İftar Davetleri İçin Kombin Önerileri

İftar Davetleri İçin Kombin Önerileri

On bir ayın sultanı Ramazan’da, iftar sofralarının tadı davetlerle daha da şenleniyor. Sevdiklerimizle oturulan kalabalık sofralara; şık ve konforlu kombinler seçmek önem arz ediyor. Böylesi önemli bir günde sofralar kadar yapılan kombinler de dikkat çekiyor. Ramazan ayının maneviyatına yakışan kombinler hem rahat etmenizi sağlıyor hem de iddialı görünüm sergilemenize yardımcı oluyor. Bu noktada önerebileceğimiz ikili takım kombinlerinden salaş tuniklere, elbiselerden etekli kombinlere kadar pek çok seçenek bulunuyor. Sizler için hazırladığımız iftar davetleri için kombin önerileri hiç zaman kaybetmeden göz atalım…

İkili Takımlar İle Hem Şık Hem Konforlu Kombinler

İftar davetlerinde hem şıklığı hem de rahatlığı bir arada sunan kıyafetlerden biri ikili takımlardır. Böyle bir günde kendinizi rahat hissedebileceğiniz kıyafetlere şans vermelisiniz. Spor, klasik veya modern tasarıma sahip olan ikili takımlar; sıcak iftar gecelerine uygun olan bir kombin oluşturmanıza yardımcı olacaktır. İkili takım seçimini spor modellerden yana kullandıysanız; kombinin altına spor ayakkabı tercih edebilirsiniz. Üzerine takacağınız eşarp veya şal, takı ve çanta kombini tamamlamanızı sağlayacaktır.

İftar davetleri için kombin önerileri arasındaki seçeneklerden ikili takımlardan klasik modellere yöneldiyseniz; gideceğiniz davet ortamına göre kombininizi yapabilirsiniz. Mesela, işiniz için iftar daveti düzenlendiyse altınıza kısa topuklu ayakkabı tercih edebilirsiniz. Küçük zincirli bir çanta, minimal desenli takılar ve üzerinize alabileceğiniz bir trençkot kombininizi tamamlamanıza yardımcı olacaktır. Davet ev ortamında düzenleniyorsa; sade bir şal, babet ve şık bir çantayla kombin yapabilirsiniz.

Elbiseler İle Birbirinden İddialı Kombinler

İftar davetleri için kombin önerileri yazımızda ikinci sırada elbette birbirinden iddialı elbiseler yer alıyor. Elbiselerin tek parça olması kombin yapmanızı oldukça kolaylaştırıyor. Trençkot, ceket, hırka veya yeleklerle yapabileceğiniz elbise kombinleri ile iftar davetlerinde tarzınızı konuşturabilirsiniz. İnce ve sade tasarıma sahip olan triko elbiselerle kombin yapabileceğiniz gibi; her geçen gün ısınan havalara uygun olacak desenli şifon elbiselerle de kombin yapabilirsiniz.

 

İftar Davetleri İçin Kombin Önerileri

ZÜHRE Safari Yeşil Elbise ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

Birbirinden güzel renkleri, farklı modelleri ve zarif desenleri ile elbiseler, iftar davetleri için kombin önerileri konusunda vazgeçilmez bir parça oluyor. Hem sevdiklerinizle katıldığınız iftar davetlerinde hem de iş davetlerinde yapabileceğiniz kombinleri taçlandırıyor. Spor elbiselerinizin altına spor ayakkabı, çanta ve desenli şallardan taktığınız kombininiz hazır hale gelebiliyor. Aynı şekilde klasik elbiselerin üzerine iddialı bir şal, minik çanta ve topuklu ayakkabı giydiğinizde ortaya harika kombinler çıkabiliyor.

Vazgeçilmez Parça Olan Tunikler İle Kombinler

İftar davetlerinin en güçlü parçalarından sayılan tunikler, her tarza ve her zevke hitap etmeyi başarıyor. Kullanışlı ve konforlu tasarımları sayesinde böylesine anlamlı günde hem rahat etmenizi hem de sıra dışı kombine sahip olmanıza olanak sağlıyor. Bu sayede iftar davetleri için kombin önerileri konusunda sizlerin de beğenisine sunuluyor.

Tunikler rahat kesimleri ile iftar davetlerinde sizlere dilediğiniz gibi kombin yapabilme özgürlüğü sunuyor. Çünkü tunikler hem spor hem de klasik giyim tarzını benimseyen kadınlara hitap etmeyi başarıyor. Altına ister etek ister elbise isterseniz pantolon giyebileceğiniz tunikler ile farklı kombinlere sahip olabiliyorsunuz. Sade renge ve salaş kesime sahip olan tunikler ile spor kombinler yapabilirsiniz. Mesela, bej rengi oversize kesim tunikle ister aynı renkte bir pantolon isterseniz buz mavisi bir jean tercih edebilirsiniz. Üzerine ise kahverengi, taba veya gül kurusu bir şal; spor ayakkabı ve çanta takarak kombini tamamlayabilirsiniz.

Tunikler düz tasarıma sahip olabildiği gibi; düğmeli, fermuarlı, ipli, desenli ve işlemeli tasarımlarda içerebiliyor. Bu tunik modelleri arasından gideceğiniz iftar ortamına göre seçim yapabilirsiniz. Birbirinden iddialı ve sıra dışı tasarımlara sahip olan bu tunikler ile iftar davetlerinde göz kamaştırabilirsiniz.

Düz Veya Pileli Etekler İle Sıra Dışı Kombinler

İftar davetleri için kombin önerileri arasında bulunan bir diğer seçenek ise eteklerdir. Her sezonda dinamik tasarımlarıyla dikkat çeken bu etekler iftar davetlerinde olmazsa olmaz. Birbirinden renkli ve iddialı görünüme sahip olan pileli eteklerin yaz renkleriyle buluşması; şıklığı ikiye katlıyor. Bordo, tarçın, camel, siyah gibi tek renk pileli eteklerin yanı sıra; üç renkten oluşan pileli eteklerde bulunuyor. Pileli etekleri salaş kesime sahip ama kısa olan tunikler ile kombin yapabilirsiniz. İş veya özel bir iftar davetiyse üzerine oversize kesim ceketlerden tercih edebilirsiniz.

 

İftar Davetleri İçin Kombin Önerileri

ZÜHRE Kapalı Yırtmaçlı Kalem Siyah Etek ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kalem etek modelleri de iftar davetleri için kombin önerileri için vazgeçilmez oluyor. Lacivert, camel, tarçın gibi renk seçeneklerine sahip olan kalem etekler, kapalı yırtmaca sahiptir. Bu eteklerin bazı modellerinde düğme ve zincir detayı da yer alıyor. Gideceğiniz iftar ortamına göre bu eteklerle harika kombinler yapabilirsiniz. Mesela, özel bir iftara davetliyseniz üzerine dökümlü ceketlerden tercih edebilirsiniz. Aynı şekilde düz veya oversize kesime sahip olan gömleklerden giyebilirsiniz. Eteğinizin rengine uyumlu takacağınız şık bir şal, klasik ayakkabı ve çanta ile kombini tamamlayabilirsiniz.

Kurtarıcı Pardesü, Ferace ve Trençkot ile Kombinler

İftar davetleri için kombin önerileri için hem rahat hem de şık bir seçenek arıyorsanız; başka seçenek düşünmenize gerek kalmayacak. Tek parçayla şıklık nasıl olunur sorusunun cevabını veren pardesü ve feraceler, pratik olduğu kadar da rahatlar. Üzerine takabileceğiniz spor veya şık bir şal, çanta ve ayakkabı ile kombininiz hazır! Siyah, lacivert, bej, pudra gibi daha pek çok renk seçeneğiyle dikkat çeken dış giyim ürünleriyle kolay kombin yapabilirsiniz. Bu ürünler sadelikten yana olan kadınlar için daha düz modellerde üretilirken; şıklığından ödün vermeyenler için kemerli, düğmeli, işlemeli ve fermuarlı tasarımlarda üretilebiliyor.

Hemen hemen her kadının dolabında yer alan trençkotlar iftar davetleri için kombin önerileri arasında da yerini buluyor. Şık veya spor kombinlerinizin üzerine alabileceğiniz trençkotlar ile kombininizi modern bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Bej, taş, haki gibi renk seçenekleri ön planda olmak üzere siyah, lacivert ve mavi gibi renklerden de oluşan trençkotlar iftar davetlerinde sizlere eşlik etmek için harika parçalardır. Spor ayakkabı, babet veya topuklu ayakkabı ile kombinleyebilir; davetin en gözde kadını olabilirsiniz.

Ceketler İle Şık Ve İddialı Kombinler

İftar davetleri için kombin önerileri arasında özel veya resmi davetler için tercih edilebilecek bir diğer seçenek ise ceketli kombinlerdir. Her tarza ve her zevke hitap eden bu ceketler, anlamlı bir davette şıklığınızı konuşturmanızı sağlayacaktır. İster düz kesim etekler ister pileli etekler isterseniz de pantolonlarla kombinleyeceğiniz ceketler oldukça iddialı görünmenizi sağlayacaktır. İçerisine bluz, gömlek veya tişört giyebilirsiniz. Bunların yanı sıra, ceketleri spor tişört ve jeanlerle spor bir şekilde de kombinleyebilirsiniz.

İftar davetleri mevsim geçişlerine denk geldiği içinde ceketler harika bir seçim olacaktır. Hem rahatlığı hem de estetik görünümü ile böyle havalarda iddialı iftar davet kombini oluşturmanızı sağlayacaktır. Ceketleri gireceğiniz iftar daveti ortamına göre ister spor ayakkabılarla isterseniz klasik ayakkabılarla tamamlayabilirsiniz.

Zühre, her ortamda ve davette şıklığını konuşturmayı arzulayan kadınlara iddialı kıyafetler sunuyor. Her biri oldukça titiz ve özenli çalışmanın sonucu olan bu kıyafetleri hayatınızın her alanında tercih edebilirsiniz.

Önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/is-yerinizde-siklik-onerisi-kadin-takim-elbise-kombinleri linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: İftar Davetleri İçin Kombin Önerileri
Nisan 14, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR