Soğuk Havaların Vazgeçilmezi Puffer Montlar

Soğuk Havaların Vazgeçilmezi Puffer Montlar

Kış ayları dendiğinde akla ilk gelen şeylerden biri soğuk havaların vazgeçilmezi puffer montlar oluyor. Soğuk havaların kendini iyice hissettirmeye başladığı bugünlerde etkileyici tarzını ortaya koyan Zühre puffer montlar, stil sahibi kadınların kilit parçalarından biri olmaya devam ediyor. Kış kombinlerinin yıldız parçalarından biri olan puffer montlar, farklı model ve renk seçenekleri ile soğuk havalara meydan okuyor.

Mont Denildiğinde Akla İlk Gelen: Puffer Mont Çeşitleri

Siz de kış aylarında üşümemek için kat kat giyinenlerden misiniz? O halde, soğuk havaların vazgeçilmezi puffer montlar, imdadınıza yetişiyor! Zühre marka puffer montlar, en sevilen ve en çok ilgi gören mont çeşitlerinin başında geliyor. Birbirinden farklı model ve renk seçenekleri ile puffer montlar, her tarzdan kadının gönlünde adeta taht kuruyor.

1.Kısa Puffer Mont Modelleri

Eğer uzun kabanlarınıza bir alternatif arıyorsanız, soğuk havaların vazgeçilmezi puffer montlar arasındaki kısa modeller, sizin için oldukça ideal bir seçim olabilir. Özellikle düz taban bot ve pantolon ile mükemmel uyum yakalayan kısa puffer mont modelleri, yakalarındaki kürk detayları sayesinde kombinize çok hoş bir şıklık katıyor. Her ne kadar kısa puffer montların sportif bir havası olduğu düşünülse de elbise ve eteklerle ile kombinlendiğinde göz alıcı bir şıklığa imza atıyor.

2.Uzun Puffer Mont Modelleri

Soğuk havaların vazgeçilmezi puffer montlar, uzun modelleri ile rahatlığı ve şıklığı bir arada sunuyor. Son derece kullanışlı ve konforlu olduğundan sıkça tercih edilen uzun puffer montlar hem klasik hem de maskulen kombinlerin başrol parçalarından biri oluyor. Puffer montların alışılan sportif havasının hissedilmediği uzun modelleri elbise ve topuklu çizmeleriniz ile kombinleyerek göz kamaştıran bir şıklığa ulaşabilirsiniz.

Kürk Detaylı Şişme Mont

ZÜHRE Kapişonlu Geniş Cep Detaylı Kapitone Bej Mont 13352 ürünümüzü sitemizden inceleyebilirsiniz.

3.Rengarenk Puffer Montlar

Soğuk havaların vazgeçilmezi puffer montlar arasındaki siyah renkli modeller her ne kadar tüm parçalar ile uyum sağlıyor olsa da renkli modeller de oldukça cazip seçenekler arasında yer alıyor. Özellikle mavi ve mor gibi canlı renkler, kış aylarının kasvetli havasını dağıtmak için mükemmel bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

Puffer Mont ile Göz Kamaştıran Kış Kombinleri Önerileri

Soğuk havaların vazgeçilmezi puffer montlar, şıklığı ile tüm gözleri üzerine toplamak isteyen kadınların bir numaralı tercihlerinden oluyor. Sonbahar/kış sezonunun en havalı dış giyim ürünlerinden olan puffer montlar ile kombin yapmak ise son derece kolay ve keyifli!

İşte modern tasarımlar ve işlevsel detaylarla zenginleştirilen Zühre puffer montlar ile yapabileceğiniz birbirinden özel kombin önerileri;

Deri Puffer Montlar ile Yapabileceğiniz Kombin Önerileri

Ev konforunu dışarı taşıyan deri puffer montlar, deri parçalarla kombinlendiğinde asi bir tavrın çekici görünümünü yansıtıyor. Tüm meraklı bakışları üzerinde toplamak ve özgür ruhunu ortaya çıkarmak isteyenler, gardırobunda mutlaka deri şişme monta yer açmalı.

-Deri şişme montu her kombinin ayrılmaz parçası olan jean ve balıkçı yaka bir kazakla kombinleyerek cool bir hava yakalayabilirsiniz. Daha feminen bir stil için kombini, dizlere kadar uzanan bir çizme ile tamamlayabilirsiniz.

-Eğer daha spor bir tarzdan hoşlanıyorsanız, deri puffer montunuzu uzun tayt veya bisikletçi taytlardan biri ile birleştirebilirsiniz. Hem günlük hem de hafta sonu kombinlerinizde severek kullanabileceğiniz deri puffer montunuzu, spor ayakkabılarınızla tamamlayarak konforlu bir gün geçirmenin keyfini çıkarabilirsiniz.

-Spor kombinlerde oversize sweatshirt ve crop üst parçaları tercih ederek, spor stilinizi mükemmel bir uyumla tamamlayabilirsiniz.

-Soğuk havaların vazgeçilmezi puffer montlar ile taytlarınızı daha şık bir şekilde kombinlemek isterseniz, triko kazaklar ve sivri burun çizmeler en büyük yardımcınız olacaktır.

-Sonbahar kış sezonunun vazgeçilmezi olan siyah ve toprak tonlarındaki deri puffer montlar ile sokak modasına yön verecek iddialı kombinler yapabilirsiniz. Tamamen tek renk ya da ton sür ton renkleri bir araya getirerek, renkleri ne kadar iyi kullandığınızı kanıtlayabilirsiniz.

Uzun Puffer Montlar ile Yapabileceğiniz Kombin Önerileri

Soğuk kış günlerinde içimizi ısıtan ve her kombine uyum sağlayan Zühre uzun puffer montlar, bu sezonda da farklı renkleri, desenleri ve tasarımları ile kalpleri fethediyor. Soğuk havaların vazgeçilmezi puffer montlar, yumuşacık dokuları ve konforlu kullanımları ile en sevilen dış giyim ürünlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Uzun puffer montları dilerseniz günlük dilerseniz de ofis kombinleriniz için rahatlıkla kullanabilirsiniz.

-Eğer yoğun iş günlerinde bile ofis kombininizle göz kamaştırmak istiyorsanız, puffer montunuzu blazer ceket ve pantolon ile birleştirebilirsiniz. Kombini sivri burun çizmelerle tamamlayarak ofis şıklığına imza atabilir, deri bir çanta tercih ederek kombininize iddialı bir son dokunuş yapabilirsiniz.

-Ofiste moda rüzgarları estirmek istiyorsanız, uzun puffer montunuzu etek ve blazer ceket ile birlikte kullanabilirsiniz. Kombini topuklu ayakkabılar ile tamamlayarak son derece feminen bir görünüm yansıtabilirsiniz.

-Eğer cool tavrınızı ve evdeki konforunuzu dışarı taşımak isterseniz, bir jean ve oversize sweatshirt ile kombin yaparak, rahatlığın dozunu katlayabilirsiniz. Spor ayakkabı ve postallar ile kombini tamamlayabilir, uygun renkte bir bere kullanarak kombine ayrı bir hava katabilirsiniz.

-Girdiğiniz ortamda tüm dikkatleri üzerinize çekmek isterseniz, soğuk havaların vazgeçilmezi puffer montlar ve elbiseleri birleştirerek göz alıcı kombinler yapabilirsiniz. Hem mini hem de midi boy elbiseler ile eşsiz bir uyum yakalayan uzun puffer montlar ile son derece çekici kombinler oluşturabilirsiniz. Topuklu ayakkabı veya çorap çizmelerden yardım alarak kombini çok şık bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Kapüşonlu ve Bel Lastikli Uzun Bej Şişme Mont

 

ZÜHRE Geniş Yaka Uzun Bej Mont 13151 ürünümüzü sitemizden inceleyebilirsiniz.

Puffer Mont Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Soğuk havaların vazgeçilmezi puffer montlar, konforu ve şıklığı bir arada sunduklarından en sevilen dış giyim ürünlerinden biri haline gelmiştir. Eğer siz de puffer mont giymekten hoşlanıyorsanız, satın almadan önce dikkat etmeniz gereken bazı noktalar bulunuyor.

-Puffer mont satın alırken dikkat etmeniz gereken ilk nokta, montu kaliteli ve güvenilir bir markadan satın aldığınıza emin olmaktır. Modern ve çağdaş çizgilerle tasarlanmış olan Zühre marka puffer montlar, uzun yıllar güvenle kullanabileceğiniz kaliteli malzemelerden üretilir. Soğuk hava, su ve rüzgara karşı son derece dayanıklıdır.

-Nefes alabilir kumaşlardan üretilen puffer montlar arasında kapüşonlu ve kapüşonsuz modeller bulmak mümkündür. Dilerseniz kapüşonlu modelleri tercih ederek soğuklardan daha fazla korunabilir, üşüme ve terleme sorunundan korunabilirsiniz.

-Soğuk havaların vazgeçilmezi puffer montlar arasından seçim yaparken, seçtiğiniz modelin tarzınıza uygun olmasına özen göstermelisiniz. Stilinizi yansıtan bir mont seçerek, rahatlığı ve şıklığı bir arada yaşayabilirsiniz.

-Seçeceğiniz puffer montun yalıtım özellikleri oldukça önemlidir. Çok soğuk havalarda bile ağırlık yapmadan vücudunuzu sıcak tutan puffer mont çeşitleri, yaşam kalitenizi artırır. Yağışlı havalarda da keyifli vakitler geçirmenize imkan sağlayan su geçirmez Zühre puffer mont modelleri, vücudunuzu kuru tutarak hasta olmanızı engeller.

-Puffer mont seçiminde dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli nokta ise fermuar, kol kelepçeleri ve dikişlerdir. Bu detaylar üşümemenizi sağlamanın yanı sıra rahat hareket edebilmeniz için de oldukça önemlidir.

-Soğuk kış günlerinde en sık kullanacağınız giyim ürünlerinden olan puffer montların en az tasarımları kadar beden seçimi de dikkatli olmayı gerektirir. Doğru beden seçimi yaparak kış boyunca konforlu bir kullanım sağlayabilirsiniz. Aksi halde yanlış beden seçimi yaptığınızda, montunuz size rahatsızlık verecektir.

Bu yazımızda sizlere Soğuk Havaların Vazgeçilmezi Puffer Montlar hakkında fikirler verdik. Bir önceki yazımıza https://www.zuhre.com.tr/blog/icerik/etek-gomlek-kombinleri-ile-her-zaman-stil-sahibi-olun linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: Soğuk Havaların Vazgeçilmezi Puffer Montlar
Ocak 12, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR