Sonbahar Trendinde Trençkotların Yeri

Sonbahar Trendinde Trençkotların Yeri

Gündelik hayatta kıyafet seçimi yaparken birçok parametreden faydalanılır. Mevsim ve hava durumu, beğeniler, ruh hali, gidilecek ortamın şartları, moda ve trendler gibi çeşitli faktörleri değerlendirerek kombin oluşturulur. Mevsim değişikliklerinde soğuktan korunma önceliklidir. Bu durumun yanı sıra mevsimlerle birlikte tercih edilen renkler de değişmelidir. Renklerin sıcağı çekme düzeyleri birbirinden farklıdır. Havanın sıcak olduğu zaman dilimlerinde açık renkler, soğuk olduğunda koyu renkler tercih edilmelidir.

Moda ve trendler de bu gereksinim çerçevesinde şekillenmiş ve kıyafetler çeşitlendirilmiştir. Yaz ve ilkbaharda açık ve canlı tonlar değerlendirilebilir. Kış ve sonbahar mevsimlerinde ise bejden siyaha doğru bir geçiş söz konusu olabilir. Mevsimler arasında özellikle sonbahar bej, kahve ve gri tonlarının çeşitlendiği, moda akımlarının sıklıkla güncellendiği zaman dilimlerindendir. Rüzgarlı ve yağmurlu havaların sıklaştığı sonbaharda dış giyim ürünleri ön plana çıkar.

Sektörün öncü markalarından biri olan Zühre Giyim dış giyim ürünlerini müşterilerinin ihtiyaç ve beğenilerine göre tasarlar. Şık ve pratik bir dış giyim ürünü olan trençkotları her mevsim tercih edebilirsiniz. Ancak kahverenginin her tonunu yaşayan sonbahar trendinde trençkotların yeri ayrıdır. Zühre Giyim’in farklı model ve renk seçenekleri sunduğu trençkotlarla kombininizi yapabilirsiniz.

Sonbahar İçin Trençkot Kombinleri

Bahar aylarının vazgeçilmez kıyafetlerinden biri olan trençkotlar her dolapta bulunması gereken tamamlayıcı parçalardandır. Özellikle sonbahar trendinde trençkotların yeri günlük kombinlerde oldukça fazladır. Hızlı ve pratik şıklık sunan trençkotları ofis kombinlerinden spor kombinlerine varana değin çeşitli şekillerde değerlendirmek mümkündür. Spor kombinler yaparken bej tonlarında trençkot tercih edebilirsiniz. Triko, bol paça pantolon ve beyaz spor ayakkabı ile kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Zühre Giyim’in tasarladığı farklı kesim ve renk seçenekleri sunan trençkotlarla rahatlığı ve şıklığı birleştirebilirsiniz. Spor kombinler oluştururken desensiz ve tek renk üst giyim tercih edebilir, aksesuarlarınızla tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Sonbahar Trendinde Trençkotların Yerin

Zühre Camel Trençkot ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

Trençkotları triko, tişört ya da bluzlarla birlikte kullanırken altına bol paça pantolon, kazak gibi kalın giyim parçaları ile tercih ederken dar kesim pantolon tercih edebilirsiniz. Sonbahar trendinde trençkotların yeri gündelik giyimde, ofiste ve özel davetlerde değişiklik gösterir. Ofis tarzınızı ya da özel davet kombininizi tamamlamak için klasik parçalara göz atabilirsiniz.

Koyu tonlarda trençkotla birlikte beyaz bir bluz ya da gömlek kullanabilirsiniz. Altına vücut hatlarınıza uygun bir kumaş pantolon seçebilirsiniz. Ayakkabı tercihini topuklulardan yana yapmak daha da şık bir görüntü elde etmenize yardımcı olur. Davetler için kalın topuklu ayakkabı, ofis stili içinse stiletto kullanabilirsiniz. Her beğeniye uygun kıyafet alternatifleri sunan Zühre Giyim ile kombinlerinizi kolayca oluşturabilirsiniz.

Trençkot Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Bazı Noktalar

Sonbahar trendinde trençkotların yeri oldukça büyüktür. Farklı kombinlerle ve aksesuarlarla kullanılabilen trençkotlar aynı zamanda çeşitli giyim şekilleriyle de kullanılabilir. Örneğin; trençkotu elbise olarak değerlendirebilirsiniz. Renk ve modelini beğendiğiniz bir trençkotu tayt ya da çorapla kombinleyebilir, sıcak havalarda tek başına kullanabilirsiniz. Düğme ve kuşak detaylarıyla ön plana çıkan trençkotlar şık bir elbise alternatifi olabilir.

Joker olarak kullanılabilen trençkotları seçerken dikkat edilmesi gereken bazı faktörler bulunur. Her mevsim kullanılabilen trençkotların seçimi sırasında dolabınızdaki renkleri göz önünde bulundurmalısınız. Kıyafetlerinizle uyumsuz bir renk tercihi yapmak kombin oluşturmanızı zorlaştırabilir. Her kombine kolayca uyum sağlayabilecek bej tonlarını inceleyebilirsiniz. Alakasız renklerle de tercih edebileceğiniz siyah trençkotları değerlendirebilirsiniz. Siyah hem zarif gösterir hem de renkleri dengeler. Sonbahar trendinde trençkotların yeri arttıkça renk alternatifleri de çeşitlenir.

Bel Bağlamalı Siyah Trençkot

Zühre Düğmeli Siyah Trençkot ürünümüze sitemizden ulaşabilirsiniz.

Zühre Giyim’in sunduğu haki ve gibi renklerle dolabınızı canlandırabilirsiniz. Trençkot seçerken kıyafetin boyuna özen göstermelisiniz. Trençkotun boyunu kullanacağınız mevsime ve kullanım amacınıza göre seçebilirsiniz. Rüzgarlı ve yağmurlu havalarda uzun trençkotlar tercih etmeniz tavsiye edilir. Ayrıca, uzun trençkot modelleri kişiyi daha uzun ve zarif gösterir. Trençkot modeline karar verirken vücut ölçülerinize göre seçim yapmanız daha estetik bir görünüm oluşturmanıza yardımcı olur.

Her bünyeye hitap etmeyi amaçlayan Zühre Giyim, müşterilerine geniş beden seçenekleri sunar. Böylece beğendiğiniz modeli rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Trençkot Giyiminde Püf Noktalar

Boynunuzun kalınlık seviyesine göre yaka seçimi yapmalısınız. İnce ve orta kalınlıkta bir boyun yapısına sahipseniz dik yakalı trençkot modellerini tercih edebilirsiniz. Kemer ya da kuşağı sıkı bağlayarak belinizin daha belirgin durmasını sağlayabilirsiniz.

Trendlere uygun bir görünüm oluşturmak istiyorsanız kuşağı fiyonk şeklinde bağlayabilirsiniz. Kol kısımlarını truvakar kol tarzında katlayabilirsiniz. Buna ek olarak eğer ceket astarında desen ya da farklı renkler bulunuyorsa manşetleri birkaç kez kıvırarak tarzınıza hareket katabilirsiniz. Sonbahar trendinde trençkotların yeri zahmetsiz şıklığı oluşturmaktır.

Trençkot giyerken kendinizden emin ve dik bir şekilde yürümelisiniz. Bu sayede duruş bozukluklarından kaynaklı istenmeyen görüntüleri minimuma indirebilirsiniz. Trençkotu önü açık tercih ettiğinizde kemer ya da kuşağı bel hizasında bağlayabilirsiniz. Bu bağlama şekli hem beli daha zarif gösterir hem de hareket ederken ceket kapaklarının kullanıcıyı rahatsız etmesini önler.

Trençkotların Aksesuarlarla Kullanımı

Aksesuarlar geniş alternatif yelpazesine sahip ürünlerdir. Eşarptan çantaya, cüzdandan kolyeye pek çok aksesuar kombinlerin tamamlanmasında önemli rol oynar. Trençkot sayesinde oluşturulan şıklığı aksesuarlarla kombinlemek mümkündür. Zühre Giyim’in müşteri beğenilerini göz önünde bulundurarak tasarladığı çanta ve cüzdan modelleriyle onlarca kombin oluşturabilirsiniz.

Aksesuarlar zamansız parçalardır. Bu sayede uzun vadede ve farklı şekillerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Fular, eşarp ya da şal modellerini kullanarak trençkot kombininize renk katabilirsiniz. Çantanıza, boynunuza, belinize, trençkotun kuşağına fular takabilirsiniz. Şalları trençkotun boyun kısmında atkı gibi kullanabilirsiniz.

Trençkotun rengine zıt renklerde çanta ve cüzdan seçimi yaparak renk dengesi sağlayabilirsiniz. Hareket özgürlüğünü kısıtlamadan şıklık sunan trençkotları halka küpeler ve zincirli çantalarla tercih edebilirsiniz. Sonbahar trendinde trençkotların yerine kaban ya da mont kullanabilirsiniz. Bu alternatifler, soğuk günler için iyi bir seçim olabilir. Zühre Giyim’in mevsim koşulları ön görülerek tasarladığı dış giyim ürünleriyle her ana hazırlıklı olabilirsiniz.

Trençkotta Uygun Beden Seçimi

Sonbahar trendinde trençkotların yeri yadsınamaz. Trençkotlar hem tek parça hem de farklı parçalarla uyum halinde kullanılabilen nadir giyim ürünlerindendir. Trençkotta beden tercihi yaparken dikkat edilmesi gereken ilk nokta kıyafetin kalıbıdır. Oluşturmak istediğiniz daha zarif bir görümse klasik modellere yönelebilir, zamansız kombinler oluşturabilirsiniz.

Soğuk hava koşullarında rahatlık sağlayan kombin seçeneklerini öncelikli olarak değerlendirebilirsiniz. Astarlı trençkot modelleri ekstra kalınlık sağlayacağından hareket özgürlüğünü kısıtlamaması adına tam beden almalısınız. Trençkot modellerini kazak gibi kalın yapılı kıyafetlerle tercih etmek istiyorsanız bir beden büyük satın alabilirsiniz. Sonbahar trendinde trençkotların yeri hem şık hem de günlük kombinler oluşturmaya imkan sağlayan duruşu ile oldukça geniştir.

Daha uzun gözükmek istiyorsanız uzun trençkot modellerini tercih edebilirsiniz. İstenmeyen kilolarınız varsa trençkotun önünü kapatmamalısınız. Böylece istemediğiniz görünümleri önlemiş olursunuz. Kısa boylu kişilerin uzun trençkot modellerini tercih etmesi tavsiye edilmez. Zühre Giyim farkıyla her tarza ve bünyeye uygun trençkot modelleri bulabilir, sonbahar şıklığı oluşturabilirsiniz.

Bu yazımızda sizlere sonbahar trendinde trençkotların yeri konusundan bahsettik. Bir önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/esarp-ve-salinizi-tamamlayacak-kombin-onerileri linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: Sonbahar Trendinde Trençkotların Yeri
Ekim 14, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı