Burçlara Göre Moda Hakkında Her Şey

Burçlara Göre Moda Hakkında Her Şey

Koçtan balığa, kovadan teraziye kadar her burcun kendine yakıştırdığı bir renk ve tarz mevcuttur. Henüz tarzını oturtamamış insanlar için burçlara göre moda konusu bir kılavuz görevi görebilir. Bu noktada kişiler, burçlara göre giysilere bakarak dolaplarını gözden geçirebilir. Burçlar ve kıyafetleri konusunu ele aldığımız bu yazıyı okuyarak siz de benliğinize en çok yakışacak olan stili öğrenebilirsiniz.

Burçlara Göre Moda Hakkında Her Şey

Yukarıdaki görsele tıklayarak ürünümüze ulaşabilirsiniz.

Boğa Burcu İçin Moda Rehberi

Boğa burçları, şıklığı sevdikleri kadar rahatlıklarına da düşkündür. Hem şık hem de rahat kombinler denince akıllara ilk olarak boğa burcu gelir. Toprak elementinin en önemli temsilcilerinden olan bu burçlara açık kahverengi, krem ve açık yeşil gibi toprak tonları son derece yakışır. Ayrıca rahat ve kaliteli kıyafetler giymek de boğaları mutlu eder. 

Boğa burcu insanları, kombinlerinde özellikle şık ayakkabılar tercih eder. Dokunma duyuları ön planda olan dokulu ve kadife gibi kumaşlar kullanmaktan da hoşlanırlar. Bunun yanı sıra kaliteli lüks takılar, saatler ve çantalar da tam boğalara göredir. 

Koç Burcu ve Tarzı

Koç; yönetici olmayı seven, enerjik, lider ve iddialı bir burçtur. Bu burçlar, tarzlarında iddialı parçalara yer vermekten hoşlanır. Vücut hatlarını belli eden kıyafetler giymek, kırmızı oje ve rujlar sürmek onları hiç korkutmaz. Genellikle rahat ve spor bir giyim tarzıyla kendilerini iyi hissetseler de mutlaka kendilerini parlatacak bir aksesuar ve renk bulurlar. 

İri ve gösterişli takılar takmayı seven koç burçları, baş bölgelerine dikkat çekmeyi sever. Dolayısıyla saçlarına da çok önem verirler. Bu noktad ön plana çıkan saç aksesuarları, şapka ve eşarp modelleri koç burçlarına oldukça yakışır.

İkizler Burcunun Değişken Moda Anlayışı

İkizler burcunun değişken ruh hâli, moda anlayışına da yansır. Bu değişkenlik sayesinde ikizler burcu, her yere ve ortama kolayca uyum sağlamayı başarır. Dolayısıyla her tarza ayak uyduran düz beyaz tişörtler ve basic modelli kıyafetler, bu burçtaki dolabında daima yer alır.

Ne giymiş olursa olsun son derece havalı görünmeyi başaran ikizler burcu, değişen trendleri de yakından takip ederek tarzına uygulamaktan hoşlanır. Ellerini kullanmayı seven bu burç için değişik yüzük seçimleri de ideal birer alternatif olarak değerlendirilebilir. Dolayısıyla farklı aksesuarlar ile kombinlenmiş sade parçalar, ikizler burcu için vazgeçilmezdir.

Romantik Kombinlerin Burcu: Yengeç 

Anaç ruhlu ve hassas bir yapıda olan yengeç burçları; yumuşak pazen kumaşlar, dantel detaylı giysiler giymeyi severler. Ayrıca tül ve saten de sevdikleri kumaş türleri arasında yer alır. Aksesuar seçimlerinde sıklıkla küçük ve parlak parçalar kullanmaktan hoşlanan bu burç sahipleri; inci küpe, gümüş ya da beyaz altın takılar tercih edebilir.

Yengeç burcunun rengi, gümüş ve beyaz tonlarıdır. Dolayısıyla bu burçların moda anlayışı da elbette ki bu renklerden geçer. Çoğunlukla daha düz bir yapıya sahip olan kıyafetler, yengeç burçlarının vazgeçilmez parçaları arasında bulunur. 

Aslan Burcunun İddialı Modası

Kendini seven aslan burçlarının öz güveni oldukça yüksektir. Bu burçlara göre moda da bunun üzerine şekillenmiştir. Dolayısıyla iddialı görünmekten hiçbir şekilde çekinmezler. Metalik kumaşlar, leopar desenleri, transparanlar ve parlak satenler tam aslanlara göredir. 

Pahalı ürünler tercih eden aslan burçları, marka ürünler satın almaya yatkındır. Aslan burcunun rengi ise altın rengidir. Dolayısıyla bu burca sahip kişiler, aksesuarlarında çoğunlukla altın rengini tercih eder.

Aslan Burcunun İddialı Modası

Yukarıdaki görsele tıklayarak ürünümüze ulaşabilirsiniz.

Başak Burcunun Stili

Âdeta bir düzen burcu olan başaklar, tarzlarında da da nizam ve titizliğe dikkat eder. İkili takımlar bu burçların hoşuna gidebilir. Çünkü alt üst uyumu, onlar için önemlidir. Daha çok klasik tarzda giyinmekten hoşlanan bu burçlara göre moda, net ve düzenli bir görünümden oluşur. 

Abartısız giysilerini hoş takılar ile bütünleştiren başak burçları, kolayca şık bir görünüme kavuşabilir. Kahverengi ve yeşil tonları, başak burcunun rengidir. Dolayısıyla bu renklere sahip giyim ürünleri bu burca sahip kişilere oldukça yakışır. 

Modanın Burcu Terazi 

Moda denince terazi burcu başlı başına dikkat çekmektedir. Moda konusunda uzman olan terazi burçları, sezonun trendlerini yakından takip ederek en yeni parçaları dolaplarına eklemeyi sever. Bunun yanı sıra dolaplarında her zaman demirbaş denilebilecek oldukça şık ve zamansız parçalar da bulunur. 

Açık pembe ve açık mavi tonları, terazi burcunun renkleridir. Bu burçlara göre moda, kaliteden ve trendlerden oluşur. Ayrıca çiçeksi kokulara bayılan teraziler için bu tarzda parfümler de stillerinin tamamlayıcı bir unsuru olabilir. 

Akrep Burcunun Moda ile İlişkisi

Bu havalı ve gizemli burcun rengi siyahtır. Dolayısıyla akrep burcu kişiler, simsiyah giyinmekten oldukça hoşlanırlar. Siyah saten ve parlak yapıda koyu renk kumaşlar, tam onlara göredir. Ayrıca kombinlerini topuklu ayakkabılarla taçlandırmak ve şık etekler giymek akrepler için vazgeçilmezdir. Bordo ve mor renklerinin hâkim olduğu kombinler yapmayı seven akrepler, deri detayları da sıklıkla tercih eder. 

Gezgin Yay Burcunun Rahat Stil Anlayışı

Seyahat etmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi son derece seven yay burçları, moda konusunda da genellikle rahatlıktan yanadır. Birbirinden farklı tarzda parçalar kullanmayı seven yay burcunun rengi mordur. Mor renge sahip birbirinden farklı giyim ürünler, yay burcu kişiler tarafından sıklıkla tercih edilir. 

Gezgin bir yapıya sahip olan yay burcu kişilerin ayakkabı konusunda da tercihini rahat olanlardan yana yapması elbette ki kaçınılmaz. Bu noktada ön plana çıkan spor ayakkabılar, yay burcunun favori ürünleri arasında yer alır. Çeşitli kıyafetler ile rahatlıkla kombinlenebilen bu ürünler ile spor şık bir tarz elde edilebilir.

Kalitenin Burcu: Oğlak 

Oğlak burçlarının tarzını sade ve kaliteli ürünler ile özetlemek mümkündür. Ucuz kumaşlar ya da sentetikler oğlaklara göre değildir. Bu burca sahip kişiler, abartıya kaçmadan oldukça sade parçalarla son derece elegant bir tarz yaratmayı başarır. 

Oğlak burcunun rengi olan kahve tonları ve griler, şık bir stil anlayışını destekler. Özellikle blazer ceketler ve klasik beyaz bluzler oğlakların vazgeçilmezidir. Bu burçlara göre moda, şıklık ve sadelik demektir. Bu da onlara ciddi ve bir o kadar da havalı bir görünüm katar. 

Yaratıcı Kombinlerin Adresi Kova Burcu

Kova burçları, dikkat çekmeye çalışmasalar da bir şekilde tarzlarıyla göz kamaştırmayı başarır. Konfora ve rahatlığa son derece önem veren bu burçların asimetrik kesimli farklı parçalar ilgisini çekebilir. İlginç desenli kıyafetler ve parlak kumaşlı şişme yelekler gibi parçalar kovaların ilgisini çekebilir.

Özgür yapılarıyla bilinen kovaların rengi de özgürlüğün sembolu olan mavidir. Salaş kıyafetler onları özgür hissettirdiğinden bu tarz kıyafetlerden hoşlanabilirler. Mavi renklere sahip giyim ürünleri, beyaz aksesuarlar ile kombinlenerek hoş bir görünüm elde edilebilir.

Balık Burcunun Şık ve Sade Stili

Duygusal ve romantik bir burç olan balıklar, ipek kumaş ve şifon giysilerden hoşlanır. Fırfırlar, danteller ve puantiyeler tam balıklara göredir. Ayrıca balık burçları, ayakkabılara da bir hayli düşkündür. Bu burçlara göre moda, sadelik ve sakinliten ibarettir. Turkuaz ve su yeşili gibi tonlar, balık burcunun rengidir. İnci takılar da bu burç için ideal bir tercih olabilir.

Önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/kislik-montlar-nasil-saklanir linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: Burçlara Göre Moda Hakkında Her Şey
Şubat 10, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR