Tarzınızı Yansıtacak Pardesü Kombinleri

Tarzınızı Yansıtacak Pardesü Kombinleri

Dijital Baskılı Pardesüleri Kullanarak Şık Bir Gün Geçirin

 Bazı pardesü modellerinde Dijital baskılar kullanılmaktadır. Bu baskılar genellikle pardesünün kol, yaka ve etek kısmında kullanılır. Bu ürünler özellikle günlük giyimde oldukça sık kullanılan ürünlerdir. Pastel renkler için krem, bordo, füme, camel renklerin yanında canlı renkler ve desenli, çiçekli pardesüler için kırmızı, yeşil, mavi renkleri pardesüler üzerinde sıkça görebiliriz. Bu tarz pardesüleri desenlerin üzerindeki renklerden bir tanesini seçerek, tek renk sade bir eşarp ile tamamlayabilirsiniz. Bunun yanında dijital baskılı pardesülerle bol kesim kumaş pantolonlar da çok uyumlu olacaktır. Pantolonu, pardesüyü ve eşarbınızı uyumlu seçtikten sonra yanına seçeceğiniz büyük postacı çantası ya da deri bir sırt çantasıyla kombininizi mükkemel bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Kapitone Desenli ya da Kot Pardesü Modelleri ile Sportif Bir Görünüm Yakalayın

 Kapitone Detaylı pardesüler sportif modeller arasında farklı boylardaki modelleriyle yer alıyorlar. Bu tarzı Kapitone desenli pardesülerin özellikle kış aylarında daha çok tercih edildiğini söyleyebiliriz. Bu modeller kış aylarının soğuk ve karanlık günlerinde daha enerjik bir hava kazandırmaya yardımcı olur. Spor ve günlük şıklık tarzını benimseyen genç kadınlar için ise Kot pardesü modellerini tercih etmeleri çok daha avanyajlı olacaktır. Bu iki seçenekte de kombininizi bol kesim jeanler ile tamamlayabilirsiniz. Ayağınıza tercih edeceğiniz şık bir spor ayakkabı ile uyumlu bir tarz yakalayabilirsiniz. Bunun yanında dilerseniz spor ayakkabı değil spor kesim çizmeler ya da botlar da kullanmak uygun olacaktır. Kapitone detaylı pardesüleri, pardesüye zıt bir renk çanta seçerek dinamik bir kombin yaratabilirsiniz.

Yazlık Pardesüler ile Çiçek Açın

Krem , bej, beyaz ve toz pembe gibi açık renkler, yazlık pardesü modellerinde trend hale geldi. Keten gibi hafif kumaşların kullanıldığı bu tasarımlar, bol ve rahat kesimleri ile dikkat çekiyor. Canlı çiçek desenleri ya da işlemeleri ile hareketlendirilen yazlık pardesüler, genel olarak dizin hemen altında bitiyor. Keten pantolonlar ve tunik modelleri ile kombinleyeceğiniz modeller, yaz aylarında zarif bir tarz oluşturmanıza imkan tanıyor. 

Kamuflaj Desenli Pardesüler ile Kışı Yakalayın

Kışlık modellerde ise yaka ve cep kısımlarında kürk detayları kullanılan pardesüler ön plana çıkıyor. Bunun yanı sıra kapüşon ve kürk detaylı uzun modeller de kışlık dış giyim ürünleri arasında. Kamuflaj desenli ve kürk detaylı bir model tercih ederek spor ve günlük bir tarz oluşturabilirsiniz. Bu kıyafeti asker botları ve süet çantalarla bir araya getirebilir, eşarp renginizi yosun yeşili ya da camel tonlarında seçebilirsiniz. 

Yarasa Kollu ve Nakışlı Pardesüler ile İşinizde de Şık Olun

Ağırlıklı olarak pastel renklerin hakim olduğu klasik tesettür kombinleri, daha çok iş giyim tercihleri arasında. Tek renkli modellerin yanı sıra ekose, kazayağı gibi modası asla geçmeyen desenler de klasik pardesüleri renklendiriyor. 

Yarasa kollu ve zarif nakış işlemelerle canlandırılan pardesü modelleri, en beğenilen tasarımlar arasında yer alıyor. Yarasa kollu ve nakışlı modeller; kırmızı, mürdüm ve bordo gibi canlı renklerdeki pantolonlarla mükemmel uyum yakalıyor. Ön kısmında fırfır detayı kullanılan gömleklerle de son derece hoş görünüyor.

Düz Kesim Anne Pardesüleri ile Asil Bir Görünüme Kavuşun 

Biyelerle hareketlendirilen, bileğe kadar uzanan düz kesim pardesü modelleri, anneler tarafından en sevilen modeller içinde. Yosun yeşili, mürdüm ve füme gibi renklerin ağırlıkta olarak kullanıldığı tasarımlar içinde göğüs kısmı kaftanı anımsatan modeller öne çıkıyor. Beden alternatiflerinin rahatlıkla bulunabildiği büyük yaş anne modelleri; sadelikleri, asil duruşları ve bol kesimleri nedeniyle tercih ediliyor. Alçak topuklara sahip klasik ayakkabılar, canlı renklerin hakim olduğu eşarp modelleri ve zarif çantalarla birlikte rahatlıkla kullanılabiliyor.

Salaş ya da Çan Formuna Sahip Pardesüler ile Kusursuz Görünün 

Kusurlarınızı kamufle edecek şekilde tasarlanan büyük beden pardesü modelleri, her zaman kusursuz görünmenizi sağlayan modeller arasında. Farklı stillerde çok sayıda alternatifin yer aldığı seçenekler arasında çan formuna sahip olan pardesüler ön plana çıkıyor. Basenlerinizi rahatlıkla kamufle edebileceğiniz modelleri, salaş görünümlü bol kesime sahip pardesüler takip ediyor. Nakışlı, dijital baskı teknikleri kullanılan ya da kot gibi günlük kullanıma hitap eden materyallerden üretilen çok sayıda alternatif bulabilirsiniz. 

Tasarımlarıyla trendlere yön veren Zühre, zamansız ve modern çizgiler barındıran tesettür modelleri beğeninize sunuyor. Klasikleşmiş tasarımların yanı sıra tesettür modasını yakın takip ederek oluşturduğu koleksiyonları, her yaştan kadının rahatlıkla tercih edebileceği modelleri içeriyor. Özgün tasarımlarının yanı sıra kaliteli malzeme seçimiyle konforlu kullanım sunan Zühre'yi, yazlık ve kışlık pardesü ihtiyaçlarınız için tercih edebilir, birbirinden şık pardesü kombinleri oluşturabilirsiniz. 

Etiketler: pardesü,pardesü kombinleri
Nisan 19, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR