Bedeninize Uygun Tesettür Pardesü Modelleri

Bedeninize Uygun Tesettür Pardesü Modelleri

Bedeninize Uygun Tesettür Pardesü Modelleri

Kendinize uygun tesettür pardesü modellerini arıyor fakat yaptığınız yanlış beden seçimleri yalnızca gardırop içlerini doldurmak üzerine devam ediyorsa seçiminizin doğru olduğundan söz edemeyiz. Gereksiz bir doluluk ve sizi zorlayan bütçe anlamına gelen alışverişinizde birtakım yanlışların düzelmesi şart. Yaşama biraz daha gerçekçi yaklaştığımızda sokaktaki her on kadının sekizinin vücudunda kusur bulduğunu biliyoruz. Son birkaç yıldır sıfır beden algısı üzerine yapılan çalışmaların etkisini yitirmesiyle, ‘beden kabullenme hareketi’ revaçtadır. Bedeni sevmek ve ‘kusurlu’ olmadığını kabul etmek üzerine yapılan girişimler, aslında bedeninizi doğru giysi çeşitleriyle buluşturduğunuzdaki mutluluğun bir etkisi olarak da görülebilir. Kısacası sizler de bedeninize uygun tesettür pardesü modelleri seçerek, mutluluğunuzu yükseltme şansına sahip, şanslı kadınlardan birisiniz.

Vücudumuzu Tanıyalım

Büyük markaların başlattığı ‘vücudumuzla barışalım’ düşüncesinin bir sonucu olarak; bugün kimse televizyon dünyasından kitlelere aktarılan kusursuz manken görünümüne sahip olmak zorunda değil. Vücut tiplerini tanıyarak yapılacak alışverişler, özgüvenin yükselmesine ve mutluluğu arttırmada rol aldığı bilinmektedir. Öğrenilecek ufak bilgiler, hayatınızda kalıcılık yarattığı takdirde zaman ve parada tasarrufu getirecek, dahası mutlu bir kadın olarak tanınmanıza yol açacaktır. Bu yüzden şimdi işin mutfağından, bedeninizi nasıl tanımanız gerektiğinden bahsedelim.

Henüz ergenlik yaşlarındaki bir birey hâlâ gelişime açık olduğundan vücut tiplerini en doğru tanımlama yine yaşı belirli olgunluğa erişmiş kadınlarda daha doğru olacaktır. Beden ölçülerini alarak başlattığınız tanıma evresi, santimetre üzerinden belirlenmelidir. Ortaya çıkan sayılar, sizin algınıza ters düşüyor olsa bile, dünya üzerinde tanımı yapılan ‘doğru bir vücut tipi’ olduğu söylenemez. Vücut tipiniz konusundaki olumsuzluğu geride bırakmalı ve vücut tiplerini kategoriler halinde öğrenmelisiniz. Bu kategoriler; elma, armut, düz/dikdörtgen ve kum saati arasında dörde ayrılır. Dünya genelinde her insanın bu vücut tipleri üzerinden alışveriş yaptığını ve pek çoğunun doğru alışveriş stillerine sahip olduğu biliniyor. Sizlerde yol göstericilerden birisi olmak için, aşağıda verdiğimiz tanımlamalar ile kendinize uygun tesettür pardesü modelinizi rahatlıkla bulabilirsiniz.

Elma Vücut Tipine Sahip Kadınlar

Görünüş itibariyle dolgun bir üst bedene sahip olan elma tipliler, bedenin alt kısmına doğru daha zayıf görünür. Bu nedenle ‘elma vücut tipi’ tanımı yapılarak kolay bir anlatım şekli benimsenmiştir. Günümüzde kadınların yüzde 14 kadarı elma vücut tipine sahiptir, fakat birçoğu doğru giysi modellerini bularak vücut tiplerini anlaşılmaz kılar. İnce kol ve ince bacaklara sahip kadınlar, diğerlerine oranla geniş omuzlarla dikkat çekerler. Kilolar karın ve göğüs bölgesine yoğunlaştığı için, göğüs bölgesinin diğerlerine oranla daha büyük bir görünümü ortaya çıkarır.

Vücuttaki orantıyı yakalamak için seçilmesi gereken uygun tesettür pardesü modelleri; farklı tasarımlarla birleştirdi. Bugün zevk sahibi kadınların ortak modası haline dönüşen bu giyim türü; nakış, kemer, çıtçıt ve önden düğmeli modelleri kadınlara sunmaya devam ediyor. Elma tiplilerin üst bedenlerindeki fazlalığı ortadan kaldırmak ve görüntüyü pardesünün üzerine çekmek için verebileceğimiz örnek model ZÜHRE Önden Düğme Detaylı Manto Siyah olmaktadır. Siyah rengi nedeniyle fazlalıkları kamufle etmede üstün başarı sağlayan düğme detaylı manto, kemer yerine bele dolanmadığı için dikkatleri fazlalığa çekmeyecektir. Bu yüzden kemer kullanımından uzak kalmak, siyah gibi daha koyu tonlar ile gizleme yapmak sizin ilk tercihiniz olmalı.

Siyah Pardesü

Yukarıdaki görsele tıklayarak ürünümüze ulaşabilirsiniz.

Armut Vücut Tipine Sahip Kadınlar

Elma vücudu fazlalıkları üst bedene toplarken, armut vücut tipine sahip kadınlarda fazlalıklar alt bedene toplanmaktadır. Bu vücut tipiyle öne çıkanların alt bedenleri üst bedenlerine oranla daha geniştir. Fazlalık bölgesinden dikkatleri başka yöne çekmek isteyenlerin ise tesettür pardesü modeli seçerken, daha dikkat dağıtıcı seçeneklere yönelim göstermesi gerekmektedir. Omuzların dar ve düşük olduğu, ‘kıvrımlı’ armut vücut, bacak bölgelerinin kalın ve kaslı gözükmesinden de epey bir şikâyet eder. Bu noktada çeşitli seçenekleri ile her tipten vücudu orantılı bir görünüme sokan tesettür pardesü modelleri içinden, armut vücut tipine uygun önerilerimiz şu şekilde olacaktır: Dar kesimle başlayan ve genişleyen tasarımlar, özellikle şikâyetçi olunan bölgeyi sarmak yerine açıkta bırakacağı için, kişiyi normal bir vücut tipinin görünümüne ulaştırır. Düğmeli manto modelleri, sizler için iyi bir örnek oluşturacaktır. Kombin işini yüksek topuklu ayakkabılar ile yaptığınızda, boyunuz olduğundan uzun görüneceği için fazlalıklarınız doğal bir biçimde ortadan kalkar.

Düz/Dikdörtgen Vücut Tipine Sahip Kadınlar

Kadınlar vücudunun düz bir şekle sahip olduğunu iddia ederken aslında doğru söylemektedirler. Bu tanıma uygun olan düz/dikdörtgen vücut tipi, siluet anlamında diğerlerine oranla kıvrımlı gözükmez. Düz omuzların düz bir görüntüyle birleştiği yansıma, en iyi şekilde beden ölçülerinin alınarak ortaya çıkmasıyla tespit edilir. Kıvrımdan biraz noksan kalan yapısı nedeniyle dikkati belirli bir aksesuara çekmek her zaman gerekli özenin verilmesi anlamına gelir. Bizlerin buradaki önerisi, detayların arttırıldığı tesettür pardesü modelidir. Tasarımda kemer, broş, kürk ve düğme detaylarıyla öne çıkanlar seçimde farklar yaratır. Öyleyse her aksesuar kullanımının kıvrımlı bir görüntü kazandırmada rol üstleneceği bilinmelidir.

Kum Saati Vücut Tipine Sahip Kadınlar

Kadınların yüzde 8 kadar kısmı kum saati vücut tipine sahiptir. Kalça ve göğüsün birbirine oranlı gözüktüğü ancak belin daha ince olduğu bu vücut tipi, yağın eşit bir şekilde dağılmasının bir sebebi. Alt bedenin belki biraz daha dolgun olma ihtimaline karşı, tesettür pardesü modeli seçerken, dikkat her zaman modele yönlenmeli. Tasarımcı eliyle işlenmiş olan modeller gerekli dikkati yalnızca modele vermekte doğru bir performans sergiler. Ayrıca sevdiğiniz renkler ve detaylar üzerinden yapacağınız her alışveriş, kışlık ihtiyacınızı ortadan kaldırıp ruhunuzu beslemekte son derece faydalı olacaktır. Burada şanslı kesimden olduğunuzu söyleyerek her türden modeli rahatlıkla kullanabileceğinizi bildirmek isteriz. Buna göre yapılan seçim, sizin zevk ve karakter örüntünüze bağlı olarak gelişecektir.

Bedeninizi Tanırsanız Her Daim Şık Olabilirsiniz

Bedeniniz nasıl olursa olsun sizin önemsemeniz gereken şey, kendinizi tanımanız ve sevmenizdir. Bedeninizi tanıdığınız takdirde muhakkak ona uygun bir pardesü bulabilirsiniz, istediğiniz şıklığı da her daim yakalayabilirsiniz. İşlemelerden renklere, farklı aksesuar detaylarına kadar pardesü çeşitlerini Zühre, üstün kalitesiyle sizlere sunmaktadır.

Bir önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/2020-2021-trend-kislik-pardesu-modelleri linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: E-Ticaret,Zühre
Şubat 03, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR