Dolabınızda Yaz Modasının Stil İpuçlarına Yer Açın

Dolabınızda Yaz Modasının Stil İpuçlarına Yer Açın

En sevdiğimiz havaların gelmesi ve sıcakların artmasıyla beraber yaz modası da yön değiştirdi. Dolaplarımızı değişen modaya uygun olabilecek kıyafetler ile doldurmanın zamanı geldi. Uzun bir kış dönemini geride bırakırken cıvıl cıvıl renkler ve konforlu kıyafetler giyeceğimiz dönemde yaz modasının ne olduğu merak konusu oldu. Peki, yaz sezonunun modası nedir? Hangi parçalar ile hem tarzımıza uygun hem de modaya uygun giyinebiliriz? Sizler için yaz modasının stil ipuçları sıralıyoruz…  

Zühre, 2022 yaz modasında tiril tiril takımlardan renkli gömleklere, ince elbiselerden kimonolara kadar pek çok tarz skalası sunuyor. Her tarza ve her zevke hitap eden bu parçalar hem konfor sağlayacak hem de tarzınıza tarz katacaktır. Zamansız parçaların zarafeti, beyazın saflığı, nude tonların modernliği ve daha niceleri ile yaza damga vurmanın tam zamanı!

Canlı Renklerle İlgi Çekici Stiller  

Yaz modasının stil ipuçları konusunda ilk sırada canlı renkler yer alıyor. Elbiselerden kimonolara, ikili takımlardan eteklere, pantolonlardan şallara kadar pek çok kıyafette canlı renkleri kullanmaya özen göstermelisiniz. Canlı renkler hem modaya uygun giyinmenizi sağlar hem de gününüze enerji katar. Bu sayede gün içerisinde fiziksel ve mental olarak muhteşem hissedersiniz.   

Bu yaz capcanlı renkleri özgür bir şekilde kullanmaktan hiç çekinmemelisiniz. Özellikle renkli gömlekler yaz modasının vazgeçilmez parçaları arasındadır. Tişört, bralet, crop üzerine renkli gömleklerden giyerek tarzınıza tarz katabilirsiniz. Aynı şekilde üzerine renkli kimono giyerek de iddialı bir stile kavuşabilirsiniz.  

Renkli takımlar hem tunik pantolon hem kimono pantolon hem de gömlek pantolon şeklinde satışa sunuluyor. Oldukça iddialı görünüme sahip olan bu takımlar yaz modasının stil ipuçları arasında yer alıyor. Açık ayakkabı, zincirli çanta ve minimal takılar ile renkli kombinlerinizi daha da zenginleştirebilirsiniz.  

Fiyonk Yaka Siyah İkili Takım

Fiyonk Yaka Siyah/Zümrüt İç Dış İkili Takım ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

Uçuş Uçuş Elbiseler ile Modern Stiller  

Uçuş uçuş elbiseler yaz aylarının vazgeçilmez parçasını oluşturuyor. Yaz modasının stil ipuçları arasında bulunan elbiseler ile bu yaz tüm bakışları üzerinize çekebilirsiniz. Muslin kumaş ve ketenden üretilen elbiseler oldukça iddialı tasarıma sahiptir. Bahsi geçen kumaşların yanı sıra yaz akşamları için saten kumaşlarda oldukça revaçta.  

Yaz modasının stil ipuçları arasında canlı turuncu, ekru, sarı, okyanus mavisi ve kahve tonları yer alıyor. Bu noktada elbisenin modelini fiziğinize ve boyunuza uygun seçtikten sonra bahsi geçen renkleri öncelik haline getirmelisiniz. Ekru renkte seçeceğiniz bir elbiseyi okyanus mavisi veya sarı tonlarında parçalar ile eşleştirebilirsiniz.  

Canlı turuncu elbiseyi ister yakın tonlarda parçalarla isterseniz zıt renklerle kombinleyerek farklı bir stile sahip olabilirsiniz. Örneğin, turuncu elbiseyi aynı tonda bir şal ile kombinleyerek çok canlı bir görünüm elde edebilirsiniz. Üzerine beyaz, ekru veya mavi de yapabilirsiniz.  

Çiçek Desenli Uzun Elbise

Çiçek Desenli Siyah/Yeşil Uzun Elbise ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kimonolar ile Tarzınızı Konuşturun  

Yaz modasının renklerini en güzel şekilde taşıyan kimonolar, yaz modasının stil ipuçları arasında yer alıyor. Birbirinden ilgi çekici tasarımlara, renklere ve desenlere sahip olan kimono modelleri her tarza hitap etmeyi başarıyor.  Üstelik kimonolar bu sezonda takım olarak daha çok dikkat çekiyor. Hem uzun hem de kısa olan modeller giyenlere çok yakışıyor.  

Keten, muslin kumaş veya pamuk kumaştan elde edilen kimonolar ile üstün konforu da elde edebilirsiniz. Son derece rahat ve nefes alan kumaşlar, salaş tasarımları ile ekstra rahatlık sağlıyor. Bu durum ise hem modaya uygun giyinmenize hem de konforlu olmanıza yardımcı oluyor. Turuncu, yeşil, sarı, lila, mavi gibi renklerin revaçta olduğu sezonda sizde eşsiz kombinlere imza atabilirsiniz.  

Yaz Modasının En İddialı Parçası: Renkli Takımlar  

Yaz modasının stil ipuçları arasında renkli takımlarda yer alıyor. İki veya üç parça halinde tasarlanan takımlarla trend bir tarz yakalamak çok kolay. Birbirinden iddialı renklere, desenlere ve tasarımlara sahip olan takımlar ile zahmetsiz bir şekilde iyi görünmeyi başarabilirsiniz. Üstelik takımlar hem önü açık hem kapalı hem de gömlek şeklinde üretiliyor. Yani her tarza ve her zevke hitap etmeyi başarıyor.  

Yaz modasının stil ipuçları arasındaki renkler duruşumuzu, enerjimizi ve hatta karakterimizi yansıtacak tarzdadır. Bu yazında en ses getirecek tarzları arasında muhteşem renklerle buluşan takımlar yer alıyor. Renkli takımları sahile, ofise veya özel günlere giyerek muhteşem bir tarza imza atabilirsiniz. Özellikle çağla yeşili, fuşya, pembe, ekru, turuncu gibi renk çeşitlerinde takımlar seçerek dolabını renklendirebilirsiniz.  

Takımların kombin edilmesi de son derece kolaydır. Tek renk veya desenli seçebileceğiniz takımlara uygun bir çanta ve ayakkabı aldığınızda kombininiz tamamlanacaktır. Mesela, tek renk seçeceğiniz bir takımın üzerine aynı tonlarda şal, çanta ve ayakkabı seçerek ton sür ton uyum yakalayabilirsiniz.  

Yaz Salaşlığı Arayanlara Gömlekler  

Yaz modasının en iddialı parçaları arasında gömleklerde yer alıyor. Turuncu, sarı, yeşil, pembe, mavi, beyaz, ekru, bej gibi renkler başta olmak üzere daha pek çok seçenek vardır. Gömlekleri hem etekler hem de pantolonlarla kombinleyerek eşsiz görünüme kavuşabilirsiniz. Muslin kumaş, keten ve pamuk kumaştan elde edilen gömlekler son derece konforludur. Dolayısıyla yaz modasına uygun üretilen bir parçadır.  

Keten pantolonların üzerine renkli veya desenli oversize gömlekleri tercih edebilirsiniz. Altına hasır sandalet veya terlik giyerek kombini tamamlayabilirsiniz. Beyaz, ekru ve açık bej renginden oluşan pantolonlar gömleklerle kombinlenmek için çok uygun parçalardır. İçerisine ister kısa ister uzun bir tunik giyerek kombini tamamlayabilirsiniz.  

Yaz modasının stil ipuçları arasında bulunan gömleklere dolabınızda yer vererek üstün konfora ve tarza sahip olmalısınız. Gömlekler hem maksi boy hem de kısa boyda üretildiği için her bedene ve boya uyum sağlayabiliyor. Sizde boyunuzu, bedeninizi ve cilt tonunuzu göz önünde bulundurarak dolabınızda gömleklere yer verebilirsiniz.  

Tiril Tiril Pantolonlarla Konforlu Yaz Kıyafetleri  

Yaz modasının stil ipuçları arasında bulunan keten pantolonlar en konforlu ve en kullanışlı parça olarak karşımıza çıkıyor. Kavurucu sıcaklarda Jeanlarla rahatsız olmak istemiyorsanız tiril tiril kumaştaki pantolonlara yönelebilirsiniz. Dar paça, boru paça, havuç paça ve İspanyol paça gibi seçeneklere ayrılan pantolonlar oldukça tarzdır.  

Keten pantolonların üzerine gömlek, tunik veya kimono tercih edebilirsiniz. Beyaz, ekru, açık ve koyu bej en çok tercih edilen renkler arasında bulunuyor. Bu parçaların üzerine her renk ve her tarzdaki kıyafetler uyum sağlıyor. Örneğin beyaz veya ekru renkte tercih edeceğiniz pantolonun üzerine renkli bir kimono tercih edebilirsiniz. Altına sandalet veya terlik, spor bir çanta ve pamuklu şal takarak kombini tamamlayabilirsiniz.  

Hem Konforlu Hem de Kullanışlı Şallar  

Yaz modasının stil ipuçları arasında pamuklu, ince keten ve kendinden desenli şallar bulunuyor. Kavurucu sıcaklarda hem konfor sağlaması hem de estetik görünüm katması için harika seçeneklerdir. Üstelik şallar klasik ve spor tarza hitap etmeyi başarıyor.  

Tiril tiril elbiselerin üzerine aynı konfor ve kumaşta üretilen şallardan tercih edebilirsiniz. Aynı şekilde tunik, gömlek ve kimonoların üzerine de renkli şallardan takarak şık olabilirsiniz. Turuncu, sarı, yeşil, pembe, benetton yeşili, fuşya gibi renklerin ön plana çıktığı sezonda kıyafetlerinize uygun olanları seçebilirsiniz.

Önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/birbirinden-farkli-tunik-pantolon-kombinleri linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: Dolabınızda Yaz Modasının Stil İpuçlarına Yer Açın
Haziran 27, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR