Tunik Modelleri ile Rahatlıktan Ödün Vermeden Şıklığı Yakalamak İster Misiniz?

Tunik Modelleri ile Rahatlıktan Ödün Vermeden Şıklığı Yakalamak İster Misiniz?

Tunik modelleri, sunduğu rahatlık ve hareket özgürlüğü nedeniyle tesettür kombinleri için vazgeçilmez parçaların başında geliyor. Birbirinden farklı tarzlardaki parçalarla rahatlıkla kombinlenebilen tunikler, farklı tarzlara ve ihtiyaçlara cevap verebiliyor.

Tunik tasarımları, temel birkaç parça ve aksesuar değişimi ile hem gündüz giyimi için hem de gece için tercih edilebiliyor. İş giyimi için tercih ettiğiniz tuniği, denim pantolon ve spor kesim bir kap modeli ile bir araya getirerek günlük giyim için değerlendirebilirmenin kolaylığını yaşayabilirsiniz. Ayrıca romantik ve vintage gibi farklı tarzlara da uygulayarak kendi tarzınızı ortaya koyabilirsiniz. 

Kabartma Yazı Detaylı Modeller ile Spor Kombinler Oluşturun

Spor tunik modelleri, sokak modasının en sevilen parçaları arasında. Tesettür trendleri içinde kabartma yazı detayları barındıran ara boy spor tunik modelleri öne çıkıyor. Trendleri tam olarak uygulamak için bej, sarı ya da hardal tonlarında bir model edinebilir ya da yazı detaylarında gümüşün kullanıldığı modeller içinden seçim yapabilir, bol paça denim pantolon ya da bol kesim eşofman altı ve salaş formlarda el örgü bir hırka ile tamamlayabilirsiniz. Uçuk renklerde spor bir eşarp, asker yeşili postacı çantası ve aynı tonlarda bir spor ayakkabı ile son derece şık görünebilirsiniz. 

Tarzınıza Hareket Katmak için Asimetrik Triko Tuniklerden Destek Alın

Kış sezonu için tercih edilebilecek triko tunik modelleri, denim pantolondan kumaş pantolona kadar farklı stilde pantolonlarla rahatlıkla bir araya getirilebiliyor. Spor tunik kombinleri yapmaktan hoşlananlar için güzel bir alternatif olan modeller, bol kesim t-shirt ve gömleklerin üstüne giyilebiliyor. Kış sezonunun öne çıkan rengi kırmızı, triko tunik modellerine çok yakışıyor. Ön kısmı oval bir biçimde kısalan kırmızı bir triko tuniği, beyaz renklerde baskılı bir t-shirt, siyah kanvas pantolon ve deri sırt çantası ile bir araya getirebilir, asker postalları ile beraber kullanabilirsiniz. Spor kesim pardesü ya da kaban modelleri ile kombinleyerek de mükemmel görünebilirsiniz.

Geleneksel Motif ve İşlemelerin Kullanıldığı Modelleri Deneyin

Nakışların ve işlemelerin kullanıldığı tunik modellerinin modası hiç geçmiyor ve 2018'in tesettür modasında da öne çıkıyor. Adeta anneannelerimizin çeyiz sandıklarından çıkmış gibi duran işlemeler, bu sezon da iktidarını koruyor. Etek ve kol kısmında fırfır detaylarına yer verilen, göğüs kısmı nakışlarla hareketlendirilmiş modeller, salaş parçalardan hoşlananlar için iyi bir alternatif. Zarif detayların kullanıldığı bir modele dolabınızda yer verebilir, sade tasarımlara sahip düz kesim pardesü modelleri ile beraber kullanabilirsiniz. A formuna sahip uzun bir etek, uyumlu renklerde saten bir şal, işleme detayları kullanılmış bez bir kol çantası ve vintage görünümlü alçak topuklu süet bir ayakkabı ile stilinizi yansıtabilirsiniz.

Fazla Kiloları Kamufle Etmek için Maksi Boy Çeşitlere Göz Atın

Uzun tunik boyları, fazla kiloları kamufle etmek için oldukça ideal bir parça. Kiloları kamufle etmek için tümüyle salaş kesimlerden ziyade alt kısma doğru genişleyen modellere yönelmek daha iyi sonuç veriyor. Büyük beden tunik modelleri içinde en gözde parçalar maksi boy tunikler. Klasik tunik boylarından çok daha uzun olan tasarımlar, daha fit görünmenize yardım ederken yırtmaç gibi hareketli detayları sayesinde dinamik görünmenize de yardım ediyor. Günlük kullanım için küçük desenlerin kullanıldığı bir model edinebilir, dar paça pantolon ve kısa çizmelerle oldukça zarif görünebilirsiniz. Desenlerle uyumlu eşarp ve küçük bir el çantası ile tamamlayabilirsiniz.

Tesettür modası ve trendlerine yön veren tasarımları ile dikkat çeken Zühre, tunik kombinleriniz için şık, rahat ve kaliteli parçaları bir araya getiriyor. Yazlık ve kışlık modeller arasından beğendiğiniz ürünleri seçebilir, zamansız tasarımlarla her zaman şık olmanın keyfini yaşayabilirsiniz. 

Etiketler: Tunik modelleri
Nisan 19, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı