5 Farklı Blazer Ceket İle Yapabileceğiniz Kombinler

5 Farklı Blazer Ceket İle Yapabileceğiniz Kombinler

Blazer ceket, her kadının dolabında bulunması gereken şık giyim parçalarından biridir. Gömlek, tişört, crop, bluz gibi parçalarla kombinlendiği zaman ortaya harika bir görünüm çıkmasını sağlayan blazer ceketler, stil sahibi bir kadın olmanızı sağlıyor. Üstelik bu ceketler her tarza, her yaşa ve her zevke hitap etmeyi başardığı için her gardırobun vazgeçilmez parçasını oluşturuyor. Gündelik yaşamda, özel günlerde veya ofis şıklığında farklı bir tarza bürünmek isterseniz; sizde blazer ceket ile yapabileceğiniz kombin konusunda fikir almalısınız. 

Moda dünyasına yön veren stil ikonları tarafından da önerilen blazer ceketler hem spor hem de klasik stillerin en güçlü kadın sembolü olarak öne çıkıyor. Blazer ceketler her ne kadar klasik giyimin bir parçası olarak bilinse de moda dünyasının sınırlarının esnetilmesiyle beraber gündelik yaşamda da sıklıkla tercih edilebilir hale gelmiştir. Sizde tarzınıza ve vücut yapınıza uygun olabilecek blazer ceket ile yapabileceğiniz kombin seçeneklerini merak ediyor musunuz?

Blazer Ceket ile Kombin Nasıl Yapılır? 

Blazer ceket, her tarza ve her yaşa hitap edebilecek modellere sahiptir. Klasik veya spor fark etmeksizin vücut yapınıza ve şeklinize uygun seçebileceğiniz bir blazer ceket her kombininizi tamamlayacak fırsat olabiliyor. İş görüşmesine giderken profesyonel bir stile uygun giyinmek, gündelik giyilen kıyafetlerin tarzını yükseltmek veya serin yaz akşamlarında saten elbiselerin üzerine giymek için blazer ceket ile yapabileceğiniz kombin seçeneklerini dikkate almalısınız. Blazer ceket ile yapabileceğiniz kombinler konusunda kararsız kalıyor veya kafanız karışıyorsa sizin için önereceğimiz 5 farklı kombine bakmalısınız. İşte, blazer ceket ile yapabileceğiniz 5 faklı kombin!

1. Blazer Ceket ile Yaz Aylarında Modernliği Yakala

Blazer ceketler yalnızca bahar ve kış aylarında tercih edilebilen kıyafetler değildir. Aynı zamanda, yaz kombinlerin de kullanılarak kurtarıcı bir parça olabiliyorlar. Yaz aylarında tercih edeceğiniz blazer ceketin ince keten ve benzeri ince dokumaya sahip kumaşlardan üretilmiş olması gerekiyor. Hava geçiren ve terletmeyen keten ceketler son derece konforlu bir kullanım sunuyor. 

Blazer ceket ile yapabileceğiniz kombin oluştururken, ceketleri maksi boy elbiselerin veya eteklerin üzerine tercih edebilirsiniz. Nude ve pastel tonlardaki blazer ceketleri, aynı tonlardaki elbiseyle veya eteklerle kombinlediğiniz de ton sür ton uyum yakalamış olacaksınız. Eteği A kesim giyebilir, topuklu sandalet ve minimal zincirli çanta takarak oldukça tarz bir görünüme ulaşabilirsiniz. Bu kombinle ister sahil kenarında yürüyüşe çıkabilir ister arkadaşlarınızla keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. 

Blazer ceketi, elbiselerle de oldukça tarz bir şekilde kombinleyebilirsiniz. Bilek boy elbiselerin üzerine oversize kesim blazer ceketleri giyebilirsiniz. Mesela, ekru veya beyaz bilek boy elbisenin üzerine pembe, sarı, turuncu, lila gibi canlı ve hareketli renklerdeki ceketlerden giyebilirsiniz. Altına hasır sandalet, minimal çanta ve çeşitli aksesuarlarla kombini zenginleştirebilirsiniz. 

5 Farklı Blazer Ceket İle Yapabileceğiniz  Kombinler

ZÜHRE Kol Detaylı Bej Ceket  ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

2. Blazer Ceket ile Minimal ve Profesyonel Stil Elde Et

Blazer ceket ile yapabileceğiniz kombin fikirlerinden biri de formal görünüm olarak karşımıza çıkıyor. İş hayatında veya özel günlerde profesyonel bir görünüme sahip olurken aynı zamanda kendi tarzınızı ve şıklığınızı konuşturmak için kuşaklı blazer ceket modellerinden faydalanabilirsiniz. Kahverengi, siyah gibi renk seçeneklerine sahip olan kuşaklı modeller oldukça iddialı tasarımlardır. Resmi alanlarda profesyonel görünümünüzü ortaya koyarken aynı zamanda sofistike görünmek size muhteşem hissettirecektir. 

Yeni sezonun favori ceketleri arasında yer alan siyah kuşaklı blazer ceketi hemen hemen her renk ve desen ile bütünleştirebilirsiniz. Asil bir görünüme sahip olmak için siyah ceketin içerisine yine siyah parçalar tercih edebilirsiniz. Saat, küpe ve çantanızı gümüş tercih ederek hem şık hem de resmi bir görünüme sahip olabilirsiniz. 

Günlük ofis stili oluşturmak için kuşaklı kahverengi ceketin o özgün ve sıra dışı görünümünden yararlanabilirsiniz. İçerisine ekru gömlek veya bluz, pantolon ve ince topuklu ayakkabıyla kombininiz tamam demektir. Bu kombini biraz daha yüksek moda gustosunda elde etmek isterseniz inci küpe ve zincirli çantanın gücünden yararlanabilirsiniz. Böylece blazer ceket ile yapabileceğiniz kombin için en iddialı görünüme kavuşmuş olursunuz. 

3. Blazer Ceket ile Spor ve Modern Bir Tarz Oluştur

Blazer ceket ile yapabileceğiniz kombin seçenekleri arasında yer alan spor ve modern kombinler, her kadının severek oluşturduğu özelliklere sahiptir. Özellikle son yıllarda popüler hale gelen atletik stil, blazer ceket gibi klasik kıyafetleri daha spor bir şekilde kombinlememizi sağlamıştır. Kadın spor blazer ceket modellerini ister jean ister etek isterseniz de elbiselerle kombinleyerek son derece modern bir görünüme sahip olabilirsiniz. 

Kadın spor blazer ceket modellerini eşofman, jogger pantolon, sweatshirt, tişört ve spor ayakkabı gibi atletik parçalarla tamamlayarak havalı bir stil yaratabilirsiniz. Üstelik ceketleri renkli modellerden seçerek son derece enerjik bir kombin oluşturabilirsiniz. Gri, bej, taş, mavi, füme ve toprak rengine sahip olan ceket son derece enerjik kombinler oluşturmanıza yardımcı olacaktır. 

Blazer ceket ile yapabileceğiniz kombin seçenekleri arasında yer alan uzun modeller, modern takımlarla kombinlenmek için harika parçalardır. İçerisine ekru veya beyaz bir takım giyebilir, spor çanta takabilir ve sneakers giyerek oldukça havalı bir görünüme sahip olabilirsiniz. Bu kombini daha modern bir duruma getirmek için bel çantası da takabilirsiniz. 

4. Blazer Ceket ile Klasik Görünüm Yarat 

Blazer ceketleri klasik bir şekilde kombinleyerek son derece şık ve gösterişli bir görünüme sahip olabilirsiniz. Düğün, nişan, özel yemek, mezuniyet töreni gibi organizasyonlarda hem profesyonel giyinmek hem de kendi tarzınızı konuşturmak isterseniz ekoseli blazer ceketlerin gücünden yararlanabilirsiniz. Bej, gri, siyah renk seçeneklerine sahip olan ekoseli blazer ceketler tarzınıza tarz katacak niteliktedir. 

Blazer ceket ile yapabileceğiniz kombin için dar kesim pantolon, ekru modern gömlek ve stiletto ayakkabının eşsiz görünümünden yararlanabilirsiniz. Ayrıca casual-smart bir stil yaratmak için klasik ceketi spor ve gündelik parçalarla da birleştirebilirsiniz. Mavi, lacivert, gri ve füme gibi klasik tonlardaki blazer ceket modellerini beyaz jean ile kombinleyebilirsiniz. Mesela, açık mavi ceketin içerisine beyaz pantolon, beyaz tişört giyerek son derece spor ve şık bir görünüm sağlayabilirsiniz. 

5 Farklı Blazer Ceket İle Yapabileceğiniz Kombinler

ZÜHRE Kol Detaylı Çizgili İndigo Blazer Ceket C-0027 ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

5. Blazer Ceket ile Partinin Yıldızı Ol

Düğün, nişan, söz gibi organizasyonların yanı sıra, parti ve modern akşam yemeklerinde farklı bir görünüme sahip olmak isterseniz; sizde blazer ceket ile yapabileceğiniz kombin önerimizi deneyebilirsiniz. Maksi boy elbiselerin, eteklerin veya ikili takımların üzerine giyebileceğiniz renkli ceketler ile son derece gösterişli bir tarz elde edebilirsiniz. Blazer ceketi ön plana çıkarmak için içerisine giyebileceğiniz kıyafetlerin tek renk olmasına dikkat etmelisiniz. Mesela, beyaz parçalardan oluşan kombinin üzerine bebe mavisi bir ceketle son dokunuşu yapabilirsiniz.

Blazer ceketleri bir kemer yardımıyla daha renkli ve hareketli bir görünüme ulaştırabilirsiniz. Zincir veya parıltılı kemerler kullanarak gittiğiniz her alanda gözleri üzerinize çekebilirsiniz. Eğer kemer kullanacaksanız blazer ceketlerden renkli ve enerjik olan modellere yönelmeniz gerekecektir. Şık bir hava oluşturmak için ince topuklu ayakkabılarla kombini tamamlayabilirsiniz. 

Zühre yeni sezon blazer ceket koleksiyonunda her zevke hitap edebilecek modeller sizi bekliyor!

Önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/anneler-gunu-hediyesi-icin-10-fikir linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: 5 Farklı Blazer Ceket İle Yapabileceğiniz Kombinler
Mayıs 17, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR