2022 Bahar Trendlerini Belirleyen Parçalar

2022 Bahar Trendlerini Belirleyen Parçalar

Her sezon yenilenen ve gelişen moda akımlarına göre belirli parçalar ön plana çıkıyor. 2022 bahar sezonunda her tarza ve her zevke hitap edebilecek parçalar bulunuyor. Vintage seven ve kıyafetlerinde sıklıkla yer verenler için dikkat çeken yeni tasarımlar bulunurken; daha iddialı ve modern stilde takılanlar içinde birbirinden özgün parçalar yer alıyor. Hem iddialı hem de modern tasarımların yer aldığı bahar trendlerini belirleyen parçalar arasında geçmişten günümüze ulaşan kroşeler ve püsküllerde bulunuyor 1960 ve 1990 yıllarının giyim tarzına hitap eden modellerde her kadın kendi tarzına uygun parçayı bulabilecek. 2022 bahar trendlerini belirleyen parçaları görmek istiyorsanız doğru adrestesiniz… 

Oversize Blazer Ceket 

Bahar trendlerini belirleyen parçalar arasında ilk sırada oversize kesim ceketler yer alıyor. Oversize kesim kıyafetler hiçbir zaman modası geçmeyen trendler olarak biliniyor. Bu noktada, moda dünyasında dikkat çeken büyük beden blazer modası, son birkaç sezonun çok sevilen trendleri olarak yerini koruyor. 

2022 ilkbahar/yaz aylarında devasa blazer ceket modası herkes tarafından çok sevilecek. Üstelik bu parçayla başka parçaları kombinlemek de zor olmayacak. İster elbise olarak isterseniz kıyafetlerinizin üzerine tek parça olarak tercih edebileceksiniz. Bahar sezonunda sizde dolabınızda en az bir tane blazer cekete yer vermelisiniz. 

Blazer ceket modelleri bahar trendlerini belirleyen parçalar arasında yerini uzun süre koruyacak bir tasarımdır. Dolayısıyla Zühre, her tarza ve her yaş grubuna hitap edebilecek blazer ceketleri beğeninize sunuyor. Bej, gri, ekru, siyah, kahverengi gibi daha pek çok renk seçeneğinde blazer ceket bulunuyor. Üstelik ceketlerin tasarımları birbirinden şık ve iddialı görünüme sahiptir. 

Blazer ceket tasarımlarında cep, düğme, kuşak gibi detaylar ön plana çıkıyor. Yaka kısmı oldukça geniş olan modeller son derece sofistike bir görünüm yaratıyor. Ayrıca ceketler arasında midi boya sahip modellerin yanı sıra; uzun ceketlerde bulunuyor. Uzun blazer ceketleri ister elbise olarak isterseniz farklı parçalarla kombinleyerek kullanabilirsiniz. 

2022 Bahar Trendlerini Belirleyen Parçalar

ZÜHRE Kruvaze Yaka Cep Detaylı Koyu Bej Ceket C-0071 ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

Modern ve İddialı Görünüm İçin Kroşe 

Bahar trendlerini belirleyen parçalar arasında en çok dikkat çeken kroşe tasarımlar, vintage severlerin beğenisine sunuluyor. Birbirinden iddialı ve özgün tasarımlara sahip olan kroşeler tüm ihtişamıyla tüm mağaza vitrinlerinde bulunacak. Tabii sonra da gardıroplarımıza yerleşecek. Kroşe model ürünlerin kullanım alanı elbise, kazak, yelek, pantolon, etek gibi kıyafetlerin yanı sıra; ayakkabı, çorap ve çantaya kadar geniş ürün yelpazesinde sunulacak. 

Bahar trendlerine dolabınızda yer vermek istediğiniz zaman tarzınıza hitap edebilecek parçayla stilinizi yansıtabilirsiniz. İster elbise ister bluz isterseniz de çantanızda kroşe tasarıma yer verebilirsiniz. Doğal ve özgün bir tasarım oluşturmak için dolabınızda en az bir tane kroşe tasarım ürün bulundurmalısınız. 

Kahverengi, beyaz ve toprak tonlarında üretilen kroşe tasarımlar her zevke hitap edebilecek niteliktedir. Üstelik son derece konforlu ve şık bir görünüme sahiptir. Özellikle tatil beldelerinde tercih edeceğiniz kroşe tasarımlar stilinizi göstermenize yardımcı olacaktır. Tığ işi ve örgü tarzı kıyafetleri seviyorsanız eğer bu sezon tam size göre!

Her Tarza Hitap Eder: Bohem Parçalar 

2022 bahar trendlerini belirleyen parçalar biri de bohem giyim ürünleridir. Bohem tarz, bir trend olmaktan ziyade daha çok kadınların stili veya hayat görüşü olarak karşılanıyor. Yani her sezonda görebileceğimiz bohem tarzın modası hiç kaçmıyor. Ancak bu sezona bakacak olursak bohem kıyafetler hem renkli hem de asil bir görünüme sahiptir. Oversize kesim ve salaş modeller bahar trendlerini belirleyen parçalar arasında bulunmuyor. Daha düz kesime sahip olan parçalar dikkat çekiyor. 

Doğal renklerden oluşan bohem tasarımlar geniş ürün yelpazesine sahiptir. Bluz, pantolon, çanta, elbise gibi daha pek çok seçenekte sunulan bohem giyim ürünlerinden zevkinizi ve konforunuzu göz önünde bulundurarak seçim yapabilirsiniz. Daha çok ekru, kahverengi, turuncu, sarı, beyaz ve kahve tonlarının ortaya çıktığı parçaları tarzınıza uygun bir şekilde kombinleyebilirsiniz. 

Çiçek desenleri, doğal renkleri, etnik ilham baskıları, eklektik ipuçları ve yenilikçi tarza sahip olan bohem ürünlerinden dolabınızda mutlaka bulunmalı. Tunik, elbise, bluz, ayakkabı veya çanta gibi sık tercih edilen ürünlerin yanı sıra; takı ve çeşitli aksesuarlarla da bohem tarz yaratabilirsiniz. Bahar trendlerini belirleyen parçalar arasında yer alan bohem ürünlerle stilinize stil katma zamanı!

2022 Bahar Trendlerini Belirleyen Parçalar

ZÜHRE Hakim Yaka Desenli Uzun Mavi Elbise E-0350 ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

Püskül Detaylar Her Yerde 

2022 bahar trendleri arasında bulunan püskül detaylar, tüm doğallığı ve ihtişamıyla etrafımızı saracak nitelikte. Hem gündelik yaşamın hem de özel günlerin olmazsa olmazı püsküller bahar trendlerini belirleyen parçalar arasında daha sade ve olağan bir halde kendini gösteriyor. Püsküllü kıyafetlere hem gündüz hem de gece kombinlerinde yer verebilirsiniz. Nişan, düğün, kına, after parti, mezuniyet gibi organizasyonlarda seçeceğiniz kıyafetlerde püskül detayının olmasına özen gösterebilirsiniz. 

Püskül süslemeleri ceket, yelek ve kazak gibi parçaların üzerinde de farklı bir hava katıyor. Özellikle deri ceketlerin asi bir görünüme sahip olmasını sağlıyor. Bu sayede hem bahar aylarında hem de yaz aylarında püskül modasını yansıtmanıza olanak sağlıyor. Midi boy veya maksi boy ceketlerdeki püskül detaylar son derece şık duruyor. Sizde ceket seçimi yaparken püskül detaya sahip olan modellere yönelebilir, trendlere uygun bir tarz elde edebilirsiniz. 

Püskül detaylar, kıyafetlerin üzerinde farklı bir duruş sergilerken aynı zamanda karmaşık görünüm vermeden asi olunabileceğini kanıtlıyor. İdeal boyutta yer alan püsküller hem kullanıcıyı rahatsız etmiyor hem de farklı bir görünüm sunuyor. Gösterişli örgü parçalarda salınan bu püsküller son derece ihtişamlı ama olağan bir görünüm sunarken; elbise, etek ve kazak gibi parçalardan sarkan püsküller renkli ve hareketli bir hava katıyor. 

Üniforma Görünümlü Parçalar

Bahar trendlerini belirleyen parçalar arasında bulunan üniforma görünümlü kıyafetler fazlasıyla dikkat çekiyor. Hem konforundan hem de şıklığından ödün vermek istemeyenler için tasarlanan harika parçalar, yeni tasarımlarıyla büyülüyor. Gömlek, kazak, çorap, etek ve daha pek çok kıyafette bulabileceğiniz üniforma görünümünün sizi okul çağlarınıza götüreceğine eminiz. Üniforma modasında sportif ve modern bir görünüme kavuşmanız mümkün. İster bluz veya kazaklarını Jeanlarla kombin yapabilir isterseniz pileli eteği çeşitli gömleklerle birleştirebilirsiniz. 

Üniforma modasında öne çıkan kıyafetler adeta bahar havasında kıyafetlerinizin tamamlayıcısı haline gelecek. Özellikle gündelik yaşamınızda bu parçalara yer verdiğinizde hem şık hem de konforlu bir görünüme kavuşabileceksiniz. Yürüyüşe, pikniğe, alışverişe, arkadaşlarla buluşmaya vb. yerlere giderken üniforma kıyafetlerin konforundan yararlanabilirsiniz. 

Hem konforlu hem de modern bir görünüm sunan üniforma tasarımlar, bahar trendlerini belirleyen parçalar arasında kendine sportif parçalar arayanları mutlu edecektir. Konforumdan ve modern tarzımdan vazgeçmem diyenlerdenseniz sizde üniforma tasarımlı kıyafetlere dolabınızda yer vermelisiniz. Özellikle okul yıllarında üniformalarını çok seven insanlardansanız bu sezonun trendlerine bayılacaksınız. 

Zühre, 2022 bahar trendlerini belirleyen parçalar konusunda geniş ürün yelpazesiyle dikkat çekiyor. Her tarza, her zevke ve her yaş grubuna hitap edebilecek tasarımlarıyla kadınların yüzünü güldürmeyi başarıyor. Yeni sezonda üretilen birbirinden şahane ve gösterişli parçaları Zühre ayrıcalığıyla alabilmeniz mümkün. O halde, hiç durmadan yeni trendlere göz gezdirebilir ve tarzınıza tarz katabilirsiniz. 

Önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/5-farkli-blazer-ceket-ile-yapabileceginiz-kombinler linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: 2022 Bahar Trendlerini Belirleyen Parçalar
Mayıs 23, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR