Gri Kaban Kombinleri için 10 Fikir

Gri Kaban Kombinleri için 10 Fikir

Soğuk, kasvetli ve sakin kış aylarında sıcacık tutmakla kalmayıp, modunuzu da yükseltecek bir parça varsa, o hiç şüphesiz, gri kabandır! Kreatif düşünce ile tasarlanan gri kaban modelleri, yeni sezonda kış kombinlerini süslemek için fazla iddialı. Her tarzı süsleyecek, farklı bir seviyeye ulaştıracak bu kabanlar ile gardıroba saatlerce bakıp, ne giyeceğinize karar veremediğiniz kış ayları geride kalacak. Çünkü artık ne giyeceğinize gri kaban tasarımları karar verecek! 

Gri kaban modelleri birbirinden iddialı tasarım ve renk seçenekleri ile kombinleri süslemeye hazır. Sizin için farklı bir bakış açısıyla hazırlanan gri kaban kombini seçenekleri ile yepyeni bir kış stili yakalayabilirsiniz. Bizden aldığınız ilhamla kombinlerinize farklı dokunuş yaparak her ortamda stilinizden söz ettirebilirsiniz. Gelin şimdi birlikte, gri kaban kombinleri için 10 fikre göz atalım.

 

Gri Kaban Kombinleri için 10 Fikir

Kapüşonlu ve Kemer Detaylı Gri Kaban ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

 

Bayan Kaban Modeli Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kış mevsimi boyunca hem içimizi hem de kombinlerimizi ısıtan kabanlar, muhakkak her kadının dolabında bulunuyor. Siyah kaban, gri kaban, kahverengi kaban gibi vazgeçilmez renklerin yanı sıra, gri kaban modelleri stil sahibi her kadının dolabında yer alıyor. Bu kabanlar arasından doğru model seçilmediğinde ise, kombin yaparken zorlanılabiliyor. Peki, ideal kaşe kaban kombinleri oluşturmak için seçim yaparken nelere dikkat edilmeli?

- Kaban modelleri arasından tercihte bulunurken öncelikle kabanın boyunu göz önünde bulundurmalısınız. Midi, mini ve maxi olan kaban modellerinden boyunuza hitap edeni seçmelisiniz. 

- Hatlarının belli olmasını istemiyor ve modern bir görünüme sahip olmak istiyorsanız mutlaka tercihinizi oversize kabanlardan yana yapmalınız. 

- Ofis, özel gün gibi resmiyet gerektiren durumlarda kaban tercihiniz düz kesimden yana olmalıdır. 

- Kaban altına ne giyilir sorusuna sıklıkla yanıt arıyor ve zorluk çekiyorsanız, uzun boy kabanlardan tercih etmelisiniz. Bu kabanların içine her tarz kıyafet uyacağından size kolaylık sağlayacaktır. 

- Kaban rengine, dokusuna ve kumaşına karar verirken diğer parçalarınızı da düşünmelisiniz. Aklınızda bir kombin varsa ona hitap eden kaban modelini tercih etmelisiniz. 

10 Farklı Kaban Kombin Önerisi

Kış aylarının vazgeçilmez kaban renkleri arasında bulunan gri, yeni tasarımları ile kombinlere seviye atlatmakta kararlı! Midi, maxi ve mini boyları ile dikkat çeken modeller kuşaklı, düğmeli detayları ile dikkat çekiyor. Birbirinden eşsiz parçalarla bir araya getirildiğinde ise, kombinleri sıra dışı kılıyor. Peki nasıl? Sizler için hazırladığımız 10 farklı gri kaban kombini önerisi ile! 

Elbise ile Kombin Fikri

Sıcacık, konforlu ve şık… üç kelimenin çıkış noktası elbiseler oluyor. Dört mevsimde de dolaplardan eksik olmayan elbiseler, gri kaban kombini için harika bir seçenek! Bu noktada gri kabanı maxi veya orta boy tercih etmek elbisenin daha şık durmasını sağlayacaktır. Örneğin, toz pembe uzun elbise üzerine giyeceğiniz oversize orta boy gri kaban muhteşem bir tarza sahip olmanızı sağlar. Ekru şal, rose gold takı ve sneakers ayakkabı ile kombini bir atım öteye taşıyabilirsiniz. 

İkili Takımlar ile Oversize Kaban Uyumu 

Dört mevsimin vazgeçilmez parçası olan ikili takımlar, gri kaban kombini için de vazgeçilmez oluyor. Beyaz, ekru, füme, siyah, lacivert… söz konusu dört renkten hangisi cilt tonunuza ve zevkinize hitap ediyorsa mutlaka bir takıma sahip olmalısınız. Bu takım, triko olabileceği gibi üç iplikten oluşan bir modelde olabilir. 

Önerimiz füme ikili takım tercihinde bulunmanız! Yarım, balıkçı yaka oversize ikili takım üzerine sarı şal takmalısınız. Altına tabanı yüksek bot, üzerine ise gri kaban ve monogram baskılı çanta takmalısınız. 

Yeşil Parçalar ile Gri Kaban Alarmı!

Gri kabanların en iyi renk birlikteliği, hiç şüphesiz, yeşil parçalar ile olur! Sakinlik ve huzur hissi uyandıran bu ikili, pozitif imajıyla gri kaban kombini için birçok olasılık sunar. Öncelikle orta boy oversize gri kabanı dolabınıza eklemeli ve yeşil parçalara karar vermelisiniz. Yeşil parça şal veya eşarbınız olabileceği gibi çanta da olabilir. 

Buz mavisi bayan Jeanler, beyaz oversize tunik ve beyaz kalın taban spor ayakkabı giyebilirsiniz. Üzerine oversize gri kabanı, füme şal ve yeşil çanta tercihinde bulunarak kombini tamamlayabilirsiniz. Böylece hem iddialı hem de özgün bir gri kaban kombini oluşturmuş olursunuz. 

Deri parçaları Kaban ile Eşleştir 

Deri parçalar ile gri kaban kombini dozunuzu arttırmaya ne dersiniz? Siyah deri pantolon, siyah kuşaklı deri gömlek, siyah ipek şal ve siyah deri çanta tercihinde bulunmalısınız. Kuşağını bağlayarak modern bir görünüme kavuşturduğunuz gömleği, minimal takılar ile zenginleştirmelisiniz. Gri kabanı ise, omuzlarınıza alarak ortaya çıkarmalısınız. İşte bu kadar! 

Pembenin Neşesi ve Enerjisi ile Buluştur 

Şimdi gri kaban kombini ile mood yükseltme vakti! İster iş kombini ister arkadaşlarla buluşma kombini olsun, iç dünyanıza ışık saçacak seçenek gri ve pembe ikilisinden geliyor. Pembe bluz, gri salaş etek, ekru şal, ekru topuklu bot… söz konusu parçaların üzerine giyeceğiniz midi gri kaban ile eşsiz bir görünüme sahip olabilirsiniz. 

Beyaz Eşofman Takımı ve Gri Kaban Fikri 

Yürüyüşe, alışverişe, arkadaşlarla buluşmaya, kahve içmeye… aklınıza gelebilecek gündelik aktivitelere beyaz eşofman takımı ve gri kaban ikilisi yeter! Kapüşonlu beyaz takım üzerine oversize gri kaban kaban giymelisiniz. Altına beyaz spor ayakkabı, üzerine polarlı mavi atkı ve beyaz şal takarak kombini taçlandırmalısınız. Bu sayede hem modern hem de konforlu bir gri kaban kombini yaparak enerjinizi yükseltmiş olursunuz! 

Ofis Şıklığı için Gri Kaban

Zamanınızın büyük bir bölümünü geçirdiğiniz ofisler için gri kaban kombini vermezsek olmaz! Hem standartlara uyup hem de stilinizden ödün vermemeniz adına gri kabanı oversize tercih etmelisiniz. İçine beyaz bayan gömlekler arasından seçim yapmalı ve siyah havuç paça pantolon giymelisiniz. Füme şal, siyah casual ayakkabı ve monogram çanta ile gri kaban kombinini tamamlamalısınız. 

 

Ofis Şıklığı için Gri Kaban

Kürk Yaka Cep Detaylı Gri Kaşe Kaban ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

 

Etek, Bluz ve Gri Kaban Üçlüsü! 

Konforu, zarafeti ve şıklığı ile dikkat çeken etekleri hem bluz hem de gri kaban ile bir araya getirerek tarzınıza yeni bir dokunuş yapmayı yeğliyoruz. Bunun için dolabınızda mutlaka pileli eteğe ve hafif salaş bir kazağa yer vermelisiniz. Üzerine ise, düz kesim gri kaban alarak kombin için kollarınızı sıvamalısınız! Örneğin, siyah pileli etek, füme salaş bluz ve toz pembe şal tercihinde bulunabilirsiniz. Üzerine açık gri kaban giyerek kombinin dozunu arttırabilirsiniz. 

Siyah ve Beyaz Parçalar ile Modern Dokunuş

Gri kaban kombini dozunu arttırmak ve klasik dokunuşlar yapmak isterseniz, siyah beyaz parçaları tercih etmelisiniz. Örneğin, siyah deri pantolon, oversize beyaz gömlek üzerine düğmeli gri kaban giyebilirsiniz. Siyah deri çanta ve siyah ipek şal kullanarak bayan gri kaban kombini son derece şık bir duruma getirebilirsiniz. 

Denim Parçalar ile Gri Kaban Uyumu

Gri kaban kombini, denim parçalar olmadan olmaz diyerek size şahane kombin önerisi sunuyoruz. Buz. Mavisi Jean, yeşil triko kazak ve beyaz spor ayakkabı üzerine oversize kesim gri uzun kaban giymelisiniz. Ekru şal, gold kolye ve künye ile kombine bir seviye daha atlatarak her ortamda tarzınızdan söz ettirmelisiniz. 

Önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/kis-dugunu-kombinleri linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: Gri Kaban Kombinleri için 10 Fikir
Ocak 09, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR