Hem Şık Hem Pratik: Alt Üst Takım Kombinleri

Hem Şık Hem Pratik: Alt Üst Takım Kombinleri

Kombin derdinden kurtaran ve pratik bir şekilde hazırlanmanızı sağlayan alt üst ikili takım, her gardırobun vazgeçilmez parçalarındandır. Takıma uygun bir çanta, ayakkabı ve çeşitli aksesuarları taktığınızda hazır olacağınız bu ürünler sayesinde zahmetsiz kombin oluşturabilirsiniz. Her yaşa, her tarza ve bedene hitap eden takımlar, etekli ve pantolonlu seçeneklere sahiptir.

Pantolonlu alt üst takımları; tunik, uzun bluz, gömlek, uzun sweatshirt gibi modellere sahip olmakla beraber üçlü takım olarak gömlek ve ceketler ile de kombinlenebilmektedir. Bir diğer takım modeli ise etekli modellerdir. Bu modellerde tunik, gömlek ve ceket gibi parçalarla kombine edilmiştir. Birbirinden şık ve iddialı alt üst takımlar, günlük kullanımdan özel günlere kadar size eşlik edecek parçalardır.

Alt Üst Takımlarla İddialı ve Şık Kombinler

Kombin yapma zahmetinden kurtaran ve kolayca iddialı bir şıklığa kavuşmanızı sağlayan alt üst takım, zevkinize uygun pantolonlu kombini de kısa sürede yapmanızı sağlıyor. Birbiriyle uyum içerisinde bulunan ve şık detaylardan oluşan bu takımları bedeninize ve tarzınıza uygun seçmeniz yeterlidir. Çünkü kombini tamamlayacak diğer parçaların seçimi sizi zorlamayacaktır. Pantolonlu alt üst takımlar çeşitli renk, desen ve tasarımda üretilebiliyor. Bundan dolayı hem spor hem de klasik kombinler yapabilmenize olanak sağlıyor. Peki, alt üst takımlarla nasıl kombin yapılır?

Sade ve Tek Renk Alt Üst Takımlarla Kombin

İster gündelik yaşamınızda isterseniz de özel günlerinizde tercih edebileceğiniz alt üst takım, sade ve tek renge sahip modellerden oluşabiliyor. Bu tarz takımların üzerine her çeşit aksesuar takabileceği gibi; aynı tonlarda da takılarak ton sür ton bir kombin oluşturulabilir. Tamamen giyilebilecek alana uygun kombinlenecek takımı ister spor ayakkabıyla giyip günlük yaşamda tercih edebilir; isterseniz daha şık ayakkabılarla giyerek özel günlerinizde giyebilirsiniz. Bir el veya omuz çantası sayesinde kombine hareketlilik katabilir, iddialı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Sade renge ve tasarıma sahip olan alt üst takım seçenekleri, her desene sahip olan şal ve eşarp ile uyum sağlar. Eşarp ve şalınız ne kadar iddialı olursa olsun; üzerinizdeki takımla bütünleşecek ve harika bir görünüm ortaya çıkacaktır. Sade takımlarla giyebileceğiniz dış giyim modellerini de kolayca seçebilir ve kombininize uydurabilirsiniz. Özel gününüzde topuklu ayakkabı ile günlük yaşamınızda ise spor ayakkabıyla tercih edebileceğiniz bu kombinler farklı bir stil sahibi olmanızı sağlayacaktır.

Renkli ve Desenli Alt üst Takımlarla Kombin

Alt üst takım olarak birbiriyle uyum içerisinde olan çeşitli renklerdeki takımlar, özgün tasarımlarıyla kombinlere hava katıyor. Hem iddialı bir kombin yapmak hem de zahmetsiz hazırlanmak istiyorsanız bu tarz takımlara yönelebilirsiniz. Ne çok sade ne çok renkli olan bu takımlara uygun bir çanta, ayakkabı ve şal seçimi yapmanız yeterli olacaktır. Renk uyumu doğru seçildiği taktirde hoş bir görünüme sahip olabilmeniz mümkün. Her tarza hitap edecek tasarıma sahip takımlar ile kendi tarzınıza göre renk ahengi de oluşturabilirsiniz.

İki renkten oluşan takımların detaylarına bakılmalı ve yoğunluğu az olan renkte aksesuar seçimi yapılmalıdır. Böylece harika bir uyum yaratılmış olacaktır. Örneğin; Siyah ve kırmızı renk uyumundan oluşan bir takım tercih ettiğinizde, takımda hangi renk daha az kullanılmışsa aksesuarlarınız o renkten oluşmalıdır. Ayakkabı ve çanta seçimini ise giymek istediğiniz alana uygun seçebilirsiniz. Böylece hem konforlu hem de şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

Pantolon ve Ceketli Alt Üst Takımlarla Kombin

Özel günlerinde şıklığından ve konforundan ödün vermek istemeyenlerin sıklıkla tercih ettiği takımlardan biri de pantolon ve ceketli alt üst takım modelleridir. Zevkinize göre tercih edebileceğiniz sade veya desenli bu takımlar şıklığınıza şıklık katacaktır. Genellikle pantolon ceket şeklinde satışa sunulsa da pantolon, ceket ve gömlek olarak üçlü takım olarak da satılabiliyor. Kullanıcısına üstün kolaylık sağlayan bu kombin, özellikle özel günlerde tercih ediliyor.

Alt üst takım kombinleri

ZÜHRE Ekoseli İç Dış İkili Ceket Takım ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

Ceketli takımlar hiçbir zaman modası geçmeyen ve ağırlığını koruyan takımlardır. Bu takımlar, Zühre tasarımları ile birleşince çok daha iddialı kombinler yapmanıza olanak sağlıyor. Kemer detayına sahip olan ceketli takımlar, şık bir topuklu ayakkabı veya topuklu botla kombine edildiğinde tam bir bütünlük sağlıyor. Aynı şekilde, üzerine tercih edebileceğiniz uygun bir şal veya eşarp ile uyum sağlayabiliyorsunuz. Desenli takımlar için tek renk aksesuarlar tercih etmeniz doğru olacaktır. Bu tarz bir kombinle ister ofise gidebilir isterseniz özel bir yemeğe katılabilir isterseniz de düğüne gidebilirsiniz. Her alana uyum sağlayacak bir alt üst takım sayesinde eşsiz ve şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

Pantolon ve Tunik Alt Üst Takımlarla Kombin

Her güne uyum sağlayan ve modası geçmeyen parçalardan biri de pantolon ve tunik takımlardır. Dar, havuç ve bol paça pantolonlar çeşitli tunik modelleriyle tam anlamıyla bütünlük sağlıyor. Pantolonun genişliğine göre değişen tunik boyları, estetik bir görünüm sunması için ayarlanıyor. Tunikler gömlekten, kazaktan veya süveterden oluşabiliyor. Daha çok bol kesime sahip olan bu parçalar alt üst takım tasarımlarından en çok göze hitap eden modeller olarak karşımıza çıkıyor.

Uzun süre modasını koruyacak olan bu alt üst takım modelleri ile kombin yaparken renk uyumuna dikkat edilmelidir. Bol kesime sahip olan tunikler ile aynı renge veya açık renge sahip olan pantolonlara uygun şal, ayakkabı ve çanta seçimi yapılmalıdır. Bunun yanı sıra, kombin özel günlerde tercih edilecekse çeşitli aksesuarlar ile zenginleştirilmelidir. Bu sayede hem şık hem de iddialı bir kombin sahibi olabilirsiniz.

Ceket ve Tulumdan Oluşan Alt Üst Takım Kombini

Özel günlerin kurtarıcı parçası olan klasik ceket ve tulum takımlar, her an gerekli olabilir. Ani düzenlenen bir toplantı, yemek veya düğün dernek işlerinde bu takımlar kurtarıcınız olabilir. Oldukça ciddi ve iddialı bir görünüme sahip olmanızı sağlayacak bu parçalar ile özel anlarınızı taçlandırmanız çok kolay olacak.

Minik ve şık bir çanta, topuklu ayakkabı veya bot ile oluşturabileceğiniz kombin sayesinde iddialı bir görünüme ulaşabilirsiniz. Tek renk ancak şık bir görünüme sahip olan eşarp veya şal tercih etmelisiniz. Ayrıca çeşitli takılar ile kombininizi daha da zenginleştirebilir ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Spor Alt ve Üst Takımlarla Kombin

Dolabımızın olmazsa olmaz parçalarından biri de spor alt üst takımlardır. Özellikle günlük yaşantımızda her daim tercih ettiğimiz spor takımlar çok sevilir. Çeşitli renk, desen ve tasarımlara sahip olan bu takımlar, her zevke hitap edecek çeşitliliğe sahiptir. İster spor yaparken ister arkadaşlarınızla aktiviteler düzenlerken tercih edeceğiniz alt üst takım modelleri ile konforlu bir yaşam sürebilirsiniz. Bej, yeşil, somon, gri gibi canlı renk seçeneklerine sahip olan sportif takımları spor ayakkabılarınızla kombinleyebilirsiniz.

Alt Üst Takımlar

ZÜHRE Kapüşonlu Payet Detaylı Aqua Üçlü Kombin Takım TK-1258 ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

Spor alt üst takım modellerini tek renk şal veya eşarp seçenekleri ile tamamlayabilirsiniz. Aynı şekilde, sırt veya bel çantası takarak son derece konforlu bir kombin elde edebilirsiniz. Sportif alt üst takımların üzerindeki detayları ve renkleri de dikkate alarak, aksesuar seçiminde bulunabilirsiniz. Böylece eşsiz ve özgün kombin sahibi olarak, dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Önceki yazımızı https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/bol-paca-pantolon-kombinleri-ile-her-zaman-sik-gorunun linkinden okuyabilirsiniz.

Etiketler: Hem Şık Hem Pratik: Alt Üst Takım Kombinleri
Mart 07, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR