Geometrik Desen Modası

Geometrik Desen Modası

Muhafazakar giyimi orjinal modellerle bir araya getiren Zühre İstanbul, İlkbahar-Yaz koleksiyonuyla bu bahar döneminde kombinleri hareketlendiriyor. Geometrik çizgiler ile desenlerin çoğunlukta olduğu koleksiyonda renklerin modası tarza dönüşüyor.

Şıklığın detaylarda gizli olduğunu bilen kadınlar, Zühre İstanbul’un geometrik desenlerle tasarlanan koleksiyonuyla zarafete kavuşuyor. Zühre İstanbul’un yeni dönem koleksiyonunda bulunan etek, pantolon ve tuniklerdeki geometrik desenler sarı, mavi, beyaz, siyah ve canlı renklerle çeşitlendiriliyor.

Geometrik desenlerle canlanan kombinler

Zühre İstanbul, doğal görünmeyi seven kadınlar için hazırladığı yeni dönem koleksiyonunda monokrom tarzı taşıyan geometrik desenlere yer açıyor. Etek, pantolon ve tunikler çeşitli renklerle canlandırılırken, bluz ve tek renk eşarplar da öne çıkarılıyor.

Renklerin kumaşlarla birleştirildiği koleksiyon; güneş sarıları, papaya ve tonları, bebe mavileri, masum beyaz ve asil siyah ile taçlandırılıyor. Zühre İstanbul’un geometrik desenleri sadeliğe taze bir dokunuş olarak günlük tarzdan gece şıklığına kadar öne çıkıyor.

 

Etiketler: moda,desen,elbise
Nisan 19, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR