Kış Modasına Kürk ve Nakışlı Dokunuş

Kış Modasına Kürk ve Nakışlı Dokunuş

 

Modayı şehrin her tarafına götürüyor

Zühre’nin dış giyim koleksiyonu ile bu kış ‘Olduğun Gibi’sin

Muhafazakar giyimi inovatif tasarımlarla bir araya getiren Zühre, kış döneminde tarzın önemli parçalarından pardesü ve kabanları kürk detaylarıyla canlandırıyor. Dış giyim modasında renkli kürklerin dikkat çektiği Zühre’nin sonbahar-kış koleksiyonu, bu kez şehrin cesur ruhunu yansıtıyor.

Birbirinden değişik ürünleriyle bütün zevklere hitap eden Zühre’nin kış pardesü ve kaban koleksiyonu, tarzını kombinlemek isteyen kadınları kurtarıyor. Hareketli şehir ruhundan ilham alan pardesü ve kaban ürünlerindeki kürk incelikleri iddialı ve şık bir görünüm sunuyor. Zühre ‘Olduğum Gibi’ ilkesiyle yarattığı yeni dönem  koleksiyonu ile modayı metropolün her tarafına taşıyor.

Kış modası ve kürk etkisi

Kış aylarının olmazsa olmaz ürünlerinden pardesü, mont ve kaban modellerini kadınlara sunan Zühre, muhafazakar giyimi orjinal tasarımlarla bir araya getirmeye devam ediyor. Hardaldan vizonun en enerjik tonlarına kadar pek çok renkte kürkler şehrin dinamik enerjisine uyum sağlıyor.

Son zamanların olmazsa olmaz moda ürünlerinden kürkler Zühre’nin pardesü ve kaban koleksiyonunda renk renk modelleriyle önümüze çıkıyor. Yakadan etek uçlarına, ceplerden manşetlere pek çok incelikte öne çıkan kürkler, kışı sımsıcak atlatmanızı sağlıyor. Taş detaylı, orjinal ev yapımı etnik desenler, giyip çıkmalık tasarlanan ürünler değişik beğeni ve stillere hitap ediyor.

Şehir ruhu muhafazakar modayla canlanıyor

Kış aylarında dolaplarımızın olmazsa olmaz parçası pardesü ve kaban ürünleri, bu dönem Zühre’nin kış koleksiyonunda farklı bir görünüm kazanıyor. Klasik inceliklerin yanı sıra farklı dikiş teknikleri ve uygulamalarıyla da dikkat çeken pardesü ve kabanlar birçok seçenekle koleksiyonuna yansıtıyor. Muhafazakar metropol kadınının moda anlayışı bu sezon Zühre ile canlanıyor.

 

Bir önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/bayrama-ozel-pardesu-modelleri linkinden ulaşabilirsiniz. 

Etiketler: kış modası,kürk,nakışlı dokunuş
Nisan 19, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı