2020- 2021 Trend Kışlık Pardesü Modelleri

2020- 2021 Trend Kışlık Pardesü Modelleri

2020- 2021 TREND KIŞLIK PARDESÜ MODELLERİ

Sıklıkla diğer giyim modelleriyle karıştırılan pardesü, ayak bileklerine kadar uzanmasıyla tesettür giyimi tercih eden hanımların gözde ürünü. Yazlık ve kışlık olarak ikiye ayrılan pardesü; 2020’de başlayan ve etkisini 2021’e kadar sürdüren kış modasıyla yeniliği ayaklara kadar getirmektedir. Geniş renk ve kalınlıktaki tasarımlarıyla öne çıkan kışlık pardesü modelleri, farklı detaylarıyla gönülleri çalarken; bu yıl fazlasıyla dantel, fermuar, kemer ve çıtçıt detaylarını göreceğiz. Paltolardan daha uzun yapısı nedeniyle tesettür giyimin favorisi olan pardesü, 2022’de de kadınların kurtarıcısı olarak öne çıkmaya devam edecek. Eğer sizler de ruhunuzu modern seçimlere bağlı kalarak beslemek istiyorsanız, doğru adreste olduğunuza emin bir şekilde yazımıza göz atabilirsiniz.

Küçük Tasarım Detayları

Tasarım; giyimi zenginleştiren ve görsel anlamda bütünlük kazandıran bir gereksinimdir. Günümüzde ‘sade’ diye atfedilen her on kıyafetten en az sekizinde bile bir aksesuar kullanımının, görüntüyü yeniden şekillendirdiği anlaşılıyor. Mesela bunlardan biri düğme. Düğme, çok basit bir ayrıntıymış gibi görünse de tasarımı güçlendiren unsurlardandır. Renginden boyutuna kadar her küçük dokunuş, pardesünüzü yılın modasına dahil eder.

Küçük dokunuşlarla tamamlanan tüm detaylar, moda denilen olguyu öne çıkarırken, giyimi yalnızca ihtiyaç meselesine dönüştürmekten kaçınır. Her yıla özel olarak geliştirilen modeller, yılın rengi ile bütünleşmeye ve değişmeye devam ettiği sürece kışlık pardesü kadınların özenle seçtiği, özel bir zevk haline gelir. 2021 yılının pardesü renklerinde bulunan siyah, gri, lacivert, haki ve somon seçimleri ise tasarımı güçlendiren en önemli ögedir. Buna göre modacının elinden çıkan her detayda kemer, kürk kemer, fermuar, düğme ve kuşak seçimleri sadece kullanımı kolaylaştırmak üzerine kurgulanmış anlamına gelmiyor. Görseli güçlendiren ve kullanıcıyı öne çıkaran tasarımlar, aksesuarla birleştiğinde yeni bir trendi yaratmada önemli roller üstlenir.

Gizli Düğmeli Pardesü Modeli

Yılın ilk trendinde bizleri gizli düğmeli manto modeli karşılar. Model üzerine geliştirilen sıfır yaka özelliği tesettür giyimde başka bir şıklık alanı yaratmada etkili. Üstelik sportif bir görünüm için de son derece ideal olan bu seçim, özellikle düz taban ayakkabılarla belirli uyumu yakalayarak seçilen diğer tüm parçaları bütünleştirebilmektedir. Yazlık veya kışlık olarak bulabileceğiniz gizli düğmeli pardesüler, yekpare bir görüntüyü yakalayabilmeniz için de oldukça ideal bir parça.

Kapşonlu Pardesü Modeli

Özellikle sportif kadınlar seçimini bağcık ve kapşonlu pardesü modellerinden yana kullandığı için, yılın trend listesini oluşturan önemli bir parçadır. Günlük giyimde şıklığı rahatlıkla birleştirmek isteyenler adına geliştirilen kapşonlu pardesü modelleri, tasarım ve renk yönünden geniş yelpazesiyle hızla dikkat çeker. Yıl içinde en fazla görülecek olan renkler ise, asilliğinden hiçbir şey kaybetmeyen siyah, taba ve gri. Yürüyüş, spor, bot gibi ayakkabılarla +kullanılabilen bu özel tasarımlar; zıt, ara veya ana renklerin kullanımlarıyla çarpıcı bir görüntüye kavuşmanıza yardımcı olur.

Üst giyimde siyah rengi tercih eden bir kadın, siyahın sağladığı iddiayı daha açık renkler ile koruyabilirken; gri renk kombinasyonları kırmızı, mavi, pembe renkleriyle mükemmelliğe adım atılmasını sağlar. Birçok renk seçeneğinin mevcut olmasıyla her mevsim giyilebilen kapşonlu pardesü modellerini ufak aksesuarlarla desteklendiğinde özel günlerinizde de giyebilirsiniz. Yaşınız kaç olursa olsun çekinmeden dolabınıza ekleyebilirsiniz.

Nakış ve Broş Detaylı Pardesü Modeli

Genellikle orta yaş veya üstü kadınların kullanımlarında sıklıkla gördüğümüz nakış ve broş detayı, gerekli yerlerde genç kesime de hitap edebiliyor. İş yerine giderken de giyilebilecek özel tasarımlarıyla kadınların ağırlığını hissettirmede önemli bir tercihtir.

2021 trendlerinde öne çıkan kullanım, sıfır yaka olması nedeniyle broş detayını daima ilgi odağında tutuyor. Günlük kıyafet tercihlerini şık tasarımlarla desteklemeyi sevenlerin tercihi olan bu pardesü, muhakkak dolabınızda yer almalıdır. Gelişmiş renk seçenekleriyle ZÜHRE Çizgili Uzun Siyah Pardesü 13247 modelinde olduğu gibi derin ve zengin bir görünüme kavuşurken nakış detayları sizi oldukça şık gösterir. Başörtüsü seçiminde yapacağınız yumuşak geçişlerle daha genç bir imaj da yaratabilirsiniz. Geleneksel işlemelere önem veriyorsanız, kemer ve omuz detaylarındaki süslemeler ile modern ve gelenekseli bir araya getirmiş olacaksınız.

Kemer Tokalı ve İşlemeli Pardesü Modeli

Spor giyimi tercih etmek yerine günlük hayatta şık olmak isteyenler için rahat bir seçenektir. Zorlanmayan bedenler, kısıtlılık altında hissetmeden günün aktifliğinde dimdik ayakta kalabilecekler. İş yaşamındaki bir kadın kadar, özel gün ve davetlerde sıklıkla bulunanlar, kemer tokalı ve işleme detaylarına ağırlık verilen tasarımlara yönelebilirler.

Yılın trendleri arasında her zevke uygun üretilen kışlık pardesü modelleri, lacivert ve siyah gibi asilliği hissettiren renk seçeneklerine bağlı kalarak üretilmişlerdir. İnci gibi özel detaylara sahip bir pardesüde, lacivert rengi tercih edenler asil bir görüntü yakalayabilirler. Yüksek topuklu ayakkabıyla giyildiğinde oldukça şık olan bu model, nude, kırmızı, pembe, mor, yeşil, sarı, krem, mavi, bej, siyah ve beyaz ile kolayca kombinlenebilir. Tabii mat renkleri tercih edenleri de es geçmemek gerek. Kış aylarında siz mat sevenlerin en iyi dostları, kırmızı, sarı, yeşil, fuşya ve gri renklerden başkası değil. ZÜHRE Kemer Tokalı & İnci İşlemeli Pardesü Gül Kurusu modeli de tam size göre! Özel ve günlük yaşamda şık çizginizi kaybetmemeniz için ideal bir parça olduğunu söyleyebiliriz. Kemer detayında bulunan toka ve boyun ile bilek bölümündeki inciler, tamamı nakıştan oluşan pardesüye başlı başına elbise özelliği kazandırıyor.

Neden Pardesü?

Paltoya göre daha uzun olduğu ve ayak bileklerini örtmesi pardesünün çoğu kadın tarafından tercih edilmesinin önemli sebepleri arasında yer alıyor. Özellikle kış mevsiminde pardesünün uzunluğu, kadınları soğuktan önemli derecede koruyor. Bunun yanı sıra her mevsime uygun kumaş türünde seçeneklerinin olması da pardesünün cazip gelmesine olanak sağlıyor. Tesettürlü kadınların dolaplarında muhakkak yer alan pardesüyü, her yılın, her mevsimin modasına göre tasarlamak ise Zühre’nin işi. Sizler de hem isteklerinize hem zevkinize cevap verecek pardesü modellerini sitemizde inceleyebilirsiniz.

Etiketler: E-Ticaret,Zühre
Şubat 03, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR