Tarzınızı Yansıtabileceğiniz Ofis Kombinleri

Tarzınızı Yansıtabileceğiniz Ofis Kombinleri

Ofis stili oluştururken, belirlenen çizginin dışına çıkmadan kendi tarzınızı oluşturmaya ne dersiniz? Sıcacık dokularla buluşan yeni sezonun en iddialı ürünleri ile mesai saatlerini daha konforlu ve zevkli hâle getirmenin yolunu açıyoruz. Zamansızlığını koruyan trençkot modelleri, ofisin demirbaşı blazer ceketler, konfor ile şıklığı bir arada sunan ikili takımlar ve daha fazlası… 

Klasiklerden zaman zaman sıyrılarak tarzınızı daha modern ve daha iyi gösterecek parçalar sunuyoruz. Gelin, tarzınızı yansıtabileceğiniz iddialı ofis kombinlerinin hangi parçalarla yapıldığına beraber bakalım!

Tarzınızı Yansıtabileceğiniz Ofis Kombinleri

Yukarıdaki görsele tıklayarak ürünümüze ulaşabilirsiniz.

Ofis Kombinlerinin Püf Noktaları

Ofis ortamlarının ciddiyetine uygun kombinler oluştururken zaman zaman tarzınızdan ödün verebiliyorsunuz. Ayrıca stilinizin dışına çıkmanın verdiği mod düşüklüğü ile tüm gününüzü geçirirken konforsuz kalmak da canınızı sıkıyor olabilir. İşte bu noktada, ofis kombinlerinin püf noktalarına sizler için değindiğimiz rehberimiz hem tarzınızı hem de konforunuzu öne çıkaracak detaylar sunuyor! 

- Ofis kombinleri oluştururken sıcak renklerden ilham alabilirsiniz. Cildinize ve tarzınıza hitap eden renkler, kombinlerinizin ön plana çıkmasında etkilidir. 

- Ofis stilinize mutlaka yeni aksesuarlar eklemelisiniz. Şık bir akıllı saat, monogram baskılı çanta, takı, gösterişli şal veya eşarp gibi aksesuarlar ofis kombininizi bir adım öteye taşıyacaktır. 

- Kış ofis kombinleri için ise mutlaka sıcak tonlara yönelmelisiniz. Modunuzu tüm hafta boyunca yükseltecek kahve, tarçın ve kiremit gibi tonları içeren parçaları stilinize ekleyebilirsiniz. 

- Ofis kombinlerine ince bir dokunuş yapan blazer ve tüvit ceketleri de mutlaka kullanmalısınız. Bu parçaları fiziğinize, cilt tonunuza ve tarzınıza uygun seçtiğiniz takdirde ortaya iddialı bir kombin koyabilirsiniz. 

- Ofis kombinlerinde hem konforu hem de şık olmayı yeğlediğiniz zaman ikili takımlardan alabilirsiniz. Bu takımların hem klasik hem de şık dokunuşları olanlarını tercih etmeniz ofis standartlarına uymanızı sağlar. 

8 Farklı Ofis Kombini

Ofis stillerinde belirli bir çizginin dışına çıkmadan, tarzdan da ödün vermeden kombin üretmek zor olabilir. Zaman zaman klasik kombinlerden uzaklaşarak tarzınızı daha trend ve sıra dışı noktalara taşımak isteyebilirsiniz. Dokular, renkler, tamamlayıcı parçalar… 

Üç kelimenin çıkış noktası, bir takım elbiseyi bile farklı gösterebilir. Tam da burada elbise, gömlek, tüvit veya blazer ceket gibi ofis kıyafetlerini kombinlemenin 8 farklı yolunu açıklıyoruz. Peki, nedir bu 8 farklı ofis kombini? 

Beyaz Gömleklerin Klasikliği

Ofis kombinleri dendiğinde akla gelen, hiç şüphesiz olarak beyaz gömleklerdir. Etek, pantolon, elbise, ceket, trençkot… Akla gelebilecek daha birçok parçayla bir araya getirilebilen beyaz gömleklere “joker parça” dersek yanlış olmaz! Bu noktada kadın gömlek modeli seçerken daha salaş ve gösterişli parçalara yönelmeniz gerekir. 

İdeal seçimi yaptıktan sonra ofis stilinde her zaman başrolü çeken beyaz gömlekleri takımlar ile kombinlemelisiniz. Yelek veya ceketli takımların içerisine giyeceğiniz gömlek, ipek şal ve casual ayakkabı ile tamamlandığında ideal şıklığı oluşturacaktır. Hatta gümüş minimal takı ve monogram baskılı siyah çanta ile buluşturulduğunda stil şıklığı bir adım daha öteye çıkacaktır. 

Etek ve Triko Şıklığı

Resmiyeti bozmadan ofis kombinlerini bir adım öteye taşımanın yolu, etek ve triko şıklığından geçer. Pileli, kalem ve salaş etek tasarımlarından hangisi seçilirse seçilsin, üzerine giyilen triko kombin şık bir görünüme ulaştırılabilir. Ofis kombinleri için tarzınıza uygun etek ve triko seçerken cilt tonunuza uygun parçalara tercih etmelisiniz. Ardından uygun bir topuklu ayakkabı, minimal takı ve kendinden desenli şal ile kombini taçlandırmalısınız. 

Ofisin Her Daim Favorisi Blazer Ceket 

Stil oyununa seviye atlatan blazer ceketler, ofis kombinlerinin her daim favorisi. Son zamanlarda zirvedeki konumunu sabitleyen bu parça, yeni tasarım ve renkleri ile kadınların stillerini süslemeye devam ediyor. Blazer ceketler, mesai saatlerinin ciddiyetine uygun olan lacivert, kahverengi ve siyah gibi renklerdeki modellerin yanı sıra daha retro ve bohem görünümleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor. 

Bel bağlamalı, cepli ve midi boy gibi farklı modellere sahip olan ceketler, ofis kombinlerinde şıklığı yakalamak isteyen herkesi adeta büyülüyor. Söz konusu tasarımı lacivert renkte tercih edip, diğer parçaları siyah seçtiğinizde ofisin gözde kombinine sahip olabiliyorsunuz. Hatta siyah ve gri renkleri içeren deri çanta, gümüş kolye ve ipek şal ile harika bir tarz elde edebiliyorsunuz. 

Triko Elbise ile Hem Şık Hem Konforlu 

Zahmetsiz, konforlu ve cool parçaları ofise uyarlamanın başrolünde triko elbise modelleri yer alır. Elbiseye uygun diğer parçaların seçimiyle de birleşerek mesai saatlerinde şıklığı sunan kombinler, her gardırobun ihtiyacı. Yeni sezon triko elbise renk ve tasarımları ile business casual stilini yakalamanız çok kolay! 

Fiziğinize ve ten renginize yakışacağını düşündüğünüz elbise modelini seçerek işe koyulun. Ayrıca şık aksesuar, monogram desenli şal ve zincir detaylı çanta ile tamamlayacağınız elbise ile hem konforlu hem de şık bir kombin sergileyin. İddialı ofis kombinleri oluşturmak için söz konusu parçaları incelemek üzere sitemizi ziyaret edebilirsiniz. 

Tüvit Ceket Şıklığı 

Tüvit ceketler olmadan ofis kombini oluşturulamayacağını elbette tartışmayacağız. Ancak hem pantolon hem de etekler ile nasıl güzel bir ikili yarattığından uzun uzun bahsedebiliriz. Özellikle pazartesi sendromu ile baş başa kaldığınızda modunuzu yükseltmek isterseniz tüvit ceket şıklığını tercih edebilirsiniz. 

Cep detaylı ve midi boy olan tüvit ceket modellerini kalem etek ile kombinleyebilirsiniz. Altına siyah ince topuklu şık bot giyip, üzerine gold saat ve deri çanta takarak kombini taçlandırabilirsiniz. Ofis kombinleri arasında en iddialı olan bu öneri ile haftaya şık bir başlangıç yapabilirsiniz. 

Tüvit Ceket Şıklığı   

Yukarıdaki görsele tıklayarak ürünümüze ulaşabilirsiniz.

Etek ve Bluz Zarafeti

Ofis kombinleri dendiğinde etek ve bluz ikilisinin akla geleceği bir gerçek. Pileli etek, kalem etek veya salaş etek modellerinin üzerine harika duran bluzlar, ideal takı ve şal modelleri ile eşleştirildiğinde ortaya eşsiz bir kombin sunar. O nedenle ofis günlerine hemen hemen her renk ve desende bluz şart. 

Pileli uzun gri etek üzerine siyah bluz giyip, minimal gri takı ve desenli bir eşarp takarak kombini taçlandırabilirsiniz. Düz etek modellerinin üzerine ise oversize kesim renkli bluz çeşitlerinden tercih edebilirsiniz. Bu sayede şık mı şık ofis kombinleri oluşturarak tarzınızdan hiçbir şekilde ödün vermezsiniz!

Tek Başına Ofis Şıklığı Sunan Trençkot Kombini 

Zamansız bir parça olan trençkot, gereken şıklığı ve zarafeti tek başına sunar. O nedenle trençkot modelleri arasında bulunan orta boy, düğme detaylı, bel kuşaklı ve kapüşonlu tasarımlardan bir tanesini dolabınıza eklemelisiniz. Siyah, hâkî, lacivert, bej gibi renk seçenekleri arasından mutlaka ten renginize uygun olanı seçmelisiniz. 

Trençkot ile iddialı ofis kombinleri için havuç pantolon, oversize tunik ve desenli eşarp tercih etmelisiniz. Altına tabanı yüksek bot giyip, üzerine monogram desenli çanta takarak kombini tamamlamalısınız. 

Stil Dozunu Yükselten İkili Takım 

Takım şıklığı kavramı, ofis kombinleri arasında yer aldığından beri zarafet arttı. İkili takımlar ile stil dozunu yükseltmek, sendromsuz pazartesiye başlangıç yapmanın en ideal yoludur. Siyah, kahverengi, bordo ve yeşil gibi birbirinden güzel kış tonlarındaki ikili takımlardan tarzınıza uygun olanı seçmelisiniz. 

İkili takımları yüksek topuklu botlarla kombinleyerek bir denge oluşturabilirsiniz. Üzerine kendinden desenli şal ve orta boy bir çanta takarak kombini tamamlayabilirsiniz. Bayan ofis kombinleri arasında hem şık hem de iddialı olan bu seçeneği mutlaka denemelisiniz. 

Önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/mont-ve-kaban-farki linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: Tarzınızı Yansıtabileceğiniz Ofis Kombinleri
Ocak 23, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR