Deri Kıyafet Kombinleri için 6 Farklı Fikir

Deri Kıyafet Kombinleri için 6 Farklı Fikir

Deri kıyafetler her dönemde kombinleri süsleyen harika parçalar arasında yer alır. Özellikle sonbahar ve kış aylarında sezona damgasını vurur. Klasik ve çok yönlü olan bu parçalar sadece dış giyim ürünlerinde değil; pantolon, etek, tunik, elbise, çanta ve daha pek çok kıyafette tercih edilir.  

Deri kıyafet kombinleri ise hem özel günlere hem gündelik yaşama hem de ofis şıklığına hitap eder. Hayatının her alanında ve her döneminde konforlu bir şıklık elde etmek isteyenler, derinin gücünden yararlanır. Çünkü deri parçalar eşsiz ve ihtişamlı görünümüyle kişinin tarzına tarz katmasına olanak sağlar.  

Deri kıyafetlerden her tarza ve her zevke uygun parçalar seçilerek sıra dışı görünüme kavuşulabilir. Zühre yeni sezonda birbirinden iddialı ve özgün tasarımlarda deri kıyafetler sunar. Her tarza ve beklentiye hitap edebilecek bu parçalar incelenerek, göz alıcı tarza sahip olunabilir. 

Deri Kıyafet Nasıl Kombinlenir? 

Deri kıyafet kombinleri her alana ve her organizasyona uyum sağlayabilecek çeşitliliğe sahiptir. Özel günlere, gündelik yaşama ve ofis şıklığına uygun deri kıyafet kombinleri oluşturulabilir. İsteyenler deri parçalar ile klasik kombinler oluşturabilirken; dileyenler spor ve modern kombinlerde elde edebilir. Günümüzde deri parçaların tasarımı kadar kullanım alanı da fazladır. Pantolon, gömlek, ceket, elbise, trençkot, etek gibi seçeneklerde deri parça bulunabilir. Bu da her alana ve organizasyona uygun kombin oluşturulmasına olanak sağlar.  

  1. Deri Kıyafetler ile Klasik Kombin  

Deri kıyafetler ile klasik kombin oluşturmak isteyenler ceket, trençkot ve elbise ile kombin yapabilir. İnce ve asil bir elbisenin üzerine deri trençkot giyilerek kombin tamamlanabilir. Aynı şekilde siyah ve kahve tonlarındaki deri elbiseler, klasik kombinler için muhteşem seçeneklerdir. Üzerine ipek eşarp, ince topuklu ayakkabı ve mini çanta takıldığında oldukça tarz bir görünüm elde edilebilir.  

Leopar Desenli Bej Trençkot

ZÜHRE Leopar Desenli Bej Trençkot ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

  1. Deri Kıyafetler ile Spor Kombin  

Deri kıyafet kombinleri spor veya modern bir şekilde de yapılabilir. Deri pantolon üzerine ceket, gömlek, tunik ve bluz harika olur. Mesela, siyah deri pantolon üzerine siyah body giyilebilir. Üzerine oversize kesim deri ceket tercih edilerek son derece modern bir görünüm elde edilebilir.  

  1. Deri Elbise ile Kombin  

Deri kıyafet kombinleri ister sade ister klasik olsun, son derece farklı bir tarza sahip olunacağı kesindir. Üstelik bu parça elbise ise zahmetsiz bir şıklığa kavuşmakta mümkün olur. Deri elbise kombinlenirken aynı dokuda çanta ve ayakkabı giymeye özen gösterilmelidir. Kombini zenginleştirmek için taşlı veya zincirli çantalardan tercih edilebilir.  

Deri elbise bej veya kahverengi tonlarında da tercih edilebilir. Özellikle sonbahar ve kış aylarında bu renklerle ton sür ton uyum yakalanabilir. Şal, eşarp, çanta ve ayakkabı yakın tonlarda giyilerek son derece modern bir görünüm elde edilebilir.  

  1. Deri Pantolon ile Kombin  

Deri pantolonlar ile kombin yapmak son derece kolaydır. İş yemeği, toplantı vb. resmi ortamlar için deri kıyafet kombinleri yapılacaksa daha klasik olmak gerekir. Bunun için deri pantolon üzerine deri ceket tercih edilebilir. İçine bluz, tunik veya gömlek giyildiğinde ortaya muhteşem bir kombin çıkar.  

Daha eğlenceli ancak şıklık gerektiren ortamlar için bej deri pantolonların modernliğinden yararlanılabilir. Üzerine bej, kahve ve kahverengi tonlarında bir gömlek tercih edilebilir. İnce topuklu ayakkabı, zincirli çanta ve gömlek renginde bir şal kombini tamamlayacaktır.  

İspanyol paça deri pantolonlar son derece şık ve farklı görünümün sembolü olabilir. İster spor ister klasik kombin oluşturmak isteyin, İspanyol paça pantolonlar size uyum sağlayacaktır. Deri pantolonlar ile kombin yapılırken renkli ve gösterişli parçalarda tercih edilebilir. Bej pantolon üzerine pembe, ekru, beyaz, kahverengi, vizon, haki, çağla yeşili gibi renklerde tunik giyilebilir.  

  1. Deri Ceket ile Kombin  

Deri ceketler ile kombin hem spor hem de klasik bir şekilde oluşturulabilir. Asil bir görünüm elde etmek için siyah deri ceketin içine siyah body ve siyah pantolon giyilebilir. Örneğin, siyah gömlek, siyah babet ve siyah havuç paça pantolon klasik kombin için harika bir seçenektir. Bu kombini zenginleştirmek için takı ve çantaların gücünden de yararlanılabilir.  

Deri ceketlerin içine mini veya maksi boyda tasarlanan elbiselerden de giyilebilir. Örneğin, kahverengi deri ceketin içerisine bej, ekru veya toprak tonlarında uzun bir elbise tercih edilebilir. Aynı şekilde siyah elbisenin içerisine siyah sade tasarıma sahip olan elbiselerden giyilebilir. Bu sayede deri kıyafet kombinleri ile hem şık hem de konforlu bir görünüm elde edilir.  

  1. Her Alana Uygun Deri Kıyafet Kombini  

Deri parçalar arasında bulunan gömlek, pantolon, elbise, ceket ve etekler her alana uyum sağlayacak joker parçalardır. Bu sebeple ister özel gün ister gündelik yaşam istenirse de ofis şıklığı için deri parçalardan yararlanılabilir. Gömlek, ceket ve elbiseler ofis hayatında şıklık yaratmak isteyenler için harika seçeneklerdir. Aynı şekilde gündelik yaşam için pantolon ve etekler çeşitli parçalar ile bir araya getirilebilir.  

Yüksek Bel Bol Paça Jean

ZÜHRE Yüksek Bel Bol Paça Mavi Jean Pantolon ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

Deri Elbise Ne Zaman Giyilir? 

Deri elbise modelleri başta özel günler olmak üzere, gündelik yaşam ve ofis şıklığında giyilebilecek harika bir seçenektir. Asil ve ihtişamlı görünümün simgesi olan deri elbiseler ile her alanda farklı bir tarz elde edilebilir. Düğün, nişan, nikah, doğum günü, mezuniyet, toplantı, özel yemek gibi daha pek çok alana deri elbise giyilebilir.  

Klasik kombin oluşturmak için siyahın asaletinden ve zarafetinden yararlanılabilir. Bilek ve maksi boy gibi çeşitli boylarda üretilen elbiselerin üzerine ipek eşarp veya ipek şal takılabilir. Minimal desenli takı, saat ve zincirli çanta ile kombin zenginleştirilebilir.  

Deri Pantolonun Üzerine Ne Giyilir? 

Deri pantolon, kombinlerinde şıklık ve zarafet arayan insanların ilk tercihleri arasında yer alır. Özellikle sonbahar ve kış aylarında tarzından ödün vermeden kombin oluşturmak isteyenler için harika parçalardır. Siyah başta olmak üzere bej, taba, siyah, kahverengi gibi daha pek çok renk seçeneğinde deri pantolon bulunur.  

Deri kıyafet kombinleri arasında en sık tercih edilen deri pantolonlar, her fizik yapısına hitap edebilecek çeşitliliğe sahiptir. Dar, bol, havuç paça ve İspanyol paça gibi daha pek çok kesime sahiptir. Ayrıca yırtmaçlı, fermuar ve cep detaylı tasarımlarını da içerir. Bu yönüyle deri pantolonlar her fizik yapısına hitap eder.  

Deri pantolon kombinleri de çok kolaydır. Üzerine ne giyeceğim derdine düşen kadınlar, fiziğine ve ten rengine uygun pantolon seçimi yaptıktan sonra kombini kolayca oluşturabilir. Siyah deri pantolon üzerine ister deri bir gömlek ister normal kumaşta gömlek tercih edebilirler. Bu noktada gidilecek yerin veya yapılan organizasyonun türü de önem arz eder.  

Deri Ceket İçine Ne Giyilir? 

Sonbahar ve kış aylarının kurtarıcı parçası olan deri ceket, son derece trend bir parçadır. Havaların sıcak ve soğuk arası olduğu günlerde ister omuza atılarak ister giyilerek tercih edilebilir. Deri kıyafet kombinleri süsleyen deri ceket, siyah başta olmak üzere bej, beyaz, kahverengi ve tonlarında üretilir. Ayrıca oversize, düz, uzun ve kısa boylarda olmak üzere pek çok kesimde tasarlanır.  

Deri kıyafet kombinleri yapılırken sade ve mat görünümlü parçaların tercih edilmesi gerekir. Çünkü deri ceket son derece dikkat çekici ve gösterişli bir parçadır. Diğer kıyafetlerinde iddialı seçilmesi abartı bir görünümün ortaya çıkmasına neden olur. Bu sebeple içerisine bluz, body, gömlek ve sweatshirt gibi sade ama şık parçalar tercih edilebilir.

Önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/dolabinizda-yaz-modasinin-stil-ipuclarina-yer-acin linkinden ulaşabilirsiniz.  

Etiketler: Deri Kıyafet Kombinleri için 6 Farklı Fikir
Temmuz 07, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR