İş Yerinizde Şıklık Önerisi: Kadın Takım Elbise Kombinleri

İş Yerinizde Şıklık Önerisi: Kadın Takım Elbise Kombinleri

İşyerleri zamanımızın birçoğunu geçirdiğimiz alanlardır. Bu alanlarda işimiz kadar giydiğimiz kıyafette önem taşımaktadır. Çünkü iş kıyafetleri hem rahat etmemizi sağlar hem de karşımızdaki insanlara olan saygımızı gösterir. Keza saygı da ofis ortamında önem arz eden bir durumdur. Dolayısıyla hem tarzımızı yansıtabileceğimiz hem de karşımızdaki insanlarda doğru izlenimler bırakabileceğimiz kıyafetler tercih etmeliyiz.

Ofis şıklığını nasıl elde ederim diyorsanız ve bu soru her sabah kafanızı kurcalıyorsa bu yazımız tam size göre. İşyerinde hem sıkıcı olmayı istemiyor hem de moda diyerek aşırıya kaçan kıyafetleri giymek istemiyorsanız; sizin için hazırladığımız kadın takım elbise kombinleri yazımızı okumaya başlayabilirsiniz.

Kadın Takım Elbiseler ile Ofiste Zarafeti Yakalayabilirsiniz

Kadın takım elbiseleri işyerleri başta olmak üzere; özel davetlerde de sıklıkla tercih edilen ürünlerdir. Pantolon ceket, etek ceket, tunik pantolon ve uzun ceketli takımlar vardır. Bu takım elbiseler her tarza ve her zevke hitap edebilecek çeşitliliğe sahiptir. Bej, gri, krem, taş rengi gibi açık renklerin yanı sıra; lacivert, füme, kahverengi, siyah gibi renk seçenekleri vardır. Her kadının dolabında bulunması gereken bu takımlar ile harika kadın takım elbise kombinleri yapılabilir.

Birbirinden şık ve iddialı takım elbise modelleri ile kombinler oluşturarak zarafeti yakalayabilirsiniz. Mesela, açık renklerdeki takım elbiseleri yine açık renklerdeki şal, topuklu ayakkabı ve çanta ile kombinleyerek ton sür ton bir uyuma kavuşabilirsiniz. Aynı şekilde, koyu renklerdeki takım elbiselerin içerisine ister beyaz ister siyah bir gömlek/tişört giyerek ile asil bir görünüme kavuşabilirsiniz. Kadın takım elbiseler yalnızca iş yerlerinde değil; özel veya resmi davetlerde de sizlere eşlik edecek tasarımlara sahiptir. Eski model takımlara kıyasla Zühre kadın takım elbiseler iş toplantılarında, özel günlerde veya düğünlerde zarif görünmek isteyen her kadının beklentisini karşılamaktadır.

Çizgili Takım Elbiseler ile Kombin

Hiçbir zaman modası kaçmayan çizgili takım elbiseler, ofis ortamında şıklığını konuşturmak isteyen kadınlar için en gözde parçalardır. Yeni sezonda tasarlanan ve dikkat çeken bu parçalar, işyerinde harika kadın takım elbise kombinleri oluşturmanızı sağlayacaktır. İndigo, kahverengi, gri gibi renk seçenekleriyle öne çıkan çizgili takım elbiselerden zevkiniz doğrultusunda seçim yapabilirsiniz. Altına giyebileceğiniz ince topuklu ayakkabı, zarif bir çanta ve şal ile kombini tamamlayabilirsiniz.

Çizgili takım elbiseler cep ve yandan bağlamalı kuşak detayıyla dikkat çekiyor. Takımların içerisine ister gömlek ister sade bir tişört giyerek kombininizi ofis ortamına uygun oluşturabilirsiniz. Daha spor tarza yatkınsanız; bu takımların içerisine sade tişört tercih edebilirsiniz. Ancak daha resmi kurumlarda çalışıyorsanız gömlek, topuklu ayakkabı ve zarif takılarla kombini tamamlayabilirsiniz.

Nude Tonlarda Takım Elbiseler ile Kombin

Her mevsimde tercih edilen kadın takım elbise kombinleri, renkleriyle adeta büyülüyor. Özellikle bahar ve yaz aylarında kullanılan nude tonlardaki takımlar, göz kamaştırmanızı sağlıyor. Bej, krem, ekru, gri, indigo gibi renk seçenekleri birbirinden şık ve iddialı kombinler oluşturmanıza olanak tanıyor. Üstelik bu takımları yalnızca ofis ortamında değil; davetlerde ve gündelik yaşamınızda da rahatlıkla kullanabilmeniz mümkündür.

İş Yerinizde Şıklık Önerisi: Kadın Takım Elbise Kombinleri

ZÜHRE Kruvaze Yaka Bej İkili Takım TK-1295 ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

Konforu ve işlevselliği bir arada sunan takım elbiseler, ofis ortamında zarif görünüm sergilemek isteyen kadınlar için tasarlanmıştır. Nude tonlarında seçtiğiniz takım üzerine aynı tonlarda bir çanta, ayakkabı ve minimal desenlere sahip takı tercih ettiğinizde kombininiz hazır olacaktır. Aynı şekilde bej renkte tercih edilen bir takım üzerine, kahve veya kahve tonlarında bir şal takabilir; hafif topuklu ayakkabı ve zincirli bir çanta takarak kombininizi tamamlayabilirsiniz. Ekru renkteki kadın takım elbiseleri ise ekru gömlek veya tişört ile kombinleyerek duru bir tarza sahip olabilirsiniz.

Yelekli Üçlü Takım Elbiseler ile Kombinler

Kadın takım elbise kombinleri arasında bulunan ve sıklıkla tercih edilen bir model de yelekli üçlü takım elbiseler oluyor. Birbirinden şık ve iddialı renklere sahip olan bu takım elbiseler, ofis ortamında şıklığınızı göstermenize yardımcı olacaktır. Üstelik bu takımları yalnızca işyerinde değil; gündelik yaşamda ve özel davetlerde de rahatlıkla kullanabileceksiniz.

Yeşil, bej, tarçın gibi renk seçeneklerine sahip olan yelekli üçlü takım elbiseler, konforu ve işlevselliği bir arada sunuyor. Hayatının her alanında zarif bir görünüm sergilemek isteyen kadınlar için oldukça iyi bir tercih olacaktır. Keza üçlü takımların kombini son derece kolaydır. Üzerine takacağınız beyaz veya ekru renk bir şal, klasik ayakkabı ve çanta ile kombininizi tamamlamanız mümkündür. Ekoseli üçlü takım elbiseleri kombinlemek için topuklu ayakkabı ve klasik bir çanta takmak yeterli olacaktır. 

Asil Renge ve Tasarıma Sahip Takım Elbiseler ile Kombin

İşyerinde hem profesyonel hem de klasik bir tarz elde etmek istersiniz. Bununla da kalmaz kombininizin gün boyunca rahat ettirmesi için de uygun tercihlerde bulunmaya çalışırsınız. Çünkü iş ortamı yoğun ve yorucu geçtiği için bir de kıyafetinizin rahatsızlık hissi yaşatmasını istemezsiniz. İşte bu nokta da astarsız ve hafif kumaşa sahip olan Zühre takımlarla kombin yapmanız gerekir. Siyah, kahverengi, gri, füme gibi renklere sahip olan bu takımlar hem konforlu hem de profesyonel alana uygundur. Üstelik bu ürünlerle kadın takım elbise kombinleri yapmak da çok kolaydır.

İş Yerinizde Şıklık Önerisi: Kadın Takım Elbise Kombinleri

ZÜHRE Kemer Detaylı Ekoseli Üçlü Kombin Takım TK-0911 ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

Zevkinize hitap eden rengi seçtikten sonra kombininiz neredeyse tamamlanmış demektir. Mesela siyah kadın takım elbise üzerine siyah çanta ve siyah topuklu ayakkabı tercih ettiğinizde asil bir görünüme ulaşabilirsiniz. Aynı şekilde, üzerine gri veya siyah şal, çanta ve klasik düz taban ayakkabıyla da ofis şıklığını elde edebilirsiniz. Tek renge ve zarif görünüme sahip olan bu takımlar ile yaptığınız kadın takım elbise kombinleri içinize çok sinecek.

Kadın Takım Elbise Kombinlerini Tamamlayıcı Unsurlar

Kadın takım elbise kombinleri ile her kadın ofiste şıklığı ve rahatlığı bir arada yaşamak ister. Ancak bu şıklık konusu yalnızca seçilen takım elbiseler ile gerçekleşmemelidir. Giyilen takım elbiseye uygun tamamlayıcı parçalar ile beraber kadın takım elbise kombinleri oluşturulmalıdır. İşyerleri başta olmak üzere özel davet veya gündelik yaşamda da bu tamamlayıcı unsurları tercih ederek mükemmel bir tarz yakalayabilirsiniz.

Kadınların sıklıkla tercih ettiği kadın takım elbiseleri ile şıklığa ulaşabilirsiniz. Bu tarz işyeri kıyafetlerinde tamamlayıcı parça olarak klasik bir ayakkabı ve orta boyutta bir çanta takarak kombininizi daha şık bir hale getirebilirsiniz. Klasik ofis tarzının en önemli bütünleyici unsuru ayakkabılar olarak karşımıza çıkar. Çalışan kişiler zevkine göre topuklu ayakkabı tercih edebileceği gibi; isterse klasik düz taban ayakkabılardan da giyilebilir.

Dar kesim pantolon veya kalem etek tercih edenler ise kombinini tamamlayacak renkli fular veya şal ile şık bir görünüm elde edebilir. Aynı şekilde bu kombinlerin altına ince topuklu ayakkabı giyilebileceği gibi klasik ayakkabı da giyilebilir. Kadınların en çok zorlandığı unsurlardan bir tanesi de çanta seçimidir. Çantalar ofis kıyafetine şıklık katarken hem de ofis eşyalarını toparlama konusunda çok iyidir. Kombininize uygun renkte takabileceğiniz farklı boyutlardaki çantalar ile hem şıklığı yakalayabilir hem de işlevselliğin rahatlığını sürebilirsiniz. Böylelikle iddialı kadın takım elbise kombinleri yapılmış olur, size de ofis ortamında hem şık hem de konforlu olmak yakışır.

Önceki yazımızı https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/renkli-kabanlar-ile-stilinizi-one-cikartin linkinden okuyabilirsiniz.

Etiketler: İş Yerinizde Şıklık Önerisi: Kadın Takım Elbise Kombinleri
Nisan 07, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR