ZÜHRE Giyim E-Ticaret Sitesiyle Farkını Ortaya Koydu

ZÜHRE E-Ticaret Sitesiyle Farkını Ortaya Koydu

ZÜHRE internet sitesiyle farkını gösterdi

Modest giyimde tarz havasıyla kadınların beğendiği giyim markası Zühre, e-ticarete 2020 yılında başladı. Covid-19 dönemi sürecinde de moda severlerle ürünlerini internet sitesinde bir araya getiren ZÜHRE, diğer markalara kıyasla 750’den fazla değişik model seçeneğiyle ve güçlü tasarımlarıyla farkını gösterdi ve beğeni kazandı.

ZÜHRE e-ticaret koleksiyonunda yer alan modeller arasında kap modeller, pardesü modelleri, ferace modelleri, pantolon modelleri, etek modelleri, tesettür gömlek modelleri, tesettür takımlar, tesettür abiye modelleri, tesettür tunik modelleri, tesettür elbise modelleri, çantalar, şallar ve eşarplar bulunuyor.

Kalite ve trendler bir arada

Modest giyim denilince farkını kalitesiyle gösteren Zühre, uzun zamandır beklenen e-ticaret çalışmalarını 2020’ni başında tamamlayarak modaseverlerle buluştu. Alışılmış satış stratejilerini ve tarz ürün çizgisini internete de taşıyarak Zühre, markasını e-ticaret alanında da geliştirdi. Zühre, yeni nesil modanın öncüsü olarak özel koleksiyonlarında bulunan 750’den fazla modelini internette satışa sunarak hep tarz olmak isteyen kadınlara ürünlerini ulaştırdı.

En cesur toprak renkleri Zühre’de

Zühre ürünlerinde ilk dikkat çeken özellik kullanılan kaliteli kumaştır. Her koleksiyonunda bu düşünceye Zühre, cesur renkler ve yenilikler ekliyor. Tasarımlarında kullanmayı seçtiği kaliteli kumaşları ile vazgeçilmez tonları bir araya getiren Zühre, cesur moda çizgisini internetteki kullanıcılara sunuyor.

2020’de e-ticarete başlayan Zühre, güçlü ve kaliteli ürünleri ile dijital dünyada da varlığını devam ettiriyor. Teknolojik alt yapısı da Ar-Ge süreçlerini geçerek internete de uzanan Zühre yolculuğunu sürdürüyor. Zarif siyah, aydınlık renkleri ve pastel tonlarının en sıcak şekilleri zuhre.com.tr’de bulunmaya devam ediyor.

Çeşitli desen ve modeller Zühre’nin internet sitesinde

Zühre koleksiyonlarında birçok desen ve modeli bulabilirsiniz. Her stile sahip insanın giyebileceği trençkotlar, sabahtan akşama zarif abiyeler, rahat kesim tunik takımlar, kabanlar, ketenler, bahara özel şifon bluzlar, denim on denim tarzını etkileyecek kot modeller, her tarzı kombinleyen eşarp ve çantalar sezona özel indirim fırsatlarıyla sadece zuhre.com.tr’de.

Zühre’nin moda çizgisi 

Modanın alışılmış şekillerini yeni dönem koleksiyonu ile yeniden yorumlayan Zühre, klasik kalıpların dışına çıkıyor ve toprağı modayla bir araya getiriyor. Modaya yenilik katan ton ve tasarımlar taş, pul, payet, kürk, düğmeler ve süslemeler ile bir araya geliyor. Hem ekru hem camel tonlarını bir kaban kürk süslemesiyle bir araya getirirken, siyah ikili takımlar pullarla tarz katılmış bir tarza dönüştürüyor.

Şık tesettür gömlekler, bluz modelleri, pileli etek modelleri, tesettür pantolon modelleri, kışlık feraceler, kot feraceler, spor kap modelleri ve pardesü modelleri ile fiyatlarına zuhre.com.tr web adresini ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

Zühre ile ilgili detaylı bilgiye zuhre.com.tr’den ulaşabilirsiniz.

Bir önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/sicak-havalarda-ferah-kumasi-ile-yazlik-tunik-modelleri-zuhre-de linkinden ulaşabilirsiniz. 

Etiketler: E-Ticaret,Zühre
Kasım 18, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR