Yaz Düğünlerinde Tesettür Abiye Şıklığı

Yaz Düğünlerinde Tesettür Abiye Şıklığı

Yaz Düğünlerinde Tesettür Abiye Şıklığı

Abiyenin, özel zamanlarda ve gece çıkarken tarz olabilmek ve de zarif gözükmek için titizlikle seçilmesi gerekir. Başta abiye seçerken gidilecek yere ve vakte dikkat etmek gerekiyor. Büyük kutlamalarda daha çok siyah, gece mavisi, kırmızı, altın renkleri kullanılır. Bu tonlar taş, dantel ve payet detaylarıyla süslenir. Kır kutlamalarında ise çiçek desenler, yumuşak pastel renkler, uçuş uçuş veya tüllü abiye modelleri öne çıkar.

Her kombininiz gibi yazlık abiye seçerken de davetin yapılacağı mekan ve vakit önemlidir. Gideceğiniz yer büyük bir düğün daveti ise siyah ve taş detaylı abiyeleri seçebilirsiniz. Yazın vazgeçilmezi enerjik ve rengarenk tonlar olsa da bir düğüne veya gece davetine gidiyorsanız koyu tonlu abiyeleri kullanmanız daha mantıklı olacaktır.

Abiyelerde önem verilmesi gereken ilk şey elbisenin kumaşıdır. Bir tek kumaşın tonu değil cinsi de önem taşır. Kumaşın türüne bağlı olarak stilinize zarif bir görünüm katabilirsiniz. Son yıllarda ise modest tarzda payetli abiyeler ön planda bulunmaktadır. Özel zamanlarda payetli abiyeleri seçerek tarzınızı ortaya koyarken aynı zamanda şık da görünebilirsiniz.

Nikah ve nikaha benzer davetlerde ise sade şıklık korunmalıdır. Sade bir giyim için önce renklerden başlayarak elbisenizi lacivert seçip füme topuklu ve çantalar ile kombinleyebilirsiniz. Başka bir opsiyon ise bej ile siyah rengi beraber kullanmak olabilir.

Düğün, kına ve başka davetlerde ise şaşayı ön plana getiren abiye modellerini kullanabilirsiniz. Altın ve kırmızı gibi çarpıcı renklerde abiye tasarımlarını seçerek zarafetinizi ortaya koyabilirsiniz. Başka davetler için ise bir çok renk ve modelde abiye tasarımları bulunuyor. Abiye alırken önem vermeniz gereken başka bir kriter olan ton uyumuna da dikkat etmelisiniz.

Uzun Kabarık Abiye Modelleri ile Gösteriş

Bütün vücut tipleri ve zevklerine uyan uzun kabarık abiyeler hem gece büyük davetlerde hem de kır davetlerinde zarif gösterir. Başta gece davetleri olmak üzere topuz ya da zarif ve kaliteli kumaşa sahip bir eşarpla beraber giyilmelidir. Ağır davetlerde Zühre Leopar Çizgili Kemer Detaylı Uzun Siyah Elbise ve altına topuklu stiletto giyebilirsiniz.

Siyahın Zarafeti

Önceliğiniz zarafet ve kaliteli bir görünüm ise siyah abiye giyebilirsiniz. Her dönem vazgeçilmez olan siyah abiyeler bütün tarzlara ve vücut tiplerine uygundur. Zühre’nin siyah tonlarda abiyelerini zarif bir çanta ve ayakkabı ile kullanabilirsiniz.

Uzun Şifon Pastel Renklerle Sade Şıklık

Kır düğünlerinin olmazsa olmazı pastel renklerdeki uzun şifon abiyeler zarifliği yakalıyor. Uzun tül kuyrukları ve detaylı işlemeleri ile şıklık katan uzun şifon elbiseler, kombinlere zarif bir hava katıyor. Pastel renkler kullanılarak tasarlanan Zühre şifon elbiseler, kır düğünlerine renk getiriyor. Bu modelde elbiseleri yine açık tonlarda kaliteli kumaştan yapılmış eşarplar ile beraber kullanarak şıklığa kavuşabilirsiniz.

Abiye alırken başka bir önemli detay da vücudunuza uygunluğudur. Stilinizi göstermeniz ve elbisenin üzerinizde daha güzel durması için beden tipinize uyacak bir abiye almalısınız. Zühre’nin bütün beden tiplerine ve tüm tarzlara uyan elbiseleriyle ağır davetlerde tarzınızı ön plana çıkarabilirsiniz.

Elbise modellerini kombinlerken hangi eşarbı takacağınıza da dikkat etmelisiniz. Eşarbınızı elbisenizle aynı tarzda ve uyumlu renklerde tercih etmelisiniz. Başka bir önemli konu ise eşarp tercihinizin sıkmayacak bir model olmasıdır. Son dönemlerde abiyelerin üstüne şık ve rahat eşarplar kullanılmaktadır. Bu tip tercihler size şık bir tarz katacaktır. Giyiminizi Zühre Monogram Desenli Saten İpek Eşarp ile zarif bir şekilde kombinleyebilirsiniz.

Bir önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/2021-yazinda-gunluk-tesettur-kombin-onerileri linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: E-Ticaret,Zühre
Mayıs 31, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR