oldukça sıcak tutuyor. Farklı renge, desene ve tasarıma sahip bu ürünleri kombinlenmesi de oldukça kolay oluyor. 

Triko kazak ve hırkaları ister spor isterseniz de klasik bir şekilde kombinleyebilirsiniz. Spor bir tarza sahipseniz jeanlar, pantolonlar ve spor ayakkabılarla kombin ederek kış bitmeden o eşsiz görünüme sahip olabilirsiniz. Klasik tarzı benimsiyorsanız; etek, elbise, kumaş pantolon, bot ve çizmelerle kombinleyerek şık bir görünüme kavuşabilirsiniz. Zühre kazak ve hırkalara göz gezdirerek beğendiklerinizi kış bitmeden şans vermeniz gereken parçalar arasına ekleyebilirsiniz.

Alt üst triko takımlarda birbirinden şık tasarımlarının yanı sıra, rahatlığıyla ön plana çıkan parçalardır. Bu parçalardan tercih ederek, şık ve zahmetsiz kombin oluşturma imkanına sahip olabilirsiniz. İster ofiste ister özel günlerde isterseniz de günlük yaşamınızda tercih edeceğiniz takımlar ile tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Kış bitmeden şans vermeniz gereken parçalar arasında yer alan bir diğer seçenekte triko bol paçalardır. İster tuniklerle ister kazaklarla isterseniz de süveterlerle kombinleyebileceğiniz bu pantolonlar en rahat ve kurtarıcı parçanız olacak. Eşsiz konforun farkına varınca yalnızca kış aylarında değil; sonbahar aylarında da giymekten vazgeçemeyeceksiniz.

Tek Parça ile Şıklık Yaratmak İsteyenlere Triko Elbiseler

Kış aylarında sıklıkla tercih edilen triko elbiseler, adeta kurtarıcı parçalar arasında yer alıyor. Hem şıklık katan hem de sıcak kalmanızı sağlayan bu elbiseler her tarza hitap ediyor. Gri, siyah, mavi, bej gibi daha birçok renk seçeneğine sahip olan triko elbiseler ile kış bitmeden harika kombinler elde edebilirsiniz.

Triko elbise modellerinden tarzınıza uygun olan tasarımı ve rengi seçebilirsiniz. Bu elbisenin üzerine uygun aksesuarlar ve şal takabilirsiniz. Üzerine ise renkli kabanlardan veya şişme montlardan tercih ederek konforlu bir tarz oluşturabilirsiniz. Ayrıca, bu elbiseleri spor ayakkabı, bot veya çizmelerle de kombinleyebilirsiniz. Böylece kış bitmeden şans vermeniz gereken parçalar arasına kattığınız triko elbiseler ile eşsiz bir görünüme ulaşabilirsiniz.

Boğazlı ve uzun triko elbiselerden tercih ederek özel günlerinizi taçlandırabilirsiniz. Bu modellere oldukça yakışan küpeler ve diğer aksesuarlar ile tarzınızı yansıtabilirsiniz. Siyah bir boğazlı triko elbise ile girdiğiniz ortamda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Tercih edeceğiniz topuklu bot ve şık bir çantayla kombini tamamlayabilir, son derece şık olabilirsiniz.

Triko elbise modelleri arasında düz, fitilli ve örgülü tasarımlarda yer alıyor. Fitilli ve örgülü tasarıma sahip olan modeller daha bohem stili yansıtırken; düz triko elbiseler daha klasik ve şık modeller arasında bulunuyor. Tamamen zevkinize uygun kombinlemenize imkan tanıyan triko elbiseler, her ortama uyum sağlamanıza yardımcı oluyor.

Her Parçayı Tamamlamanıza Yardımcı Olan Aksesuarlar

Ne tür kombin yaparsanız yapın her kombinin tamamlayıcısı aksesuarlardır. Kombininiz tamamlanmış ve uyum içerisinde gözüküyor olsa da birtakım aksesuarları eksik kalmış olabilir. Böyle durumlarda eksik veya yanlış seçilen aksesuarlarla stilinizi eksik yansıtabilirsiniz. Bu durumun yaşanmaması için kış bitmeden şans vermeniz gereken parçalar arasına şal, eşarp ve çanta gibi önemli aksesuarları eklemeniz gerekir.

Şık davetler, resmi organizasyonlar ve düğün dernek işlerinde zincirli askıya sahip olan çantalar tercih edilmelidir. Bu çantalar, şıklığınıza şıklık katacak tasarıma sahip olup, günümüzde oldukça popülerdir. İster elinizde tutacağınız isterseniz de omzunuza takacağınız bu çantalar ile kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Kış Bitmeden Şans Vermeniz Gereken Parçalar

ZÜHRE Çizgili Bronz Deri Kadın Omuz Çantası Z0199 ürününe sitemizden ulaşabilirsiniz.

Günlük kombinlerinizde tercih edebileceğiniz sade ve düz tasarıma sahip çantalarda revaçtadır. Triko kıyafetlerinizin, kabanlarınızın, şişme montlarınızın veya elbiselerinizin üzerine takacağınız bu çantalar hem kullanışlı hem de şıktır. Bu çantalarda kış bitmeden şans vermeniz gereken parçalar arasında bulunuyor.

Birbirinden güzel renkleri ve kalitesiyle dikkat çeken şallarda kış bitmeden şans vermeniz gereken parçalar olarak karşımıza çıkıyor. İster klasik giyimle isterseniz spor giyimle kombin yapabileceğiniz bu şallar, adeta kurtarıcı parçanız haline gelebiliyor. Rahatlığı ve duruşuyla yokmuş hissi veren şalları hem kafanızda hem de boynunuzda kullanabilirsiniz. Pembe, mavi, gri, haki gibi daha birçok renk seçeneğine sahip olan şallara göz gezdirerek, kış bitmeden önce şans verebilirsiniz.

Önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/gunluk-stiliniz-icin-farkli-trenckot-kombinleri linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: Kış Bitmeden Şans Vermeniz Gereken Parçalar
Mart 21, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR