Günlük Stiliniz İçin Farklı Trençkot Kombinleri

Günlük Stiliniz İçin Farklı Trençkot Kombinleri

Bahar aylarının vazgeçilmez parçalarından biri olan trençkot, her dolapta bulunması gereken ceketlerdendir. Spor, şık, modern veya klasik tarz fark etmeksizin her gardıropta bu zamansız parça yer almalı ve kombinler taçlandırılmalıdır. Son derece hafif ve gerçek bir kombinasyon yeteneği olan trençkot, rahat bir tarza sahip olunmasını sağlar. Özellikle ilkbahar ve sonbahar aylarında kadınların vazgeçilmez ceketleri arasında yer alır. Çünkü trençkot kombinleri, her parçaya zamansız bir şıklık katar ve harika bir görünüm sağlar.

Zühre trençkot çeşitleri iç astarı, modern kesimi ve ideal etek uzunluğu ile her zevke hitap eder. Bu trençkot modelleri her yaştan kadının farklı kombinler yapabilmesine imkan tanır. Hafif ve ince pamuklu kumaşlardan üretilen trençkotların yanı sıra; su geçirmez özelliğe sahip Zühre trençkot modelleri de bulunuyor. Zengin renk seçeneğine sahip olan trençkotlardan en çok tercih edilen camel ve bej gibi toprak renkleriyle, harika trençkot kombinleri yapabilirsiniz.

Trençkot ile Kombinlerinize Yeni Bir Soluk Getirin

Trençkot hem modern hem de spor tarzla kolaylıkla kombinlenebilecek bir parçadır. Bu sayede gerek yaz aylarında gerekse de kış aylarında her kombininizin iddialı bir parçası olabilir. Uzun yapısından dolayı vücudu kavrayan ve eşsiz bir zarafet sunan trençkotlar ile tarzınıza tarz katabilirsiniz. Yaz aylarında yaptığınız kombinlerin üzerine hem şık hem de hafif yapısı ile size sunulan trençkotlardan tercih edebilirsiniz.

Yaz aylarında terlemenizi önleyen trençkotlar, nefes alan kumaşı ve ince yapısı sayesinde daha konforlu hissetmenize olanak sağlar. Geliştirilen ürünlerdeki yüksek rahatlık bahar aylarının yanı sıra, yaz aylarında da sizlere eşlik eder. Elbise, etek, tulum gibi canlı ve gösterişli kıyafetlerin üzerine tercih ettiğinizde sıra dışı ve özgün bir şekilde trençkot kombinleri yapmış olursunuz.

Birbirinden şık tasarımların ve farklı renklerin bir araya geldiği trençkot seçenekleri ile özgün bir tarz yaratabilirsiniz. Renk, tasarım ve boy seçimini tamamen zevkinizi göz önünde bulundurarak seçebilirsiniz. Özellikle tercih ettiğiniz kıyafetlerinizi ve kombinlerinizi de düşünerek onlara uygun trençkot modeline de yönelebilirsiniz. Tercihiniz mutlaka cilt renginize ve mevsime uygun renklerden yana olmalıdır.

Farklı renklerin bir araya geldiği trençkot seçenekleri ile yaz ve bahar aylarının canlılığına uygun seçeneklere bakabilirsiniz. Yaz aylarında kullanabileceğiniz pastel tonları ile güneşin daha az emilmesini sağlayabilir ve böylece daha rahat olabilirsiniz. Bej, camel, taba gibi renk seçeneklerine sahip olan trençkotlar, farklı desenleri ve tasarımları ile her kombininize eşlik edebilir. Kol detayları, düğmeleri ve bağcıkları ile farklı görünüme sahip olan bu ürünler ile kendinizden emin trençkot kombinleri oluşturabilirsiniz.

Günlük Stiliniz İçin Farklı Trençkot Kombinleri

ZÜHRE Gömlek Yaka Kemer Detaylı Taş Trençkot 13465 ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kumaş yapısı ve renk seçeneği ile bahar aylarının neşesine neşe katan trençkotlar, kombin yaparken size kolaylık sunacaktır. Toprak tonlarına sahip olan modeller ile ister zıt renkleri isterseniz de uyumlu renkleri bir araya getirebilir ve şık bir görünüme erişebilirsiniz. Böylelikle hem kendinizden emin bir tarz oluşturabilir hem de özgün bir görünüm yaratabilirsiniz. Bu özgünlük sayesinde ise dikkat çekebilir ve çevrenize ilham olabilirsiniz.

Elbise ve Eteklerle İlgi Çekici Trençkot Kombinleri

Etek veya elbise gibi ihtişamlı parçaların üzerine trençkot kombini yapmak oldukça şık görünebilir. Kısa veya uzun fark etmeksizin her parçanın üzerine uyum sağlayan trençkot ile stil sahibi olabilirsiniz. Elbise veya eteklerin rengini göz önünde bulundurarak trençkot seçimi yapabilirsiniz. Renklerini doğadan alan trençkot modelleri ile son derece modern kombinleri en kısa zamanda oluşturabilirsiniz. İster günlük ister özel isterseniz de ofis şıklığına uygun olabilecek trençkot kombinleri sayesinde konforlu bir şıklığa kavuşabilirsiniz.

Elbise veya etek, desenli ve çok renkli görünüme sahip ise, trençkotu daha sade ve düz tercih etmelisiniz. Aksi taktirde çok karışık ve uyumsuz bir görünüm ortaya çıkacaktır. Kıyafetinizi açık renklerde tercih ettiyseniz trençkotunuz bir tık koyu renkte olabilir. Aynı şekilde, trençkot her zaman elbiseden veya etekten biraz daha uzun olmalıdır.

Trençkottan daha kısa tercih edilen kıyafetler daha şık ve ihtişamlı görünüme sahip olmanızı sağlayacaktır. Ayrıca, kıyafetleriniz ne kadar oversize olursa trençkotta bir o kadar tam kalıpta olmalıdır. Trençkot kombinleri özellikle zarif ve klasik ayakkabılarla tamamlandığında istenilen görünüm ortaya çıkacaktır. Daha gündelik ve rahat bir görünüm için ise süs botları veya spor ayakkabılarda tercih edebilirsiniz. Böylece hem iddialı hem de eşsiz bir trençkot kombinine erişmiş olursunuz.

Spor Kombinleri Trençkot ile Tamamlayın

Spor bir giyim sitiline sahipseniz eğer trençkot ile çok sayıda kombin yapabilirsiniz. İster eşofman takımlarıyla ister pantolon ve tişört kombinleri ile isterseniz de tulumlarla kombinlemenize olanak sağlıyor. Şık ve özgün trençkot kombinleri yapabilmek için renklerin gücünden yararlanmalısınız. Mesela, pastel tonlarda giydiğiniz kıyafetlerinizin üzerine daha koyu renklerde trençkotlar daha çok yakışacaktır. Aynı şekilde, açık mavi renge sahip olan trençkotu, beyaz veya ekru renkteki kıyafetleriniz ile kombinleyebilirsiniz. Bu kombinlerin altına açık renklerde bir spor ayakkabı giyebilir ve spor çantalarla tamamlayabilirsiniz.

Günlük Stiliniz İçin Farklı Trençkot Kombinleri

ZÜHRE Kemerli ve Kol Detaylı İndigo Trençkot 12916 ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

Toprak tonlarındaki trençkotu ton sür ton kombinleyerek göz yormayan bir şıklığa kavuşabilirsiniz. Doğal renklerde tercih edilen bir spor ayakkabı, çanta ve kahve tonlarına sahip bir güneş gözlüğü sayesinde kusursuz bir kombine erişebilirsiniz.

Sonbahar kış aylarında tercih edeceğiniz trençkot kombinleri için daha kalın dokuya ve koyu renklere sahip trençkotlar ideal bir seçim olacaktır. İkili takımların veya jeanların üzerine giyebileceğiniz trençkotların altına bot veya çizme çeşitlerini tercih ederek kombininizi tamamlayabilirsiniz.

İddialı ve bir o kadar da havalı bir görünüme sahip olmak isterseniz uzun trençkotlardan kullanabilirsiniz. Sokak stilinin gösterişli parçalarından biri olan uzun trençkotlar her kıyafetin üzerine uyum sağlar. Açık renkli bir jean veya deri pantolonun üzerine bluz giyebilir, uzun bir trençkot ile kombininizi en iyi şekilde tamamlayabilirsiniz.

İddialı ve Sıra Dışı Görünüm için Trençkot Kombinleri

Birbirinden şık tasarımlara ve renk seçeneklerine sahip olan trençkotlar ile göz alıcı görünüm oluşturmanız mümkün. Bej veya haki renkteki trençkot ile bej rengi bir deri pantolon ya da buz rengi bir jean tercih edebilirsiniz. İçerisine spor bir tunik veya bluz tercih edebilir; küçük bir çanta ve spor ayakkabıyla trençkot kombinleri yapabilirsiniz. İsterseniz çeşitli aksesuarlarla da görünümünüzü daha da şıklaştırabilir ve önemli dokunuşlar yapabilirsiniz.

Toprak tonlarındaki trençkot modelleri ile ton sür ton bir uyum yakalayabilirsiniz. İster trençkotun içerisine giyeceğiniz renkleri bir tık koyu seçebilir isterseniz de aksesuarları koyu renklerde seçerek trençkotu ortaya çıkarabilirsiniz. Aynı şekilde altına kahve tonlarında bir spor ayakkabı veya bot tercih edebilirsiniz.

Trençkot kombinleri denildiği zaman şık ve havalı renklerin uyumu göz önüne geliyor. Bunun için ise trençkotun standart rengi olan bej ve camel rengiyle kombin yapmak gerekiyor. Bulunduğunuz mevsime göre ister daha koyu renklerin üzerine isterseniz de daha pastel tonların üzerine bu trençkot renk seçeneklerinden tercih edebilirsiniz. Kombininizi çeşitli aksesuarlar ve çantalarla tamamlayabilirsiniz. Böylece daha özgün ve asil bir görünüme kavuşmuş olursunuz.

Bir önceki yazımızı https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/hem-sik-hem-pratik-alt-ust-takim-kombinleri linkinden okuyabilirsiniz.

Etiketler: Günlük Stiliniz İçin Farklı Trençkot Kombinleri
Mart 14, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR