Giyim Tarzınız Karakterinizin Yansıması mıdır?

Giyim Tarzınız Karakterinizin Yansıması mıdır?

Her kadının giyim tarzı birbirinden farklı estetik görünümlere sahiptir. Bu durumda zevkler ve tarzlar etkili olsa da karakter de son derece etkilidir. Çünkü farkında olmasanız bile ne giydiğiniz karakteriniz ile doğru orantılıdır. Hangi karaktere sahip olursanız olun karakterinize özgü bir giyim tarzınızın olduğu doğrudur. O sebeple giydiğiniz kıyafet ve yaptığınız kombin, kim olduğunuz hakkında mesajlar verir. 

Giyim tarzımız, sahip olduğumuz mizacın da doğal bir yansımasıdır. Aynı zamanda beden dilimizin ve duruşumuzun da güçlü bir ifade aracıdır. Sıra dışı, özgür, iddialı, ağır, mükemmeliyetçi, girişken, başarı odaklı, sessiz ve sakin gibi daha pek çok karakter vardır. Bahsi geçen karakterlerden hangisine sahip olursanız olun karakterinizin tarzını yansıtıyorsunuzdur. Peki, giyim tarzınız hangi karakterin yansımasıdır?

Sıra Dışı ve Özgür Karakterler

Sıra dışı ve özgür bir mizaca sahip olan insanlar, seçtikleri kıyafetler ve yaptıkları kombinler ile karakterlerini çok rahat bir şekilde belli ederler. Özgür ruhlarını her şekilde yansıtan bu hanımlar, görünümlerinin de eşsiz olmasını isterler. Seçtikleri kıyafetler nadide veya özel tasarım olabilir. Ayrıca kendi imajlarını oluşturacak şekilde, genelde yapacakları kombinlere eklemelerde bulunurlar. Takı, broş, fular ve arma gibi daha pek çok aksesuarı kullanarak seçimlerini nadide bir parça görünümüne ulaştırırlar. 

Giyim tarzınız, karakterinizi muhteşem bir şekilde yansıtır. Özellikle sıra dışı ve özgür karaktere sahip olan insanlarda bu durum fazlasıyla hissedilir. Daha çok otantik kıyafetlerle görülen bu insanlar, özgün tarzları ile çevreye de ilham olurlar. Ayrıca günümüzde moda olan ve herkeste olan parçalardan olabildiğince uzak dururlar. Sitemizi ziyaret ederek karakterinizi yansıtan en nadide ve sıra dışı parçalara ulaşabilirsiniz. 

İddialı ve Ağır Karakterler

İddialı ve ağır karaktere sahip olan hanımların giyim tarzını ilk görüşte anlayabilirsiniz. Genellikle en ihtişamlı ve ağır giyinen karakterler olup her ortamda dikkat çekmeyi başarırlar. Üstelik yalnızca özel günlerde değil, gündelik yaşamda ve ofis hayatında da çarpıcı kıyafetleri ile dikkat çekerler. En nadide ve eşsiz parçaları seçmeye özen gösterip detaylara önem verirler. Taş, pul payet, boncuk ve sim gibi canlı ve parlak görünümleri olan parçaları tercih ederler. 

Giyim Tarzınız Karakterinizin Yansıması Mıdır?

ZÜHRE Puantiye Desenli Siyah/Ekru Alt Üst Takım ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

Giyim tarzınız karakterinizi yansıtmak da olup bu iddialı ve ağır karakterler de dışarıdan sıklıkla fark edilir. Bu karaktere sahip olan hanımların giyim tarzında kullandığı renkler arasında kırmızı, siyah, bordo, deri ve leopar yer alır. Elbise, tulum, ceket pantolon ve ceket etek gibi parçaları sıklıkla tercih ederler. Gündelik yaşamlarında dahi ağır ve iddialı kıyafetler ile kombin oluştururlar. Eğer siz de bu karaktere sahipseniz tarzınıza uygun kıyafetleri sitemizden bulabilirsiniz. 

Mükemmeliyetçi Karakterler

Mükemmeliyetçi karaktere sahip olan hanımlar, seçimleri konusunda titiz ve hassas davranırlar. Kolay kolay seçim yapamadıkları gibi popüler olan giyim tarzını da benimsemezler. Girdikleri her ortamda özenli görünümleri ile dikkatleri üzerlerine çekmeyi başarırlar. Gündelik yaşamda, özel günlerde ve ofis yaşamında kendilerine has ciddi kıyafetleri ile dikkat çekerler. 

Gösterişten uzak ve düz renkleri benimseyen mükemmeliyetçi hanımlar düz, abartısız, salaş ve dökümlü kıyafetleri giyerler. Kimi zaman da düz kesim elbise, takım elbise ve gömlek pantolon kombinleri ile dikkat çekerler. Bu sayede giyim tarzınızın karakterinizi yansıttığı bir kez daha anlaşılmış olur. 

Uyumlu ve Rahat Karakterler 

Uyumlu ve rahat karaktere sahip olan insanlar için konfor oldukça önemli bir kriterdir. İçerisinde kendilerini rahat hissetmedikleri hiçbir kıyafeti imaj uğruna giymezler. Giyim tarzlarında sadeliğe, salaşlığa ve koyu renklere sıklıkla rastlanır. Genelde dikkat çekmeyi ve iddialı görünmeyi sevmeseler de salaş görünümleri ile ortamda fark yaratmayı başarırlar. 

Rahat ve uyumlu karakterdeki bu kişiler kapüşonlu, fermuarlı, yazılı, şekilli ve desenli kıyafetler tercih ederler. Hatta kimi zaman komik yazılı ve şekilli tişörtler ile özgün bir tarz da oluştururlar. Ancak bu tarz giyinmeyi kısa zaman sonra bırakabilirler. Yani tarzları çok değişken olup rahatlık ve konfor sunan yeni kıyafetlere yönelebilirler.

Her ne kadar iddiadan uzak tarzda olsalar da küçük detaylar ile kombinlerine renk katmayı severler. Bahsi geçen tarza sahip olan kadınlar ikili takımlar, elbiseler, tunik pantolonlar ve gömlek ile pantolon kombinleriyle konforlu bir tarz oluşturabilirler. 

Sevimli ve Girişken Karakterler

Giyim tarzınızın karakterinizi yansıttığını göz önünde bulundurursak sevimli ve girişken mizaçtaki insanlar da dikkat çeker. Bu karakterdeki kadınların giyim tarzı, iç dünyalarının dışa yansıması olarak çiçekli, desenli ve pastel renklerden oluşur. Keza sevimli ve dikkat çekici aksesuarlar da takarak oldukça özgün görünürler. 

Giyim Tarzınız Karakterinizin Yansıması mıdır?

ZÜHRE Fiyonk Detaylı Desenli Kırmızı Uzun Elbise E-0298 ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

Renkli takılar, sevimli çantalar, renkli saatler, gözlükler, şal ve eşarplar bu karaktere sahip olan hanımların vazgeçilmez parçaları arasında yer alır. Pembe ve tonları, bu karakterdeki kişilerin sıklıkla kullandıkları renkler olup mor, lila, yeşil ve turuncu gibi iddialı renkleri de tercih etmekten kaçınmazlar. Uçuş uçuş elbiseler, eşsiz tasarımdaki ikili takımlar ve renkli tunikler onların vazgeçilmez parçaları arasında yer alır. Giyim tarzınızın karakterinizi yansıtması için gerekli olan parçalara sitemizden ulaşabilirsiniz. 

Dikkatlerden Uzak ve Yalın Karakterler

Serbest giyim tarzını benimseyen mizaçlar arasında yalın ve dikkatlerden uzak karakterler yer alır. Bu tarz kadınlar, kıyafet ve kombin işlerini en az düşünen insanlardır. Minimalist bir yaşam tarzını benimsedikleri için kombinlerinde de sade ve en az maliyetli olan kıyafetleri tercih ederler. Gömlek, tunik, tişört, ceket ve pantolon gibi parçalar onların esas kombinlerini oluşturur. 

Gündelik yaşam, özel gün ve ofis hayatı fark etmeksizin her daim sade kombinler ile dikkat çekerler. Bir başka deyişle her zaman aynı tarz kombinler ile görülürler. Bu karakterdeki insanların zihinsel dünyaları oldukça kalabalık olduğu için imaja çok fazla enerjileri yoktur. Ancak kendilerine has tarzları ile her ortamda dikkat çekmeyi başarırlar. Giyim tarzınızın karakterinizi yansıtması için Zühre’yi ziyaret edebilir, bu eşsiz parçalara sahip olabilirsiniz. 

Özgün Karakterler 

Giyim tarzınız, karakterinizin yansıması olarak çevreye pek çok mesaj verir. Sıra dışı ve eşsiz parçaları seçen özgün karakterler, kombinleri ile çevreye ilham olurlar. Oversize kesim ve salaş kıyafetler, bu karakterdeki kişilerin olmazsa olmazları arasında yer alır. Buradan konfora ve rahatlığa önem verdikleri de anlaşılabilir. Yani bu tarzda bir insansanız giyim tarzınız, özgün karakterinizi fazlasıyla ele verir. 

Uçuş uçuş elbiseler, tek parça konforu ve rahatlığı sunan tulumlar, spor şık ikili takımlar ve gömlek pantolon gibi parçalar, özgün bir tarza sahip olan kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alır. Yürüyüşe ya da alışverişe çıkarken, pikniğe giderken ve nişan, düğün veya söz gibi özel organizasyonlara katılırken sıra dışı tarzları ile dikkat çekerler. Bahsi geçen parçalar ile kombin oluşturarak ortamın tarzından ve kombininden ayrılırlar. Özgün giyim tarzınızın karakterinizi yansıtması için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 

Zühre her sezonda olduğu gibi yeni sezonda da birbirinden şık, iddialı ve eşsiz parçalar ile dikkat çeker. Bu parçalar her tarza ve zevke hitap ettiği gibi her karaktere de hitap etmeyi başarır. Siz de giyim tarzınızın karakterinizi yansıtmasını istiyorsanız Zühre’yi ziyaret edebilirsiniz. 

Önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/vintage-giyim-tarzi-ile-dolabinizi-cesitlendirin linkinden ulaşabilirsiniz.

Labels: Giyim Tarzınız Karakterinizin Yansıması mıdır?
Eylül 16, 2022
Return to List
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR