E-Ticarete Zühre Yorumu Geliyor

E-Ticarete Zühre Yorumu Geliyor

Muhafazakâr modada cesur çizgileri ile kadınların beğenilen markası Zühre, e-ticaretteki yerini alıyor. Rakiplerinden 750 farklı model alternatifiyle ve güçlü çizgileriyle ayırılıyor.

Muhafazakâr moda şimdi Zühre farkıyla e-ticarette

Muhafazakâr moda denildiğinde akla ilk gelen, çizgileriyle farklılığını ortaya koyan Zühre, geleneksel satış metotlarını ve güçlü ürün gamını e-ticarete taşıyor. Yeni nesil modanın öncüsü Zühre, özel koleksiyonlarından oluşan 750 parçalık muhteşem modellerini dijital dünyaya açıyor.

Renk renk modeller ile modanın kalbi Zühre koleksiyonlarında

Zühre denildiğinde akla ilk gelen kaliteli kumaşlar ve renkler… Modellerinde tercih ettiği kaliteli kumaşları ile yıllara meydan okuyan renkleri birleştiren Zühre,  derin moda anlayışını dijitale taşıyor. E-ticarete adım atan Zühre ile moda her an yanı başınızda. Teknolojik alt yapısının Ar-Ge süreçlerini Nisan ayında tamamlayan Zühre şimdi dopdolu bir koleksiyonla dijital kadınlara hitap etmeye hazır. Asil siyahtan, güneş sarılarına, keskin kırmızıdan natürel tonlara kadar pek çok renk ile modanın kalbi şimdi zuhre.com.tr’de…

Farklı desen ve modeller ile modanın ritmi Zühre’de

Zühre koleksiyonlarında pek çok modeli bulmak mümkün. Her tarza hitap eden trençkotlar, gündüzden geceye şık abiye elbiseler, giy-çık rahat kesim tunik pantolon takımlar, soğuktan koruyan kabanlar, yazın ferahlatıcı ketenler, bahara özel niş şifon bluzlar, denim on denim modasına yön verecek denim modeller, her stili tamamlayan eşarp ve çantalar ile modanın ritmi Zühre’den…

Modaya dair her şey şimdi Zühre online’da

Zühre alışılagelmiş moda kalıplarını online hizmete sunuyor. Kısa sürede tüm koleksiyona zuhre.com.tr’den ulaşabilecek moda severler, yeni ve zamansız tüm modellere bir tıkla sahip olabiliyor. Muhafazakar modaya getirdiği yenilikçi ve cesur bakış açısıyla her kesimden kadının beğenisini toplayan Zühre, dijital dünyaya efektif bir giriş yapıyor.

Detaylarda gizli moda zuhre.com.tr’de

Alışılagelmiş moda kalıplarını yeni sezon koleksiyonu ile yıkan Zühre, klasik modelleri fütürist kesimlerle yorumluyor. Asimetrik kesimlerden bombeli kollara, taş pul ve payetten şifonlara kadar pek çok tarzda model sunan Zühre, göründüğü gibi olmak isteyen her kadının tarzına özel ürün ile hitap ediyor. İster uzun ister midi boy her modeli rahat kesim ve kaliteli kumaş ile harmanlayan Zühre, zamansız stilin vazgeçilmezi oluyor.

Bir önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/kadinlarin-stil-isiltisi-zuhre-abiye-koleksiyonunda linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: e-ticaret-zühre
Mayıs 10, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı