2022 Sonbahar Modasını Belirleyen 10 Parça

2022 Sonbahar Modasını Belirleyen 10 Parça

Sıcacık yaz günlerini geride bırakırken hepimizin gardırobunu baştan aşağı yenileyeceği sonbahar aylarına girmekteyiz. Uçuş uçuş elbiseleri, efil efil gömlekleri ve pantolonları kaldırarak bunların yerini trençkotlara, süveterlere, kaplara, oversize kesim kabanlara, triko takımlara ve daha pek çok ürüne bırakmaktayız. Yeni bir giyim tarzına bürünebileceğimiz sonbahar sezonunda birçok iddialı parça ile karşılaşabilirsiniz.

Bu parçalar yalnızca özel günlerde değil, ofiste ve gündelik yaşamda da iddialı bir görünüm sunacağınız niteliktedir. Sonbahar modası içeren renk ve tasarımlardan elde edilen modeller, her kadının eşsiz görünüme sahip olmasına olanak sağlayacaktır. Bu sonbaharda hem sokaklarda hem özel günlerde hem de ofis ortamında defileleri aratmayacak iddialı stillerle görünebileceğinizden emin olabilirsiniz. Peki, sonbahar modasını belirleyen 10 parçayı incelemeye hazır mısınız?

Trençkot 

Sonbahar aylarının vazgeçilmez parçası olan trençkot, bu sezonda eşsiz tasarımları ile karşımıza çıkıyor. Geçmişten günümüze kadar varlığını koruyan, sokak modasından defilelere kadar uzanan şıklığı ile kombinlerinizi taçlandırmak üzere tasarlanmıştır. Bu sezonda öne çıkan renkler arasında bej, taş ve haki yer alır. Yeni sezondaki trençkot modellerimizi incelemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Kap 

Sonbahar modası dendiği zaman akla gelen parçalardan biri de kaplar olur. Spor, klasik ve modern tasarıma sahip olan kaplar, muhteşem görünümüyle dikkat çeker. Yeni sezonda ara boy olarak üretilen kaplar bej, camel, sarı, ekru gibi açık renklerin yanı sıra lacivert ve siyah gibi asil renklerle de dikkat çeker. 

2022 Sonbahar Modasını Belirleyen 10 Parça

ZÜHRE Deri Detaylı Vizon Kap 13018 ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

Ceket 

“Gündüzleri sıcak, akşamları serin olan sonbahar aylarında ne giyeceğim?” derdinize ceketler yetişecektir. Sonbahar modası, renkli ve mini boy ceketlerden oluşur. Hem gündelik yaşama hem de ofis şıklığına hitap eden ceketler oldukça şık detaylar barındırır. Yeni sezonda dikkat çeken oversize kesim ve minimal desenli ceketlerden alarak tarzınıza mükemmel bir dokunuş yapabilirsiniz. 

Triko Elbise 

Sonbahar modası dendiği zaman akla gelen bir parça da triko elbise olur. Hem midi hem de maxi boylarda elde edilen triko elbiselerden her dolapta bulunması gerekir. İnce ve has kumaştan elde edilen parçalar, sizlere hem konfor hem de eşsiz bir görünüm sunar. Siz de dolabınızda bir triko elbiseye yer vererek sonbahar modasını üzerinizde yansıtabilirsiniz. 

Triko İkili Takımlar 

Casual giyim tarzını benimseyen insanların vazgeçilmez parçaları arasında triko ikili takımlar yer alır. Eşofmanların ve rahat giyimin dikkat çektiği bu giyim tarzında triko takımlar hem zahmetsiz şıklık hem de konfor sunar. 

Sıcacık yaz aylarında bile elbiselerden kimonolara kadar pek çok parçada kendisine yer bulan triko, sonbahar modası konusunda da popülerliğini korur. İkili takımların verdiği rahatlık ve zarafet ile sonbahar ve kış aylarında stilinizi konuşturabilirsiniz. Özellikle bej, ekru, yeşil ve turuncu gibi öne çıkan renklerde tasarlanan takımlar hem modern hem de iddialı görünmenizi mümkün kılar. Sitemizi ziyaret ederek tüm bu ürünleri inceleyebilirsiniz. 

Yelek 

Hemen hemen her kombinin tamamlayıcısı olan kadın şişme yelek modelleri, yeni sezonda da dikkat çekmektedir. Sonbahar modası için zamansız konseptiyle üretilen yelekler her beğeniyi üzerlerine çeker. Diğer sezonlara kıyasla yeni sezonda ara boyda üretilen yelekler dikkat çekmektedir. Ayrıca dizin altında biten, fermuarlı ve kemerli detaylar da oldukça şık görünüm sunmaktadır. 

Bej, krem, ekru, lacivert ve siyah gibi tek renklerin yanı sıra desenli modeller de büyük ilgi toplamakta. Tasarımları gereği hem klasik hem spor hem de modern giyim tarzına hitap etmeyi başarırlar. Kadın yelek modellerine göz atmak ve şıklığınıza şıklık katmak üzere sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 

Puf Puf Montlar 

Her sonbahar ve kış modasının gözdesi olan puf puf montları yeni sezonda görmezsek olur mu? Son derece modern bir görünüm katan bu montlar, sonbahar modasının zamansız parçaları arasında yer alır. Hem klasik hem de spor tarza uyum sağlayacak tasarımda üretilen puf puf montların her dolapta bulunması gerekir. 

Sonbahar Modasını Belirleyen 10 Parça

ZÜHRE Kürk Detaylı ve Kemerli Kapitone Taba Şişme Mont 12765 ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

Yeni sezonda bej, ekru taş, taba ve kahve tonları gibi renkler başta olmak üzere daha pek çok renk dikkat çekmektedir. Mont tasarım ve renklerini incelemek üzere sitemize yönelebilirsiniz. 

Süveter 

Retronun sofistike ve zamansız tarzının günümüz modasıyla birleştiği süveterler oldukça iddialı tasarımlarıyla sezonda yerini almıştır. Yenilikçi dokunuşlarıyla hem içinizi ısıtacak hem de çevrenize ilham verecek tarzları içermektedir. Bu süveterleri ister sokak stilinize ister ofis tarzınıza uyarlayın, ortaya muhteşem bir kombin çıkacağına emin olmalısınız. Oversize kesimin yanı sıra desenli ve desensiz modelleri ile dikkat çeken ürünlerden dolabınızda bir tane olması gerekir.

Bol Pantolon 

Dar kesim pantolonların unutulduğu sezonda bol pantolon ve havuç paça pantolonlar dikkat çekmektedir. Eşofman rahatlığını daha iddialı ve cool bir şekilde sunan bu pantolonlar, her kombine uyum sağlamayı başarır. Ayrıca gündelik yaşama, özel günlere ve ofis hayatına yakıştıkları için her stilde kendilerine yer bulurlar. 

Bol pantolonları tunik, gömlek, ceket, kaban veya trençkot gibi parçalarla kombinlediğinizde ortaya eşsiz bir görünüm çıkar. Bunun yanı sıra topuklu ayakkabı, spor ayakkabı veya sneakers gibi ayakkabılarla da kolayca kombinlenebilirler. Siz de dolabınızda bol pantolonlara yer vererek şık bir sonbahar modası elde edebilirsiniz. 

Oversize Kabanlar 

Sonbahar modası denildiği zaman akla gelen bir parça da oversize model kadın kabanlar olur. 80’lerin ikonik, salaş ve güçlü duruşunu yansıtan palto ile kabanlar, tarzınıza tarz katmanız için tasarlanmıştır. Geçmiş dönemlerin sofistike ve çağdaş tarzının yeni sezonla bütünleştiği, vücudunuzu kaplayan bu kabanlar ile şık bir stil sahibi olabilirsiniz. 

Yeni sezonda oldukça iddialı ve tarz duran kabanlardan en az bir renktekini dolabınızda bulundurmalısınız. Her dolabın vazgeçilmez rengi siyah olsa da bu sezonda bej, taba ve haki renk dikkat çeker. Bu renkler diğer parçalarla da bütünleşerek iddialı bir stil oluşturmanıza olanak sağlar. 

2022 Modasının Trendleri Neler?

2022 sonbahar modası son derece canlı, sıra dışı ve feminen tasarımları sizlerin beğenisine sunmaktadır. Deri kıyafetlerden akışkan kumaşlara kadar pek çok dokuyu bu sezonda görebileceksiniz. Özellikle vintage tasarımlardan hoşlanan kadınlar için tüvit modası geri dönmektedir. 

Her tarza ve beklentiye hitap eden tasarımlar, siz tesettürlü hanımlara ilham olacak niteliktedir. Deri ceket, deri pantolon, deri gömlek ve deri elbiseler, ön plana çıkan parçalar arasındadır. 

Pembenin en canlı tonu, triko kazaklarda ve eteklerde dikkat çekmektedir. Bunun yanı sıra oversize kesim, kıyafetlerde göze çarpan bir detay olup, en çok puf puf montlarda ilgi çekmektedir. Maxi ve midi tasarımdaki montlar hem sonbaharın hem de kış aylarının vazgeçilmezi olacaktır.

2021- 2022 Sonbahar Sezonunda Hangi Renkler Moda?

2021-2022 sonbahar modası renkleri son derece çeşitli ve zengin tonlardan oluşmaktadır. Fındık beji, mint yeşili, saf beyaz, canlı pembe, alev kırmızısı, lapis mavisi, zeytinyağı yeşili, çiçek sarısı, bal peteği ve bej, bu sezonda moda olan renkler arasındadır. Bej, dış giyim ürünlerinden kıyafetlere, başörtülerden ayakkabılara kadar pek çok seçenekte ön plana çıkmaktadır. 

Sonbahar ve kış aylarında renkli bir görünüm için lapis mavisi, alev kırmızısı ve canlı pembe ile tasarlanan kıyafetler dikkat çekmektedir. Saf beyaz ise her sezonda olduğu gibi bu sezonda da yerini korumaktadır. Yeni sezonun gözde parçalarını incelemek üzere sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 

Önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/giyim-tarziniz-karakterinizin-yansimasi-midir linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: 2022 Sonbahar Modasını Belirleyen 10 Parça
Eylül 23, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR